copkillah Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 1 hour ago, *edited by mod said: ponekad i odemo 1 Link to comment
shimpu Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Za hajduk navijam samo kada igra protiv timova koji nisu iz srbije. Da igraju zvezda i hajduk, navijao bih za zvezdu. Skupljam vizit karte, stripove i priveske. Pozdrav za sve koji me znaju 5 Link to comment
SNARC Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Serija "Velo misto" mi je jedna od omiljenih iz SFRJ..Na lep i pitak nacin ispricana prica o gradu, klubu, ljudima u njemu i dva rata. Uvek Hajduk pre Dinama..Zeljo-Sarajevo, tu me vec slabije zanima. 2 Link to comment
MiddleClass Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Ne znam nikoga da navija za purgere. Navijanje za Hajduk je zal Srbije i Bosne za morem. Gej, ali razumijem Link to comment
ZokiAsov Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Savo nek prica u svoje ime. Ja navijam za osijek i slobodu iz tuzle 2 Link to comment
MiddleClass Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Naravno, Velez i Hajduk... Link to comment
Nikodije Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 ja za grbalj iz radanovica, jer igraju u najlepsoj kombinaciji dresova, crveno, plavo, belo 1 Link to comment
Milošica Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 U CG navijam za Petrovac. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 meni je dinamo uvek bio simpatičniji, od one titule osamdesetih snješko cerin, cico kranjčar, mlinarić, deverić ove majstore s mora sam uvek doživljavao kao folirante. reka da, osijek mi je imao prizvuk depresivnog kluba sarajevo i želja pa želja, al je velež ispred Link to comment
Ted Posted November 14, 2023 Author Share Posted November 14, 2023 (edited) za Hajduk od Hrvata, Željo u BiH, Inter u Italiji, Arsenal u Engleskoj (gotivni su mi još i Liverpul i Njukasl), niko u Španiji, niko u Nemačkoj, u Francuskoj PSŽ ali dok nije postao ovo što je sada, a sada niko, Seltik u Škotskoj, u Portugalu niko ne volim Milan i Juventus ne zna se ko mi je grđi od njih, Lacio mi je isto bljak. Dinamo Zagreb je isto na bljak listi. Edited November 14, 2023 by Ted Link to comment
ZokiAsov Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 9 minutes ago, Ted said: za Hajduk od Hrvata, Željo u BiH, Inter u Italiji, Arsenal u Engleskoj (gotivni su mi još i Liverpul i Njukasl), niko u Španiji, niko u Nemačkoj, u Francuskoj PSŽ ali dok nije postao ovo što je sada, a sada niko, Seltik u Škotskoj, u Portugalu niko ne volim Milan i Juventus ne zna se ko mi je grđi od njih, Lacio mi je isto bljak. Dinamo Zagreb je isto na bljak listi. Grdji je juventus, zabarska zvezda 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 kako možete da navijate za dva kluba, taj mi koncept nikada neće biti jasan mrvu simpatije gajim ka čelziju, zbog borote, jokana i kežmana. u italiji i španiji da sve klubove kuga pokosi ne bih trepnuo isto važi i za francuske, portugalske, špnske, nemačke, grčke klubove…. Link to comment
Filozof manijak Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Samo jedan klub... Link to comment
Recommended Posts