Ted Posted April 3 Author Posted April 3 golčina....ali ne menja ono što sam napisao naša odbrana je ispod nivoa dopuštenog za ovaj nivo fudbala 4
Ted Posted April 3 Author Posted April 3 3 minutes ago, Azdaja said: Aaaaaaaaaaaaa Aaaaaaaaaa Aranđeleeeeeeee fali ti l
Ted Posted April 3 Author Posted April 3 mi ne smemo da idemo u Evropu sa ovakvom odbranom. naprosto, ako tu ne bude pojačanja značajnih, bolje je da odustanemo od igranja Evrope i pustimo nekog drugog
Ted Posted April 3 Author Posted April 3 videćeš kako je dojajno kad umesto ovih pilićara istrči neko ozbiljan u evro okvirima.....onda ćeš se setiti šta je mudri Ted rekao
Ted Posted April 3 Author Posted April 3 bolje da kukam nego da dignem ruku na sebe....a ova odbrana me nagoni da izjurim kroz zatvoren prozor 1
kud u maglu Simoviću Posted April 3 Posted April 3 iako sam samo video haranđelov gol sve se slažem sa zokijem i dodatak od sad midži da redovno šaljemo kao pbp reportera 2 1
Midžeta Posted April 3 Posted April 3 (edited) Od interesantnih momenata, lik je i posle utakmice nastavio da urla Elvise pičko, neki dedica je sve vreme pičkarao Kastilja iz samo sebi poznatih razloga, u jednom momentu sam mislila da ce da se šlogne, 1 teleca glava koja je sve vreme pokazivala 2 srednjaka ka invalidima i totalno se uziveo i ako nije bilo toliko ozbiljno i nikad nije i lik koji posle naseg game winnera skida majicu i urla..cigani jebacemo vas...uskoro Toliko od mene sa utiscima E da, oplakala sam kad su izvukli svoj kao banner Invalidi, ali i zastavu Grobari Jerkovic, mislim znam da nije smesno per say, ali meni je bilo ultra zabavno Edited April 3 by Midgeta 8
April Posted April 3 Posted April 3 Meni se čini da je ceo tim samo jedan čovek - naš ludi golman. Ovakvo golmansko izdanje poslednji put sam gledao u vreme životne forme Dragana Pantelića. Posle toga nikad više. Duljaj bi bez njega bio smenjen još u oktobru, Zvezda bi standardno bežala dvadeset bodova i sve bi bilo još jedno normalno Vučićupederuprvenstvo. Tip je opasno lud i opasno talentovan, što ga međutim ne preporučuje za prvog golmana repke. A nisam čak ni siguran da je baš dobro što Vazurine panjine vadi iz kanala na svakoj tekmi.
Midžeta Posted April 3 Posted April 3 Kaze kumsara da izvestaj nije ful bez slika pa evo i to da ispostujem: A sada nesto sasvim drugacije: 1 maskota I Invalidi Sela sam na bzvz mesto, pa nisam bas ni mogla dobro da slikam, bice bolje sledeci put 1 3
Azdaja Posted April 4 Posted April 4 Hahah za maskotu i invalide. @April ide mu na dušu drugi gol, ali konstantno nas vadi iz govana, bukvalno po 4 gola spase zbog već navedene odbrane. Fenomenalan je, mora Piksi da ga zove, jebote ubica je. 2
johan nagel Posted April 4 Posted April 4 (edited) Најкретенскији “стадион” у лиги с оним спиралним клаустрофобичним степеницама, стубовима и оном ‘кућицом’ на средини од којих не видиш пола терена. Сурдулаја и Б. Паланка су стадиончине за ово срањце, изнервирам се и на сликама кад га видим. Што се гоше тиче има и он сигурно својих мана које су га коштале да направи бољу каријеру, само што их до сада код нас није показао. Јуче је можда и први пут баш кикснуо код гола али с друге стране обавезно има бар две три параде по утакмици којима нам сачува дупе. Edited April 4 by johan nagel
Recommended Posts