Jump to content
IGNORED

Ubistvo učenika OŠ “Vladislav Ribnikar”, 3.5.2023.

FPLS
aram
Message added by aram,

Zahtevi Saveta roditelja OŠ Vladislav Ribnikar

1. Traži se rekonstrukcija događaja, objašnjenje kako se to dogodilo i kako teče istraga i u kojoj je fazi. Roditelji to moraju da znaju.

2. Da se roditeljima stručno objasni šta će biti sa dečakom i u kom statusu su njegovi roditelji. Kod dece postoji veliki strah da će on biti na slobodi.

3. Tim psihologa i psihijatara koji će redovno raditi sa decom VII-2 bez učešća školskog pedagoga i psihologa radi obezbeđivanja nepristrasnosti.

4. Ako se odluči da se školska godina nastavi za decu iz odeljenja VII-2 mora se naći način da oni ne ulaze u školu na veliki ulaz, već da nastavu imaju u nekoj od učionica na malom ulazu.

5. Predlažemo kompletno renoviranje škole do 1. septembra 2023. godine

6. Pružiti kompletnu podršku nastavničkom kadru.

7. Tražimo da se utvrdi odgovornost ljudi koji su izneli u javnost spisak sa imenima deca iz VII-2 odeljenja koji je obišao ceo svet, kao i slike roditelja i dece, i da isti za takav postupak budu sankcionisani u skladu sa Zakonom.

Recommended Posts

Posted (edited)
25 minutes ago, Uskebasi said:

Jebiga, kad napises nekome da se bezuslovno stavlja na stranu masovnog ubice nema mnogo toga sto možeš da uradis da ublazis posledice svog dela. 

ne quotujem zbog tebe nego zbog drugih ljudi ovde, tebi nema pomoći

50 minutes ago, Eleniko said:

kad ne budeš ostavljao postove kojima nekima od nas ostavljaš utisak da se bezuslovno stavljaš na stranu masovnog ubice i njegovog pomagača, bićeš nagrađen

to našta se pozivaš ne piše nigde na forumu.

Edited by Eleniko
Posted

Budi muško i stani iza svojih reci. Napisao si

Spoiler

kad ne budeš ostavljao postove kojima se bezuslovno stavljaš na stranu masovnog ubice i njegovog pomagača, bićeš nagrađen

Posle si editovao, kako sam kažeš da ne budes banovan, a ne zato sto si lepo vaspitan. 

Uglavnom, vredjas, provociras, proganjas i "nekima od nas ostavljas utisak" nekoga koga ne treba puštati na ozbiljne delove foruma

• +1 1
  • -1 1
Posted

izvini što sam ti pokvario pakleni plan, konačno nisam jedini koji ti je ovde sugerisao da se zamisliš nad time što pišeš

bezosećajnost i rigidnost je pominjala @Svemir Zekai još par forumaša

bolje je da se tema zaključa nego vreme da ne gledamo više ovo

Posted

Oooo, krijes se iza svemir zeke. Bas tužno. 

Ti razumes da ti mene proganjas na svakoj temi na kojoj pisem? Da ostavljas negativne reakcije na svaki moj post, na svakoj temi. I da nisam jedini koji se zalio na takvo tvoje ponasanje. Veoma si agresivan i nemas granicu. 

A svemir zeka i ja smo se slozili da one koji su opasni po okolinu i koji proganjaju ljude treba drzati zakljucane.

Posted

tvoje slaganje sa zekom, nakon što si ženu ismevao što koristi reč saosećajnost.

19 hours ago, Svemir Zeka said:

Ceo ovaj nastup mnogih poslednjih dana je neverovatan. 

Možda je po zakonu, ali je i bezosećajnost i rigidnost vrlo upečatljiva. A na ovakvu temu. 

Neshvatljivo.  

19 hours ago, Uskebasi said:

Ovo je bas jadan i bedan komentar

19 hours ago, Svemir Zeka said:

Neko i da kaže naglas

Ne znam s kim se svađate ovde i šta nam dokazujete. 

19 hours ago, Uskebasi said:

Ne znam zasto mislis da "vam" neko nesto dokazuje? 

Od saosecajnosti tvoje struke ubijena deca i njihove porodice nisu imale vajde. KK je bio u sistemu, prepoznat kao dete sa problemom, ali niko od saosecajnih strucnjaka nije prstom mrdnuo. Zato se toliko grcevito drzite za odgovornost roditelja, jer ne daj Boze da se postavi pitanje odgovornosti strucnih sluzbi skole i csr koji u ovom i svim slicnim slucajevima ne preduzimaju nista, osim sto kad dodje do tragedije kazu "bio je evidentiran kod nas". 

zaključajte ovo sranje, sem ako nije poenta ponovljeno pecanje bana.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

1 hour ago, Uskebasi said:

Jebiga, kad napises nekome da se bezuslovno stavlja na stranu masovnog ubice nema mnogo toga sto možeš da uradis da ublazis posledice svog dela. 

Da li se advokat masovnog ubice bezuslovno stavlja na stranu masovnog ubice? 

Nekim od nas deluje da ste se stavili u ulogu advokata. Ja zbog toga imam veće razumevanje, nego da mi to kaže neko u RL.

Da mi neko u RL kaže da ostavljanje pištolja s brdom metaka detetu, koje je prethodno istrenirano da ga efikasno koristi, nije Izazivanje opšte opasnosti smatrao bih ga osobom za izbegavanje. Ne bih voleo da živim u njegovoj blizini, ni da moja deca budu u blizini njegove. 

• +1 2
  • -1 2
Posted
2 minutes ago, Eleniko said:

tvoje slaganje sa zekom, nakon što si ženu ismevao što koristi reč saosećajnost.

zaključajte ovo sranje, sem ako nije poenta ponovljeno pecanje bana.

A vidi, razlika izmedju normalnih i ne bas toliko normalnih ljudi je sto se normalnim desi da imaju suprotna misljenja i da preteraju u nekoj ponocnoj raspravi, ali se kod normalnih na tome zavrsi.

Normalni ne idu danima i mesecima za sagovornikom, ne proganjaju ga po svim temama na forumu, ne ostavljaju reakcije bas na svaku poruku i tako to.

I nema potrebe da se zakljucava ova tema. Pre par dana si isto ovo radio na temi o advokaturi i to ne samo sa mnom, a vec na sportskim temama to je tvoj standardan obrazac ponasanja. Nece valjda zaključavati svaku temu gde ti nekoga proganjas? Pa zaključace onda ceo forum... 

• +1 1
  • -1 1
Posted

gore iznad ti nadiru još neki koji misle drugačije od tebe, vidi šta ćeš

Posted
1 minute ago, duma said:

Da li se advokat masovnog ubice bezuslovno stavlja na stranu masovnog ubice? 

Nekim od nas deluje da ste se stavili u ulogu advokata. Ja zbog toga imam veće razumevanje, nego da mi to kaže neko u RL.

Da mi neko u RL kaže da ostavljanje pištolja s brdom metaka detetu, koje je prethodno istrenirano da ga efikasno koristi, nije Izazivanje opšte opasnosti smatrao bih ga osobom za izbegavanje. Ne bih voleo da živim u njegovoj blizini, ni da moja deca budu u blizini njegove. 

I eto odgovora na pitanje zasto se niko od pravnika i advokata ne oglasava javno. Jer bi u tom slucaju i njihova deca bila legitimna meta.

Čime bi tvoju decu ugrozila deca onih koji kazu da ovo nije kriivcno delo izazivanje opšte opasnosti? 

• +1 3
  • -1 1
Posted
1 minute ago, Eleniko said:

gore iznad ti nadiru još neki koji misle drugačije od tebe, vidi šta ćeš

Eleniko, da ne kazem ono staro ime, postoji velika razlika izmedju onih koji drugacije misle i onih koji opsesivno fiksiraju nekoga i proganjaju ga. Sa ovim prvim se raspravljaš, a za ove druge se nadas da ce neko na vreme prepoznati opasnost i zakljucati ih.

• -1 1
Posted (edited)

ovo što radiš se zove targetiranje

i učitavanje da sam bolestan /"ne baš normalan"/

što bi bilo negde okej da to ne radi čovek koji se /navodno/ bavi pravom i pravdom

i što si već radio još pre godinu dana u doba krošeka

i proglasio me nekakvim portparolom verana matića na forumu

što je gadna real life pizdarija, u mom slučaju stara 20 godina ali to te nije sprečilo

da ponavljaš radnje za koje postoje sankcije

kao i ovaj pokušaj danas

što se mene tiče možeš nastaviti kako želiš, za mene je nebitno

ne prijavljujem ali ne zaboravljam

ne možeš misliti gore o meni nego ja o tebi

Edited by Eleniko
  • Haha 1
Posted

Mislim da je tema otišla nepovratno u k. Sa argumenata prešlo se na lične kvalifikacije i etiketiranje.

• +1 3
Posted (edited)
10 minutes ago, Eleniko said:

ovo što radiš se zove targetiranje

i učitavanje da sam bolestan /"ne baš normalan"/

što bi bilo negde okej da to ne radi čovek koji se /navodno/ bavi pravom i pravdom

i što si već radio još pre godinu dana u doba krošeka

i proglasio me nekakvim portparolom verana matića na forumu

što je gadna real life pizdarija, u mom slučaju stara 20 godina ali to te nije sprečilo

da ponavljaš radnje za koje postoje sankcije

kao i ovaj pokušaj danas

što se mene tiče možeš nastaviti kako želiš, za mene je nebitno

ne prijavljujem ali ne zaboravljam

ne možeš misliti gore o meni nego ja o tebi

Evo oprostiću ti. Samo da se ne blamiras vise. 

Uskebasi the Merciful over and out

Edited by Uskebasi
  • -1 1