Constantin Posted August 25, 2023 Author Posted August 25, 2023 Čini mi se da je moglo 'ladno da bude bar 4.1 za nas ?
Constantin Posted August 25, 2023 Author Posted August 25, 2023 Blizanac "Pusti Penjčića" dominira na zapadnoj tribini, čuje se u živi prenos...samo on... 1
W.F.C. Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Doso i onaj Obrad, nekad komesar za bezbednost kluba, ostareo, poneo si jastuce, iskusno... Kako odem, a odem retko stadion u sve gorem stanju. Utakmica skroz ok, dinamicna, trebalo bi da dobijemo. 1
W.F.C. Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Izgleda da je grupa Kragujevcana na zapadu prema severu, nesto kao ovo-ono ali se neizbezno utapa sve to u sijestu Caira leti, tu su deca, trotineti, likovi koji se vracaju sa bazen, slucajni prolaznici... Pre par sezona lik sedeo na tribini sa kucencetom lagano na zapad. Sasvim solidna utakmica... 1
Constantin Posted August 25, 2023 Author Posted August 25, 2023 Dobra igra, ubedljiva pobeda...odlični Vanja Ilić i Filip Frei..kao i Rosić, Petrov. Debitanat Petrović se odlično uklopio, Yamkam i žestoke borbe i mnogo duela.... 2
MaErAkLoIJA Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Vojinovic mnogo kiksa... Peja bolji ali nista posebno... Belakovic danas nevidljiv. Frey ih probusio ko balon... Savo... Pojeo sam g... u vezi sa njim tj. Trajkovic ga izvukao iz blata... Vanja najbolji... Ostalo skroz ok... Trebala nam je ovakva utakmica da se povade malo... 3
W.F.C. Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 24 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Vojinovic mnogo kiksa... Peja bolji ali nista posebno... Belakovic danas nevidljiv. Frey ih probusio ko balon... Savo... Pojeo sam g... u vezi sa njim tj. Trajkovic ga izvukao iz blata... Vanja najbolji... Ostalo skroz ok... Trebala nam je ovakva utakmica da se povade malo... A i mi, bar malo.
harper lee Posted August 25, 2023 Posted August 25, 2023 Bravo Nislije. Hajde da i vama krene da nam WFC ne gasi ligu. 1
Constantin Posted August 25, 2023 Author Posted August 25, 2023 Šuška se da će Tončev u Dubočicu.... 1 1
Constantin Posted August 26, 2023 Author Posted August 26, 2023 U celoj ovoj priči, oko odustajanja od usluga "Afričkih Vedeta", napominje se da je ostao samo Yamcam, i navode se svi igrači sa kojima je ugovor raskinut. Niko ne pominje Etongua i kakav je njegov status.
Recommended Posts