Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Radnički Niš 2023/24 - gigant iz provinciju

Featured Replies

On 28. 4. 2024. at 12:37, MalteskiSoko said:

Izašo sam X2

I ja sam na X-X

• Replies 1.4k
  • Views 75.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Constantin
    Constantin

Trava nije šišana 15-20 dana (tako smo pejebali HSV u Kupu UEFA)....nema topla voda, nema uopšte ni voda, a kod golmana ima tri krtičnjaka, samo naš golman zna raspored. Lopte smo namazali sas zejtin,

• Pozdrav svima ! Nisam dugo pisao iz raznoraznih razloga ,sto nije tako ni bitno, Evo resih a i nadjoh malovremena da napisem jedan post ,posto vidim Mare postavio par zanimljivih pitanja ,pa

• Covekizstruke
    Covekizstruke

Uz sve navedeno sa čime se slažem potpuno dodao bih i da ovaj stručni štab (pogotovo šef Trajković) za sada rade mnogo ozbiljni posao nego svi u prošloj sezoni. Siguran sam da će od ekipe izvući maksi

Posted Images

Ma dupla šansa, ne prelaz😂

Jel to trener nije hteo da izlazi na konferenciju jer vraćamo 3 za 3 Spartaku? Ne gledam ali spartak koji do jedva 1:1 sa Vozdovcem i Pančevom da nas bije 2:0 prvo nema šanse…

• Author
2 hours ago, MalteskiSoko said:

Jel to trener nije hteo da izlazi na konferenciju jer vraćamo 3 za 3 Spartaku? Ne gledam ali spartak koji do jedva 1:1 sa Vozdovcem i Pančevom da nas bije 2:0 prvo nema šanse…

3:0 pp

A zna neko šta je sa Smajlagićem i Denisom Stojkovićem

• Author
RADNIČKI NIŠ: Stevanović, Yamkam, Vojnović, Petrović, Stojanović, Addo, Luković, Ilić, Bamidele, Belaković, Vukić.
IZMENE: Vasiljević, Kitanović, Etongou, Čolović, Fai, Cvetković, Petković, Terzić, Bakić, Stajić.
  • Author

Ljigava utakmica sa timom koji se ponašao, ko se seća, kao Jagodina kad gostuje u Nišu. Najveća slina medju njima je bio naš bivši igrač Ćirković.

Mislim da ćemo još jednu takvu utakmicu odigrati u subotu protiv Javora. Treba nas izbaciti iz lige.

screenshot.jpg

Provalili nam Bamidelea i tolko

On 14. 5. 2024. at 15:10, Constantin said:

Najveća slina medju njima je bio naš bivši igrač Ćirković.

Po čemu?

• Author
On 18. 5. 2024. at 18:46, Gradina said:

Po čemu?

Ako si gledao utakmicu, moralo je da ti upadne u oči, osim što je bio najslabiji pojedinac u obe ekipe-što nema veze, pokušaji da 5-6 puta iskuka karton za naše igrače i ako, u većem broju slučajeva nije bio ni fauliran. Publika na Istoku je rekla sve....

Za malo

To je to, očekujem isto ili slicno i naredne sezone... 

Ova tema moze i da se preimenuje u opstu temu FK Radnicki Niš pa teraj dok ima nekog da piše, sve je manje ljudi svakako i na stadionu, i oko kluba a i ovde :mellow:

Edited by zikaPantelej

Što jedan moj drug reče pre par dana, tolko su ogadili i srozali klub kod ljudi da će da prodje minimum 5 godina da se ponovo grad/narod poveže sa klubom.. i to u slučaju da ovi ne nastave ovaj skeč koji traje već duže vreme..

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.