Jump to content
IGNORED

fk prtz 2023/do oslobođenja

Ted

Recommended Posts

Posted

golčina....ali ne menja ono što sam napisao

naša odbrana je ispod nivoa dopuštenog za ovaj nivo fudbala

• +1 4
Posted
3 minutes ago, Azdaja said:

Aaaaaaaaaaaaa

Aaaaaaaaaa

Aranđeleeeeeeee

fali ti l

Posted

mi ne smemo da idemo u Evropu sa ovakvom odbranom. naprosto, ako tu ne bude pojačanja značajnih, bolje je da odustanemo od igranja Evrope i pustimo nekog drugog

Posted

Plitak potok

Posted

Bas je bilo dojajano, Tede nemoj odma da bacas hejt i kuknjavu

Posted

videćeš kako je dojajno kad umesto ovih pilićara istrči neko ozbiljan u evro okvirima.....onda ćeš se setiti šta je mudri Ted rekao :D

Posted

Ma znam :D

ali ne moramo bas posle svake utakmice da kukamo :D

Posted

bolje da kukam nego da dignem ruku na sebe....a ova odbrana me nagoni da izjurim kroz zatvoren prozor :)

• Haha 1
Posted

iako sam samo video haranđelov gol sve se slažem sa zokijem

i dodatak od sad midži da redovno šaljemo kao pbp reportera

• +1 2
  • Wub 1
Posted (edited)

Od interesantnih momenata, lik je i posle utakmice nastavio da urla Elvise pičko, :laugh:neki dedica je sve vreme pičkarao Kastilja iz samo sebi poznatih razloga, u jednom momentu sam mislila da ce da se šlogne, 1 teleca glava koja je sve vreme pokazivala 2 srednjaka ka invalidima i totalno se uziveo i ako nije bilo toliko ozbiljno i nikad nije i lik koji posle naseg game winnera skida majicu i urla..cigani jebacemo vas...uskoro :laugh:

Toliko od mene sa utiscima 

E da, oplakala sam kad su izvukli svoj kao banner Invalidi, ali i zastavu Grobari Jerkovic, mislim znam da nije smesno per say, ali meni je bilo ultra zabavno :D

Edited by Midgeta
  • Haha 8
Posted

Meni se čini da je ceo tim samo jedan čovek - naš ludi golman. 

Ovakvo golmansko izdanje poslednji put sam gledao u vreme životne forme Dragana Pantelića. Posle toga nikad više. 

Duljaj bi bez njega bio smenjen još u oktobru, Zvezda bi standardno bežala dvadeset bodova i sve bi bilo još jedno normalno Vučićupederuprvenstvo. 

Tip je opasno lud i opasno talentovan, što ga međutim ne preporučuje za prvog golmana repke. A nisam čak ni siguran da je baš dobro što Vazurine panjine vadi iz kanala na svakoj tekmi. 

Posted

Kaze kumsara da izvestaj nije ful bez slika pa evo i to da ispostujem:

Screenshot_20240404-001938_Gallery.jpg.e902d138651db0c8c56a9ab3e6329e33.jpg

Screenshot_20240404-001940_Gallery.jpg.8556f45fe7b7f55f6865465c6f119e4b.jpg

A sada nesto sasvim drugacije:

1 maskota :lolol:

Screenshot_20240404-001955_Gallery.thumb.jpg.62dea6dfe9c591ed9cb12be94f08db76.jpg

I Invalidi :laugh:

Screenshot_20240404-001958_Gallery.thumb.jpg.d1e8fcf8cbf6743a95e9bbcac7e121c4.jpg

Sela sam na bzvz mesto, pa nisam bas ni mogla dobro da slikam, bice bolje sledeci put :D

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Hahah za maskotu i invalide.

@April ide mu na dušu drugi gol, ali konstantno nas vadi iz govana, bukvalno po 4 gola spase zbog već navedene odbrane.

Fenomenalan je, mora Piksi da ga zove, jebote ubica je.

• +1 2
Posted

Bar nije bilo dosadno

Posted (edited)

Најкретенскији “стадион” у лиги с оним спиралним клаустрофобичним степеницама, стубовима и оном ‘кућицом’ на средини од којих не видиш пола терена. Сурдулаја и Б. Паланка су стадиончине за ово срањце, изнервирам се и на сликама кад га видим. :D

Што се гоше тиче има и он сигурно својих мана које су га коштале да направи бољу каријеру, само што их до сада код нас није показао. Јуче је можда и први пут баш кикснуо код гола али с друге стране обавезно има бар две три параде по утакмици којима нам сачува дупе.

Edited by johan nagel
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...