Constantin Posted April 27 Author Posted April 27 RADNIČKI: Stevanović, Fai, Yamkam, Vojnović, Bakić, Petrović, Luković, Cvetković, Mesarović, Belaković, Vukić. REZERVE: Kitanović, Etongu, Čolović, Razak, Frei, Ilić, Stojanović, Petković, Terzić. Nismo imalo dovoljno za klupu. Će pobedimo, duguju nam.
MaErAkLoIJA Posted April 27 Posted April 27 Pa mi smo desetkovani. Da li je neko pominjao povrede igraca sem Stajica???
Constantin Posted April 27 Author Posted April 27 16 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Pa mi smo desetkovani. Da li je neko pominjao povrede igraca sem Stajica??? Addo i Bamidele kartoni... 1
MaErAkLoIJA Posted April 27 Posted April 27 Just now, Constantin said: Nema ni Smajlagića... Niko nista ne govori.
zikaPantelej Posted April 27 Posted April 27 Ja gledam od starta nismo imali dva krštena igrača napred, tek kad su ušli Ilić i Čolović kolko tolko je imao ko da povuče, promeni stranu, odigra pas.. ovi do tad kod u patos samo da gledaju
Constantin Posted April 27 Author Posted April 27 1 minute ago, zikaPantelej said: Ja gledam od starta nismo imali dva krštena igrača napred, tek kad su ušli Ilić i Čolović kolko tolko je imao ko da povuče, promeni stranu, odigra pas.. ovi do tad kod u patos samo da gledaju Još Vojnović pošo napred ......a i gde ćeš neku kreativu s Mesarovića... 1 minute ago, MaErAkLoIJA said: Prvo poluvreme produzio tri minuta, drugo dva minuta. Zajebao gi Vanja...svaki duel je svirao za njih faul. Oni 10 mi 20 faulova....daBogda ispali, zajedno s Voždovac i IMT.... 2
MalteskiSoko Posted April 28 Posted April 28 17 hours ago, Gradina said: 5.20 trči uplati Izašo sam X2
MalteskiSoko Posted May 1 Posted May 1 Šta li je Joksa mislio kad je reko da rade u ne baš prijatnim okolnostima?
Constantin Posted May 1 Author Posted May 1 Bilo kako bilo, odigrali smo utakmicu preko kurca. Nikad više grešaka. Prvo poluvreme ni jednu loptu nisu dali Bamideleu. Ajd, taj gol što je dao. Kod oba gola niko se ne raduje. Jbm li ga šta se dešava.....Vrućina... 1
zikaPantelej Posted May 1 Posted May 1 Pa il su pare, il im dokurčio možda nego iz "sporCkog" sektora.. šta drugo mož da bude
MaErAkLoIJA Posted May 3 Posted May 3 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/kako-je-joksimovic-preporodio-radnicki-mozda-je-trenutak-da-porazgovaramo-o-novom-ugovoru/481185
Recommended Posts