Jump to content
IGNORED

Ubistvo učenika OŠ “Vladislav Ribnikar”, 3.5.2023.

FPLS
aram
Message added by aram,

Zahtevi Saveta roditelja OŠ Vladislav Ribnikar

1. Traži se rekonstrukcija događaja, objašnjenje kako se to dogodilo i kako teče istraga i u kojoj je fazi. Roditelji to moraju da znaju.

2. Da se roditeljima stručno objasni šta će biti sa dečakom i u kom statusu su njegovi roditelji. Kod dece postoji veliki strah da će on biti na slobodi.

3. Tim psihologa i psihijatara koji će redovno raditi sa decom VII-2 bez učešća školskog pedagoga i psihologa radi obezbeđivanja nepristrasnosti.

4. Ako se odluči da se školska godina nastavi za decu iz odeljenja VII-2 mora se naći način da oni ne ulaze u školu na veliki ulaz, već da nastavu imaju u nekoj od učionica na malom ulazu.

5. Predlažemo kompletno renoviranje škole do 1. septembra 2023. godine

6. Pružiti kompletnu podršku nastavničkom kadru.

7. Tražimo da se utvrdi odgovornost ljudi koji su izneli u javnost spisak sa imenima deca iz VII-2 odeljenja koji je obišao ceo svet, kao i slike roditelja i dece, i da isti za takav postupak budu sankcionisani u skladu sa Zakonom.

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, dragance said:

jesam ja tebe nešto vredjao pa se ovako obraćaš?

Jel me zajebavas? Pogledaj tvoje i Elenikove reakcije na moje poruke (i ne samo moje) na ovoj i ostalim temama. 

Posted
Just now, Uskebasi said:

Jel me zajebavas? Pogledaj tvoje i Elenikove reakcije na moje poruke (i ne samo moje) na ovoj i ostalim temama. 

Kako da reagujem da se ne slažem sa mišljenjem bez pisanja?? Nije ništa uvredljivo.

• +1 1
Posted
Just now, dragance said:

Kako da reagujem da se ne slažem sa mišljenjem bez pisanja?? Nije ništa uvredljivo.

Ali je uvredljivo kad ja ostavim reakciju na njegov post? Imam po 15 notifikacijama za redom o reakcijama koje je ostavio eleniko na razlicitim temama. I nisam jedini. I onda ti posle 30 njegovih reakcija i 10 tvojih istražuješ motive za jednu moju. 

Posted

Zato što smeh nije isto kao palac dole. A zanimalo me je zašto je bas taj post bio smešan.

Posted
Just now, dragance said:

Zato što smeh nije isto kao palac dole. A zanimalo me je zašto je bas taj post bio smešan.

Opet te pitam, jesi li ti nadlezan da kontrolišeš kvalitet reakcija?

Posted (edited)

kad ne budeš ostavljao postove kojima nekima od nas ostavljaš utisak da se bezuslovno stavljaš na stranu masovnog ubice i njegovog pomagača, bićeš nagrađen

sinoć si se ismevao empatiji koju pokazuju neki tj većina forumaša a pritom si se ostrvio na ženu koja u najmanju ruku može da kaže nešto onoliko kredibilno na ovu temu kao i ti, verujem i više.

a koju ne zanima profesionalna deformacija nekih od advokata prisutnih na temi, lišena bilo kakvog osećaja i takta

nego ti imaš neki viši problem, pretpostavljam da je sa tribine - jer si mi na pitanje šta su advokati uradili da notarska praksa bude bolja i više na račun građana odgovorio kulovskim kontrapitanjem a šta je moja NGO uradila

PS. čitaj kolegu @Krangovo telo po mnogo osnova, mogao bi da naučiš ponešto o ljudskosti i ponašanju

Edited by Eleniko
  • +1 1
  • Hvala 1
  • -1 2
Posted
3 minutes ago, Uskebasi said:

Opet te pitam, jesi li ti nadlezan da kontrolišeš kvalitet reakcija?

Ti imaš problem sa razumevanjem komunikacije. Nema tu nikakve kontrole. Kako si završio bilo koju školu je za proveru te ustanove.

Posted
6 minutes ago, dragance said:

Ti imaš problem sa razumevanjem komunikacije. Nema tu nikakve kontrole. Kako si završio bilo koju školu je za proveru te ustanove.

Ozbiljno? Zahvalio si se na postu eleniku u kome tvrdi da se ja bezuslovno stavljam na stranu masovnog ubice. I ja imam problem sa komunikacijom? 

• -1 1
Posted
Just now, Uskebasi said:

Ozbiljno? Zahvalio si se na postu eleniku u kome tvrdi da se ja bezuslovno stavljam na stranu masovnog ubice. I ja imam problem sa komunikacijom? 

Napisao je “ostavljaš utisak”. To pod broj jedan. Zahvalio sam mu se za deo gde je napisao da bi trebao da se ugledaš na drugog forumaša. A i sve to je došlo posle ovog tvog još jednog ismevanja empatiji. 
Sa bejzbolkom i drugima se pristojno diskutovalo, iako su suprotna mišljenja. Čak je od mene i dobio +1.

Tebe izgleda mnogo više žuljaju brojni emotikoni protiv tebe, nego napisano. Zato sam te i pitao “ono pitanje”, jer ne razumem šta je inicijalno bilo smešno što Eleniko pohvaljuje nekog drugog forumaša. 

• +1 1
Posted
Just now, dragance said:

Napisao je “ostavljaš utisak”. To pod broj jedan. Zahvalio sam mu se za deo gde je napisao da bi trebao da se ugledaš na drugog forumaša. A i sve to je došlo posle ovog tvog još jednog ismevanja empatiji. 
Sa bejzbolkom i drugima se pristojno diskutovalo, iako su suprotna mišljenja. Čak je od mene i dobio +1.

Tebe izgleda mnogo više žuljaju brojni emotikoni protiv tebe, nego napisano. Zato sam te i pitao “ono pitanje”, jer ne razumem šta je inicijalno bilo smešno što Eleniko pohvaljuje nekog drugog forumaša. 

Ostavljam utisak je dodato u editu nakon tvoje reakcije. 

• -1 1
Posted (edited)
Just now, Uskebasi said:

To nisam video. Izvinjavam se.

Edited by dragance
Posted
4 minutes ago, Uskebasi said:

pogrešan utisak, editovao sam odmah da smanjim mogućnost da budem banovan 

pošto znam s kim imam posla, ne bi ti bilo prvi put da mi napakuješ uz bogatu advokatsku ekspertizu

• Haha 1
Posted
2 minutes ago, Eleniko said:

pogrešan utisak, editovao sam odmah da smanjim mogućnost da budem banovan 

pošto znam s kim imam posla, ne bi ti bilo prvi put da mi napakuješ uz bogatu advokatsku ekspertizu

Jebiga, kad napises nekome da se bezuslovno stavlja na stranu masovnog ubice nema mnogo toga sto možeš da uradis da ublazis posledice svog dela. 

• -1 1