Jump to content

fk prtz 2023/do oslobođenja

Featured Replies

Na kraju 3 - 3. Ulazimo u večiti derbi sa - 2 boda zaostatka.

• Replies 5.3k
  • Views 291.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dabogda izgorela Arena sport.

• Šta ima da te bude sramota. Oba penala čista. Poništen nam čist gol. Ova govna se izležavaju 70 minuta od 90, ovaj produžuje prvo poluvreme samo 5 minuta, drugo samo 6. Nisu dali uopšte da se igra.

• Vode hibridni rat...

Posted Images

• Author

nisam u prilici da gledam bilo šta. video sam samo snimak Sanijeve bravure. šta reći? ne želim da se bacam kamenjem na bilo kog igrača, nisu oni krivi za haos u klubu.

počelo je ono za šta smo svi znali da je samo pitanje vremena. na proleće ćemo videti dal će biti potpuni raspad ili ćemo biti u borbi za to drugo mesto. klub bez predsednika, uprave, sa skromnim stručnim štabom i prilično uskim rosterom, nema šta da traži u trci za titulu. ovo je neki maksimum koji je izvučen pod datim okolnostima, ali nedostaci su takve prirode da nije moguće da se zamaskiraju sa dva meseca dobre forme i rezultata. na kraju ćemo morati da platimo cenu stanja u kome se nalazimo.

Edited by Ted

Losi smo bili, losi smo vec neko vreme ali ciganima dajemo tri u prvom. 

Kljucno ce biti da ne igra njihov najbolji igrac Sanicanin

Ovo na repeat do derbija

Svaki komentar je suvisan... eto, ovo je prvi put posle 25g da nisam uzeo pretplatnu... valjda ce sutra da se...

vaš današnji izlazak na birališta je nužan između ostalog i zbog promene partizana iz našminkanog mrtvaca u ... pa bilo šta drugo. sve je bolje od ovog.

promena sistema vrednosti u državi, ukidanje "državnih" fudbalskih klubova, transparentnost javnih finansija i naposletku dosledno sprovođenje parole "partizan navijačima" kroz transformaciju u AD su samo neke od posledica promene vlasti. 

danas izađite i glasajte. 

a shimpr i ja idemo da vam čuvamo glasove. 

Jebote koliko nam je bodova odneo sanicanin to je strasno. Srećno nam danas na glasanju.

• Author

Spasi

Partizan

(od)Naprednjaka

ajd neka nam je sa srećom

On 17. 12. 2023. at 4:20, twisted said:

shimpr i ja idemo da vam čuvamo glasove. 

Cuvam glasove ko Sanicanin protivnike

To je To, nastavimo sa cirkusom... 

• Author

sve govori da ćemo da puknemo.......znači, očekujem pobedu 

Mali apdejt sto se tice kladjenja. Kvota na partizan daj tri u prvom je sinoc mogla da se nadje po 80 kod mocarta. Danas je uglavnom svuda 45. Sto znaci da dolazi i da je sasvim realno po meni jer cigani nemaju pojma

Spreman sam uplatiti 100 dinara da dajemo 3 gola u prvom. To je 4500, ohoho nije malo

Prvi put u životu sam došao sam na derbi.

Istok pun gospodštine, naravno. :nobles:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout