Gradina Posted May 3 Posted May 3 On 28. 4. 2024. at 12:37, MalteskiSoko said: Izašo sam X2 I ja sam na X-X
MalteskiSoko Posted May 7 Posted May 7 Jel to trener nije hteo da izlazi na konferenciju jer vraćamo 3 za 3 Spartaku? Ne gledam ali spartak koji do jedva 1:1 sa Vozdovcem i Pančevom da nas bije 2:0 prvo nema šanse…
Constantin Posted May 7 Author Posted May 7 2 hours ago, MalteskiSoko said: Jel to trener nije hteo da izlazi na konferenciju jer vraćamo 3 za 3 Spartaku? Ne gledam ali spartak koji do jedva 1:1 sa Vozdovcem i Pančevom da nas bije 2:0 prvo nema šanse… 3:0 pp 1
Constantin Posted May 13 Author Posted May 13 RADNIČKI NIŠ: Stevanović, Yamkam, Vojnović, Petrović, Stojanović, Addo, Luković, Ilić, Bamidele, Belaković, Vukić. IZMENE: Vasiljević, Kitanović, Etongou, Čolović, Fai, Cvetković, Petković, Terzić, Bakić, Stajić.
Constantin Posted May 14 Author Posted May 14 Ljigava utakmica sa timom koji se ponašao, ko se seća, kao Jagodina kad gostuje u Nišu. Najveća slina medju njima je bio naš bivši igrač Ćirković. Mislim da ćemo još jednu takvu utakmicu odigrati u subotu protiv Javora. Treba nas izbaciti iz lige.
MaErAkLoIJA Posted May 17 Posted May 17 https://www.zurnal.rs/scc/clanak/184250/kruna-sezone-uz-meraklije-na-Cairu
Gradina Posted May 18 Posted May 18 On 14. 5. 2024. at 15:10, Constantin said: Najveća slina medju njima je bio naš bivši igrač Ćirković. Po čemu?
Constantin Posted May 19 Author Posted May 19 On 18. 5. 2024. at 18:46, Gradina said: Po čemu? Ako si gledao utakmicu, moralo je da ti upadne u oči, osim što je bio najslabiji pojedinac u obe ekipe-što nema veze, pokušaji da 5-6 puta iskuka karton za naše igrače i ako, u većem broju slučajeva nije bio ni fauliran. Publika na Istoku je rekla sve....
zikaPantelej Posted May 24 Posted May 24 (edited) To je to, očekujem isto ili slicno i naredne sezone... Ova tema moze i da se preimenuje u opstu temu FK Radnicki Niš pa teraj dok ima nekog da piše, sve je manje ljudi svakako i na stadionu, i oko kluba a i ovde Edited May 24 by zikaPantelej
MalteskiSoko Posted May 24 Posted May 24 Što jedan moj drug reče pre par dana, tolko su ogadili i srozali klub kod ljudi da će da prodje minimum 5 godina da se ponovo grad/narod poveže sa klubom.. i to u slučaju da ovi ne nastave ovaj skeč koji traje već duže vreme.. 1
Recommended Posts