Jump to content

fk prtz 2023/do oslobođenja

Featured Replies

1 hour ago, *edited by mod said:

85zcs2.jpg

ponekad i odemo

IMG_20190718_202327.thumb.jpg.4af8e70ca06eecaf254c4370063a7489.jpg

• Replies 5.3k
  • Views 294.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dabogda izgorela Arena sport.

• Šta ima da te bude sramota. Oba penala čista. Poništen nam čist gol. Ova govna se izležavaju 70 minuta od 90, ovaj produžuje prvo poluvreme samo 5 minuta, drugo samo 6. Nisu dali uopšte da se igra.

• Vode hibridni rat...

Posted Images

Za hajduk navijam samo kada igra protiv timova koji nisu iz srbije. Da igraju zvezda i hajduk, navijao bih za zvezdu. Skupljam vizit karte, stripove i priveske. Pozdrav za sve koji me znaju

Serija "Velo misto" mi je jedna od omiljenih iz SFRJ..Na lep i pitak nacin ispricana prica o gradu, klubu, ljudima u njemu i dva rata.

Uvek Hajduk pre Dinama..Zeljo-Sarajevo, tu me vec slabije zanima.

Ne znam nikoga da navija za purgere. Navijanje za Hajduk je zal Srbije i Bosne za morem. Gej, ali razumijem :fantom:

Savo nek prica u svoje ime. Ja navijam za osijek i slobodu iz tuzle

Ja za Velež.

Naravno, Velez i Hajduk...

ja za grbalj iz radanovica, jer igraju u najlepsoj kombinaciji dresova, crveno, plavo, belo :heart:

U CG navijam za Petrovac.

meni je dinamo uvek bio simpatičniji, od one titule osamdesetih snješko cerin, cico kranjčar, mlinarić, deverić

ove majstore s mora sam uvek doživljavao kao folirante. reka da, osijek mi je imao prizvuk depresivnog kluba

sarajevo i želja pa želja, al je velež ispred 

Reka :lolol:

• Author

za Hajduk od Hrvata, Željo u BiH, Inter u Italiji, Arsenal u Engleskoj (gotivni su mi još i Liverpul i Njukasl), niko u Španiji, niko u Nemačkoj, u Francuskoj PSŽ ali dok nije postao ovo što je sada, a sada niko, Seltik u Škotskoj, u Portugalu niko

ne volim Milan i Juventus ne zna se ko mi je grđi od njih, Lacio mi je isto bljak. Dinamo Zagreb je isto na bljak listi.

Edited by Ted

9 minutes ago, Ted said:

za Hajduk od Hrvata, Željo u BiH, Inter u Italiji, Arsenal u Engleskoj (gotivni su mi još i Liverpul i Njukasl), niko u Španiji, niko u Nemačkoj, u Francuskoj PSŽ ali dok nije postao ovo što je sada, a sada niko, Seltik u Škotskoj, u Portugalu niko

ne volim Milan i Juventus ne zna se ko mi je grđi od njih, Lacio mi je isto bljak. Dinamo Zagreb je isto na bljak listi.

Grdji je juventus, zabarska zvezda

kako možete da navijate za dva kluba, taj mi koncept nikada neće biti jasan

mrvu simpatije gajim ka čelziju, zbog borote, jokana i kežmana. u italiji i španiji da sve klubove kuga pokosi ne bih trepnuo

isto važi i za francuske, portugalske, špnske, nemačke, grčke klubove….

Samo jedan klub...

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout