Ted Posted March 31, 2024 Author Posted March 31, 2024 (edited) čestitam na pobedi, kakva god da je bila nisam mogao da gledam, u petak kasno uveče nam dunulo da ne budemo u Bgd za vikend, pa sam u zlo doba rezervisao neki apartman na Divčibarama. u subotu jutro popili kafu i otišli....ceo dan na nogama.....posle neka teletina ispod sača. moja ćerka je legenda, kao našla je gde me vodi na plačinke i kafu uveče, izabrala je restoran koji je skuplji od 95% objekata u Bgd....neki kod hotela Crni vrh. sve je bilo extra, a i račun naravno. al ko ga jebe Edited March 31, 2024 by Ted 2
Ted Posted March 31, 2024 Author Posted March 31, 2024 nemam pojma brate.....odmah je pored hotela Crni vrh, možda čak i pripada hotelu. ne znam. ako je to njegov hotel, onda smo bili tamo nije ni bitno.....dete izabralo, kraj priče 1 1
Midžeta Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 Posto sam na licu mesta 1 ja, eo mini izvestaj: Vodimo protiv Voždovca, porodismo ga jedva, ispoštovali smo uprava napolje i Vazura majmune Kosovo je srce Srbije ide malko teze, doduse ovih kvazi fanova Vozdovca ima malo 2 3
Midžeta Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 Dj na krovu dominira, krenulo je sa G'n'R, LZ, Metalikom i AC/DC, a sad Usher i Sem Smit i Kim Petras 2 2
Azdaja Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 Za svakog ponešto reklo bi se. Lep zgoditak Sameda, naše zlatne koke.
MiddleClass Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 24 minutes ago, Midgeta said: Dj na krovu dominira, krenulo je sa G'n'R, LZ, Metalikom i AC/DC, a sad Usher i Sem Smit i Kim Petras Jel bio penal?
Midžeta Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 3 minutes ago, MiddleClass said: Jel bio penal? Nemam pojma, gledala sam kako se bacaju tzv Invalidi, samo sam cula Elvise picko 1
Azdaja Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 12 minutes ago, MiddleClass said: Jel bio penal? Jeste. Samo što to na Marakani ne sviraju. 1
Ted Posted April 3, 2024 Author Posted April 3, 2024 sad smo već u problemu. tonemo od poslednjeg derbija. što je period kada igramo bez Saldanje. biće povuci-potegni i za drugo mesto.
Recommended Posts