Ted Posted March 31 Author Posted March 31 (edited) čestitam na pobedi, kakva god da je bila nisam mogao da gledam, u petak kasno uveče nam dunulo da ne budemo u Bgd za vikend, pa sam u zlo doba rezervisao neki apartman na Divčibarama. u subotu jutro popili kafu i otišli....ceo dan na nogama.....posle neka teletina ispod sača. moja ćerka je legenda, kao našla je gde me vodi na plačinke i kafu uveče, izabrala je restoran koji je skuplji od 95% objekata u Bgd....neki kod hotela Crni vrh. sve je bilo extra, a i račun naravno. al ko ga jebe Edited March 31 by Ted 2
Ted Posted March 31 Author Posted March 31 nemam pojma brate.....odmah je pored hotela Crni vrh, možda čak i pripada hotelu. ne znam. ako je to njegov hotel, onda smo bili tamo nije ni bitno.....dete izabralo, kraj priče 1 1
Midžeta Posted April 3 Posted April 3 Posto sam na licu mesta 1 ja, eo mini izvestaj: Vodimo protiv Voždovca, porodismo ga jedva, ispoštovali smo uprava napolje i Vazura majmune Kosovo je srce Srbije ide malko teze, doduse ovih kvazi fanova Vozdovca ima malo 2 3
Midžeta Posted April 3 Posted April 3 Dj na krovu dominira, krenulo je sa G'n'R, LZ, Metalikom i AC/DC, a sad Usher i Sem Smit i Kim Petras 2 2
Azdaja Posted April 3 Posted April 3 Za svakog ponešto reklo bi se. Lep zgoditak Sameda, naše zlatne koke.
MiddleClass Posted April 3 Posted April 3 24 minutes ago, Midgeta said: Dj na krovu dominira, krenulo je sa G'n'R, LZ, Metalikom i AC/DC, a sad Usher i Sem Smit i Kim Petras Jel bio penal?
Midžeta Posted April 3 Posted April 3 3 minutes ago, MiddleClass said: Jel bio penal? Nemam pojma, gledala sam kako se bacaju tzv Invalidi, samo sam cula Elvise picko 1
Azdaja Posted April 3 Posted April 3 12 minutes ago, MiddleClass said: Jel bio penal? Jeste. Samo što to na Marakani ne sviraju. 1
Ted Posted April 3 Author Posted April 3 sad smo već u problemu. tonemo od poslednjeg derbija. što je period kada igramo bez Saldanje. biće povuci-potegni i za drugo mesto.
Recommended Posts