January 2, 20251 yr ne znam kako je posle tog 3. maja 2023, do tad nije postojala zabrana ulaska maloletnicima u streljane, pod nadzorom roditelja/staratelja. vlasnik i radnik streljane odgovaraju zbog davanja lažnog iskaza a ne zato što su kršili zakon puštajući maloletnog dečaka da uđe u streljanu. vlasnik se nagodio tokom postupka i dobio neku uslovnu kaznu, radnik nije i dobio je godinu i tri meseca.
January 2, 20251 yr Just now, Jimmy Kowalski said: A sta fali emisiji na N1 gde bi svi ovi pravnici sto brane studente i druge koji su nepravedno optuzeni za nesto rekli da je presuda Kecmanovicima pravni skandal i da oni ne mogu da odgovaraju za ono za sta su optuzeni. I da je presuda doneta jer je Vucic to trazio. Valjda je borba za pravni poredak i postovanje zakona (ako vec smatraju da je zakon grubo prekrsen) vaznija od negativne reakcije javnosti. Imamo li stav nekih od medijski eksponiranih pravnika o ovome? Nemamo. Sta fali da na primer Bozo Prelevic, Rodoljub Sabic, ajd Majic mozda i ne mora... daju svoj sud o ovome. Ne mora na N1, moze na tviteru. Nisam video da je bilo ko od njih čestitao pravosudnim organima na presudi. A komentarisu redovno sve i svasta. Jebiga, nije popularno
January 2, 20251 yr 2 minutes ago, James Marshall said: Pa evo bio je Žarko Pop na Pinku (mislim da je on, ima klip ovdje na forumu baš) i krenuo da govori kako je ovo sa slučajem Danka svinjarija i bukvalno u 90 sekundi je bilo "idemo na reklame" Prvi put da sam se u nečemu složio sa Žarkom Popom.
January 2, 20251 yr 3 minutes ago, James Marshall said: Pa evo bio je Žarko Pop na Pinku (mislim da je on, ima klip ovdje na forumu baš) i krenuo da govori kako je ovo sa slučajem Danka svinjarija i bukvalno u 90 sekundi je bilo "idemo na reklame" Pa eto, sam si sebi odgovorio na pitanje zasto nema u javnosti drugacijeg misljenja. Zato sto bi odmah otisli na reklame
January 2, 20251 yr 1 minute ago, Uskebasi said: Imamo li stav nekih od medijski eksponiranih pravnika o ovome? Nemamo. Sta fali da na primer Bozo Prelevic, Rodoljub Sabic, ajd Majic mozda i ne mora... daju svoj sud o ovome. Ne mora na N1, moze na tviteru. Nisam video da je bilo ko od njih čestitao pravosudnim organima na presudi. A komentarisu redovno sve i svasta. Jebiga, nije popularno Nije niko cestitao ni za presudu za Mladenovac. Ali niko nije javno ni rekao da je pravni skandal. Mozda i ne misle da jeste. Oni koji misle, oni treba da dignu glas. Ako nece sto nije popularno, onda jebiga, neka cute..
January 2, 20251 yr 1 minute ago, Uskebasi said: Pa eto, sam si sebi odgovorio na pitanje zasto nema u javnosti drugacijeg misljenja. Zato sto bi odmah otisli na reklame Nisam ja ni postavio to pitanje, ja znam kako stvari stoje 🤣🤣🤣
January 2, 20251 yr Čak su i Borovića i njegovu ćeru koji su branioci Kecmanovića više puta targetirali naslovima tipa "sramna odbrana advokata roditelja monstruma" i slično. Mislim šta god da su rekli to bi za javnost bila sramna odbrana.
January 2, 20251 yr 1 minute ago, James Marshall said: Nisam ja ni postavio to pitanje, ja znam kako stvari stoje 🤣🤣🤣 Jimmy, James isto ti je to Moja greška
January 2, 20251 yr Just now, bejzbolka said: Čak su i Borovića i njegovu ćeru koji su branioci Kecmanovića više puta targetirali naslovima tipa "sramna odbrana advokata roditelja monstruma" i slično. Mislim šta god da su rekli to bi za javnost bila sramna odbrana. U ovom slučaju, da, čak i da je ta odbrana bila "normalna". Sramna odbrana je ono šta rade advokati Miroslava Aleksića.
January 2, 20251 yr ne postoji sramna odbrana kad je pravo u pitanju, advokati brane i zločince u Hagu
January 2, 20251 yr Kakva je odbrana - sramna Kakav je plan - paklen Kakav je događaj Vučićev - veličanstven 101 rada u Informeru i sličnim sranjima
January 2, 20251 yr Uhh kako trenutno stoje stvari izgleda da će KK uskoro da se vrati u klupu sa ukorom razrednog starešine koji će mu vremenom ukinuti zbog izrazite zainteresovanosti za nadoknadom propuštenog školskog gradiva. Sve koji smatraju da je takav i sličan ishod prihvatljiv tj. da se desetostruki ubica psihopatskog profila resocijalizuje i ponovo integriše u društvo, pitao bih da li bi sopstvenu decu izložili takvoj vrsti programa. Veoma blizak prijatelj mi je izgubio ćerku u tom masakru i sramota bi me bilo da mu kažem o čemu ovde pojedinci pišu. Isto važi i za roditelje, maksimalna odgovornost=maksimalna kazna makar se pomerale pravne stative. Čuj da nećemo možda još i da im se izvinjavamo.
January 2, 20251 yr Eto svako ko je popušio priču o tome da će KK da vrate u školu (nepojmljivo glupa ideja koju je besmisleno iznijeti čak i kao hiperbolu) imaće priliku da izvrši retribuciju i da ispravi greške našeg pravosudnog sistema svojim rukama kad ga vidi ispred škole. Bože kakve gluposti se pišu ovdje.
January 2, 20251 yr 4 minutes ago, James Marshall said: O čemu pišu? Hoćemo da pođemo od Noskicha i međunarodne razmene psihopata i njihovih roditelja sa državama poput Argentine i Indonezije...lepih plaža tamo ima da ti ja kažem i sam Mengele bi ti to potvrdio Edited January 2, 20251 yr by ubibobi