twisted Posted April 13 Posted April 13 (edited) 10 hours ago, Ted said: pretpostavio sam da si me ciljao nek se izjasne drugovi i drugarice, braća i sestre imate malo vremena. termin za snimanje je ponedeljak 18h Edited April 13 by twisted
Ted Posted April 14 Author Posted April 14 (edited) što se mene tiče ja bih mogao u utorak, nadam se da neće ništa da iskrsne. ponedeljak nikako ako me nafilujete o čemu da pričam, dajte teme, instrukcije, šta ne smem da kažem, šta smem......koliko daleko da idem, šta je najprovokativnije to o čemu ja mogu da pričam satima, to nikog ne interesuje ili malo koga, a domaćim bi me streljao ako počnem o tome Edited April 14 by Ted
twisted Posted April 14 Posted April 14 definišite temu, doći ćeš ranije da pripremimom pitanja i pucajte. Stoga pitam vaskoliku forumsku pppopulaciju, o kakvoj grobarštini želite da se priča?
Ted Posted April 14 Author Posted April 14 (edited) ja nisam radikal, više socijaldemokrata počinje protiv Čuke za par minuta.....važno je, da odemo na +13 Edited April 14 by Ted
Ted Posted April 14 Author Posted April 14 gubimo ovi se raduju ko da su dali gol Arsenalu u 1/2 LŠ 1
Ted Posted April 14 Author Posted April 14 gol je iz kategorije standardnih.....mrsimo bezopasno na 25 metara od njihovog gola, gubimo loptu naravno, ide kontra naravno, ide lopta u petarac naravno, naravno tamo nema nikoga i naravno realizacija je laka
Ted Posted April 14 Author Posted April 14 (edited) igrač Čukaričkog očigledno glavom izbacuje loptu iza svog gola.....nema kornera Edited April 14 by Ted
Ted Posted April 14 Author Posted April 14 (edited) Jovanović mora van igre, povreda kolena.....bilo još na početku, udario ga je naš bivši, Ivanović, poznatiji kao Buzda......doduše nije ga namerno udario Edited April 14 by Ted
Ted Posted April 14 Author Posted April 14 i Duljaj je dobio žuti.....ovo mu je četvrti, propušta derbi 1
Azdaja Posted April 14 Posted April 14 Kako nas Docić uvek nadoji. Čovek grobar al voli da piša po nama.
Ted Posted April 14 Author Posted April 14 Baždara ne bih da komentarišem, jedan solidan potez je imao od početka meča i to je to uspeo je i Duljaja da naljuti sa nekom besmislenom fintom, kojom je predao loptu protivniku po uticaju na igru i opasnosti po protivnika, nije ni do članka Saldanji
Recommended Posts