Jump to content
Valk
Message added by Valk,

Topik Premier lige je posvećen našem dragom ArleKinu, koji više nije sa nama.

Nadamo se da se u džennetu čuje grmljavina topova sa Emirata, dok ti pikaš lopte na Hajberiju.

Featured Replies

On 5. 5. 2024. at 14:38, JohnnyD said:

Salah pocinje, nista od skandala

aj što je počeo, nego što izgleda svežije i motivisanije nego ikada, plus nas je počastio golom glavom

jedan nesviran penal za Liverpul, koji bi se sigurno svirao da je Liverpul još uvek u šampionskoj trci, jer cavulja sa pištaljkom ne bi smela da rizikuje, ali avaj...

• Replies 7.2k
  • Views 256.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bilo čupavo, ali napolju sam. 😘

• Jean-Luc Picard
    Jean-Luc Picard

Ovo ovako više ne ide. Manji klubovi se moraju nekako zaštititi od bezobrazluka velikih. Paqeta navodno neće da igra protiv Bornmuta jer je ljut što smo odbili početnu ponudu Sitija. Ne može ovako. Ve

• Neka bude za Arlea 

Posted Images

On 5. 5. 2024. at 16:09, copkillah said:

aj što je počeo, nego što izgleda svežije i motivisanije nego ikada, plus nas je počastio golom glavom

I Robertson kida danas. Totenhem se cuva za City.

Danas je desetogodišnjica jednog od najlepših događaja u istoriji PL i fudbala uopšte:

tenor.gif

Kad sam video Fergusona, reko' slavite godišnjicu poslednje titule :lol:

On 5. 5. 2024. at 13:37, 189- said:

usli smo u formu u pravi cas :thumbup:

I mi, i mi!

Doduše Tottenham ima nezgodnu naviku da se vraća posle 2-0 i 3-0 na ovom stadionu, tako da...

Evo ga i treći, sad imaju najopasniji rezultat protiv Spursa :unsure:

Mogao bi Edwards da organizuje neki master plan, izdejstvuje da svaki protivnik ubuduće ima po jednog Emersona Royala u zadnjoj liniji...

On 5. 5. 2024. at 16:30, copkillah said:

Kad sam video Fergusona, reko' slavite godišnjicu poslednje titule :lol:

Nek ne osvojimo još 15 godina, samo kad se ono desilo gospodinu koji je vikao "This does not slip!!"

On 5. 5. 2024. at 16:43, napadaj said:

Nek ne osvojimo još 15 godina, samo kad se ono desilo gospodinu koji je vikao "This does not slip!!"

Što toliko mrziš MUFC? :unsure_uc:

On 5. 5. 2024. at 16:43, napadaj said:

Ne znam šta ti je toliko skrivio. Jeste oplodio tvoj klub više puta, ali tokom njegove karijere ste mahom bili uspešniji, ne vidim kako ti se baš toliko zamerio da ga toliko patološki mrziš.

I da, nećete sigurno osvojiti još 15 godina, to možeš da budeš miran.

On 5. 5. 2024. at 16:46, Weenie Pooh said:

Što toliko mrziš MUFC? :unsure_uc:

Ne mrzi, samo je tipični predstavnik navijača tog kluba, njih bar 80% je takvo.

Ne računajući cigane, nije postojalo ništa gore i dosadnije od navijača Liverpula do dolaska Klopa.

Ne postoji ni sada, ali bar su osvojili dva bitna trofeja za devet godina, pa i mogu makar malo da pokriju sve te svoje priče. :fantom:

Zakuvava se na Enfildu :srdoc:

Bez brige, sad će Darwin da reši bajsikl overhed kikom :rolleyes:

On 5. 5. 2024. at 17:04, warp said:

Zakuvava se na Enfildu :srdoc:

Rekoh ja, ispuštali su dva i tri gola prednosti protiv Totenhema, četiri je logičan sled.

Bajčetić i Gravenberch sa klupe su bili ogromno pojačanje za goste.

On 5. 5. 2024. at 17:06, warp said:

Bez brige, sad će Darwin da reši bajsikl overhed kikom :rolleyes:

U glavu Tirniju? Može, odmah mu ponuditi novi ugovor.

Totenhem traži penal zbog faula stative nad Jonhsonom, šta li ?

Ne traži Tottenham ništa, Johnson zna da je udario u stativu - traži VAR ali ne nalazi. 

Uvek su zabavne ove utakmice od kako je njima otišao onaj argentinski smarač :jerry:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout