September 17, 20241 yr 1 hour ago, Ras said: Pored tih lokacija, njihovi proizvodi se mogu naći i u sledećim specijalizovanim prodavnicama: na Dušanovačkoj pijaci odmah pored rampe za ulazak vozila na parking, na Zemunskoj pijaci, sredina pijace, red objekata pored školskog igrališta, na Cvetkovoj pijaci, lokali po sredini koji dele buvljački od regularnog dela pijace, ulaz sa strane tezgi sa mešovitom robom. Sve te prodavnice su zapravo prodavnice delikatesa, obzirom da pored mlečnih proizvoda prodaju konzerve ribe, vina, začine, suvomesnate proizvode, itd... U tim se prodavnicama redovno snabdevam Mutti pastama i konzervama paradajza po ozbiljno nižim cenama od onih koje su u supermarketima. Nažalost zatvorena je prodavnica u Zemunu
September 17, 20241 yr 2 hours ago, igoraki said: Nažalost zatvorena je prodavnica u Zemunu Koordinste su vam se poremetile zbog prasetine i šampanjca!
September 22, 20241 yr Author On 17. 9. 2024. at 11:23, Ras said: Staroplaninski zreli kozji sir, 45% mm, tipa grčka feta u specijalizovanim radnjama koje su obično locirane po beogradskim pijacama kupuje se po sličnoj ceni od 1100 din za kg. Ovčiji takođe. Kravlji sirevi su nešto jeftiniji, mislim oko 800 din za kg zrelog kravljeg sira. Urda je oko 300 din po kg što obesmišljava bilo koju kupovinu otpadaka koje se pakovane prodaju po supermaketima pod imenima "urda", "rikota" i slično. U po nekoj od tih prodavnica sam kupovao i mladi kozji sir po ceni od 1200 din za kg, ali mislim da to nije proizvod Mlekare Stara planina, već neke druge- 7 puta sam dobio odgovor i isto toliko puta zaboravio koje. Prodavnice: Kontakt – Mlekara Stara Planina Pored tih lokacija, njihovi proizvodi se mogu naći i u sledećim specijalizovanim prodavnicama: na Dušanovačkoj pijaci odmah pored rampe za ulazak vozila na parking, na Zemunskoj pijaci, sredina pijace, red objekata pored školskog igrališta, na Cvetkovoj pijaci, lokali po sredini koji dele buvljački od regularnog dela pijace, ulaz sa strane tezgi sa mešovitom robom. Sve te prodavnice su zapravo prodavnice delikatesa, obzirom da pored mlečnih proizvoda prodaju konzerve ribe, vina, začine, suvomesnate proizvode, itd... U tim se prodavnicama redovno snabdevam Mutti pastama i konzervama paradajza po ozbiljno nižim cenama od onih koje su u supermarketima. Morao sam da isprobam Paprika u pavlaci – previse kiselo Kozji beli sir – malo kiselkast ali odlican pun ukus Ovcji beli sir – malo kiselkast i jak ali dobar ukus Urda – malo kisela al ok, meni je bolja ona u maksiju Djubek (mladi kackavalj) – 'nako, izmedju kackavalja i… jos neceg Ovcji kackavalj – nije mi se svideo Kozje kiselo mleko - ok
September 22, 20241 yr On 17. 9. 2024. at 12:53, igoraki said: Nažalost zatvorena je prodavnica u Zemunu Prošao da proverim još jednom, zatvoreno je još u aprilu ali ostavili su spisak prodavnica pa možda nekom bude od koristi. Edited September 22, 20241 yr by igoraki
September 22, 20241 yr Za kozije mlecne proizvode sam nasao Kozara sa Avale. Pravi sve od mleka, surutke, jogurta preko namaza i dve do plavih sireva. Bolji jogurt jos nisam probao.
