kud u maglu Simoviću Posted April 10 Posted April 10 stvari su se malo iskomplikovale krv ti jebem kakvu mi odbranu igramo
Ted Posted April 10 Author Posted April 10 (edited) 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: hop cup naš je kup hop cup naša odbrana je slučaj za MUP i još jedna hop cup jebem mater onom ko zakazuje utakmicu sredom u 3 popodne i na kraju hop cup naš je kup Edited April 10 by Ted 4
El Patron Posted April 10 Posted April 10 Bila bi fora da uzmemo taj kup posle 2 prolaska na penale 1
SNARC Posted April 10 Posted April 10 Mi Vrscani smo zauzeli dobar deo istoka na Rajku..spremamo se psihicki da drknemo ove Terzine jebivetre.
Azdaja Posted April 10 Posted April 10 On 4. 4. 2024. at 8:35, Azdaja said: . Fenomenalan je, mora Piksi da ga zove, jebote ubica je. .
twisted Posted April 12 Posted April 12 Momci, ajde smislimo temu za Partizan navijački podkast i da ga snimimo. Gost bi bio neko naš odavde sa foruma. Studio imamo.
Ted Posted April 12 Author Posted April 12 ček, ček.....šta je ideja, da se radi čitav format od nule, odnosno da se osmisli naziv, koncept itd, a postoji studio gde može da se snima......ili već ima neki podkast pa treba da se uleti ako je gost odavde ko je domaćin? jel sme da se psuje i priča normalno, ili mora da se blagoglagolja i bude bogougodan? prvi gost odavde morala bi da bude @Midgeta, kao dama - aktuelni član sa najdužim stažom i produkcijom na Partizanovim topicima, da se predstavimo u najlepšem svetlu. mislim ne mora, nego treba, ako pristane
twisted Posted April 13 Posted April 13 ima podkast u koji može se uleti. znam vlasnika tako da možemo i da ga privatizujemo. može se priča normalno. Znaš da sam ciljao tebe prvo :))) Midgetu ne poznajem lično, ali je dobrodošla naravno Daj prvo temu da smislimo i obradimo i možemo već u ponedeljak da snimamo.
gone fishing Posted April 13 Posted April 13 jel to ovaj lik - ranije tog dana je sa oduševljenjem komentarisao ponuđen novi ugovor duljaju, prognozirao da će samojed baždar biti prodat za 3-5 milki na leto, posle voždovca kaže da ćemo biti srećni ako ode džabe
Ted Posted April 13 Author Posted April 13 3 hours ago, twisted said: ima podkast u koji može se uleti. znam vlasnika tako da možemo i da ga privatizujemo. može se priča normalno. Znaš da sam ciljao tebe prvo :))) Midgetu ne poznajem lično, ali je dobrodošla naravno Daj prvo temu da smislimo i obradimo i možemo već u ponedeljak da snimamo. pretpostavio sam da si me ciljao nek se izjasne drugovi i drugarice, braća i sestre
twisted Posted April 13 Posted April 13 11 hours ago, gone fishing said: jel to ovaj lik - ranije tog dana je sa oduševljenjem komentarisao ponuđen novi ugovor duljaju, prognozirao da će samojed baždar biti prodat za 3-5 milki na leto, posle voždovca kaže da ćemo biti srećni ako ode džabe ne, nije
Recommended Posts