June 11, 20231 yr @ragasto Jok, završila dole. Samo mi nije jasno kakve veze ima sa PZD. Edited June 11, 20231 yr by Milošica
June 14, 20231 yr Jel' imamo temu o ex YU bosanskim bendovima koji se pičkaraju i vuku po sudovima 30 godina posle poslednjeg hita koji su napravili? Posle ZPa imamo i raskol u Crvenoj Jabuci.
June 15, 20231 yr On 14. 6. 2023. at 4:14, ragasto said: Jel' imamo temu o ex YU bosanskim bendovima koji se pičkaraju i vuku po sudovima 30 godina posle poslednjeg hita koji su napravili? Posle ZPa imamo i raskol u Crvenoj Jabuci. https://nova.rs/zabava/showbiz/osnovana-druga-crvena-jabuka-ovo-su-detalji-o-novom-bendu-i-njihovom-nacinu-rada/ ... a mogli su ovi drugi da se nazovu "Granny Smiths" i mir ukuću
July 9, 20231 yr Pa onda ne bi bilo kulturološki i "antropološki" relevantno i zanimljivo, poenta su sličnosti i razlike generacijskih opsega. Jeste, a pre njih je Greatest Generation :') ❤️, a mnogo mi sladak alternativni naziv za generaciju X (cca '65-'84) "deca sa ključem oko vrata" zbog smanjenog nadzora i ostanka kod kuće dok roditelji rade. ❤️
July 9, 20231 yr Ja se ne smatram Milenijalcem koliko god se trudili da nametnu mom godištu, Xennial u najgorem slučaju ako mora.
July 9, 20231 yr Podela generacija bi se mogla podvesti pod 1 definiciju : "mladi su govna!" Kakve crne generacije z, y... Haj'te molim vas Edited July 9, 20231 yr by jorma shparga
July 9, 20231 yr od 200-injak dnevno aktivnih forumaša moja procena je Boom 7.5% GenX 48% GenY 44% GenZ 0.5%