July 22, 2025Jul 22 Narucuje li neko voce (breskve kajsije) i lubenice direktno od malih proizvodjaca ? Pokusavam da se preorjentisem na taj vid kupovine polj. proizvoda, jer se nadam da su kvalitetniji, a mozda i jeftiniji i mozda osnazujem nale proizvodjace ... pa ako imate neki savet
July 22, 2025Jul 22 Eko stražaSpasimo voćare! - Eko stražaZa sve koji žele da učestvuju u trajnoj akciji Spasimo voćare, evo detaljnog vodiča o tome kako ceo sistem funkcioniše. Tutorijal se odnosi na tri kategorije ljudi: kupce, prodavce i one koji žele...@Lezilebovich do sada uglavnom bobičasto voće, šljive i lubenice. Objavljuju termine dostave na sajtu, ali mi je njihov vajber community ispao praktičniji za obaveštenja. Popuni se googledoc formular i kad se ispune kapaciteti, sklone formular. Jasno je i pregledno.Imala sam jedan pokušaj naručivanja koji se zbog nevremena odložio, onda meni nije odgovaralo. Pratim ih i dalje, verovatno ću kad tad nešto uzimati, samo da mi se namesti.
July 22, 2025Jul 22 med od cuvara kosnice mi je bas onakav kakav smo jeli kao deca.ostalo je jos od lipe da probam, ali ovo do sada sve 5.
December 14, 2025Dec 14 Author Nije vezano direktno za sajt ali slican koncept - covek pravi u svojoj manufakturi sireve. Jeo najbolji halumni u zivotu. Halumni ima obican, dimljen i u vinu, svi 2000 dinara kilo. Uzeo i neki sir star 4 godine, on je bio 4000/kg. Ima jos svasta nesto - sa zirom, u pepelu, ovakav, onakav...
December 25, 2025Dec 25 Iskočilo mi na n1, pa sam pročitao i na forbsu tekst. I u početku mi bi žao.https://forbes.n1info.rs/biznis/mali-biznis/kako-je-propao-moj-mali-biznis-ana-je-juce-objavila-da-je-kraj-i-objasnila-zasto/Mada kada se pročita tekst bude malo neprijatno, ponajviše jer su krivi Donald Tramp, razmaženi potrošači, knjigovođe i generalno svi drugi. Nisam pročitao objavu na ln, potražiću. I svašta bi još rekao, ali suzdržaću se - na kraju dana, možda stvarno ima naivnih, nevinih, dušica i u našem kutku sveta.@Shan Jan last orders *ding ding
December 25, 2025Dec 25 Auf kakav tekst. Neće da je cima niko dok je na odmoru, a hoće da se bavi biznisom, nema pojma o tome da treba da se plati porez na "profit", a muž joj je advokat kome na Linkdinu piše da je fokusiran na "M&A, banking and finance" haha, bila je pod stresom oko toga da li su nabavka i isporuke dobri i na kraju zaključuje da to što je probala nije za nekoga ko bi da raducka pola radnog vremena.Komentari na LN tek idiotski, nema goreg mesta na internetu od tog sajta.
December 25, 2025Dec 25 Author @Vapad ovo se mozda odnosi na samo jednu funkcionalnost sajta. Nece vise biti narucivanja preko sajta ali to ne znacu nuzno da sajt i facebook grupa prestaju da rade. Dal narucivao preko sajta ili zvao direktno na telefon proizvodjace, meni nije bilo razlike. Tako da verujem da sa strane korisnika se ne menja puno.A sto se tice njenog poslovnog poduhvata delom se smejem a delom i razumem. I ja kad sam pokretao privatni biznis sam pravio greske i nisam znao za neke kljucne stvari iako sam gledao maksimalno da se pripremim. I isto sam slavno propao. Treba neko da napravi dobru obuku kako voditi biznis. Sa pravne strane, porezi, knjigovodstvo, protok novca, logistika itd itd... A ljudi koji misle da im je pokretanje biznisa karta za manje posla su delulu. On daje zadovoljstvo da gradis nesto svoje ali ti ljudi rade daleko vise od obicnih radnika i radice do kraja zivota.
December 25, 2025Dec 25 4 minutes ago, Shan Jan said:A ljudi koji misle da im je pokretanje biznisa karta za manje posla su delulu. On daje zadovoljstvo da gradis nesto svoje ali ti ljudi rade daleko vise od obicnih radnika i radice do kraja zivota.plus milion
December 25, 2025Dec 25 A i ti razmaženi kupci što ne vole kad naruče u petak a paradajz stigne natruo u ponedeljak, ne razumeju nečiju potrebu da se igraju biznisa radnim danima dok žive od tuđe pomoći.