Jump to content
IGNORED

Ubistvo učenika OŠ “Vladislav Ribnikar”, 3.5.2023.

FPLS
aram
Message added by aram,

Zahtevi Saveta roditelja OŠ Vladislav Ribnikar

1. Traži se rekonstrukcija događaja, objašnjenje kako se to dogodilo i kako teče istraga i u kojoj je fazi. Roditelji to moraju da znaju.

2. Da se roditeljima stručno objasni šta će biti sa dečakom i u kom statusu su njegovi roditelji. Kod dece postoji veliki strah da će on biti na slobodi.

3. Tim psihologa i psihijatara koji će redovno raditi sa decom VII-2 bez učešća školskog pedagoga i psihologa radi obezbeđivanja nepristrasnosti.

4. Ako se odluči da se školska godina nastavi za decu iz odeljenja VII-2 mora se naći način da oni ne ulaze u školu na veliki ulaz, već da nastavu imaju u nekoj od učionica na malom ulazu.

5. Predlažemo kompletno renoviranje škole do 1. septembra 2023. godine

6. Pružiti kompletnu podršku nastavničkom kadru.

7. Tražimo da se utvrdi odgovornost ljudi koji su izneli u javnost spisak sa imenima deca iz VII-2 odeljenja koji je obišao ceo svet, kao i slike roditelja i dece, i da isti za takav postupak budu sankcionisani u skladu sa Zakonom.

Recommended Posts

Posted
On 11. 12. 2024. at 11:58, Svemir Zeka said:

Gde se inače drže psihopate koje na duši imaju 10 života? 

U engleskoj je bio sličan slučaj sa maloletnicima ,dvojica su masakrirali neku decu ,posle nekoliko godina na posmatranju ,dobili su nove identitete .

Za  jednog se izgubio trag ,nema nikakve informacije a ovaj drugi ponovo pravio pizdarije i vraćen je ,verovatno u zatvor.

A pre nekoliko godina norveška je pustila jednog serijskog ubica ,pošto je isteklo onih dvadeset godina ,dobio je novi identitet ,živi ko zna gde .

On je ubijao pacijente u bolnici   

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

srećno svima koji uživaju u vigilantizmu tj uzimanju pravde u svoje ruke

nije prvi put ovde

pritom su osuđeni dobili maksimalne kazne po zakonu koji je potpuno regularan i usaglašen sa nomenklaturom civilizovanih država.

• +1 2
Posted (edited)

Pride i ono cuveno клајнбургерско: ma nema problema, presudiće mu pravilnotm u zatvoru, zna se kako tamo....

:puke:

Edited by namenski
Posted

I ja očekujem da će ostati zauvek u bolnici. Ne vidim ko bi mogao i hteo da zamene za njega da ga puste, a još manje da garantuje svojim potpisom. Sa druge strane ima dosta onih koji bi potpisali da ostane zatvoren.

Posted
1 hour ago, *edited by mod said:

I ja očekujem da će ostati zauvek u bolnici. Ne vidim ko bi mogao i hteo da zamene za njega da ga puste, a još manje da garantuje svojim potpisom. Sa druge strane ima dosta onih koji bi potpisali da ostane zatvoren.

u pravnoj državu za koju navodno svi teže, ne postoji osnov po kome može da ostane u zatvoru. barem ne po sadašnjem stanju. čoveku je suđeno i presuđeno - i to je to. nema posle 20 godina niko šta da potpisuje.

• +1 2
Posted

Sa

42 minutes ago, Eleniko said:

u pravnoj državu za koju navodno svi teže, ne postoji osnov po kome može da ostane u zatvoru. barem ne po sadašnjem stanju. čoveku je suđeno i presuđeno - i to je to. nema posle 20 godina niko šta da potpisuje.

To ako misliš na onog iz Dubone, koji je mentalno zdrav. Ovo je tema o K.K.

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
25 minutes ago, Tihajeza said:

Sa

To ako misliš na onog iz Dubone, koji je mentalno zdrav. Ovo je tema o K.K.

Hvala, izvinjenje - danas se komentarisala kazna za Dubinu na forumu.

Posted
2 hours ago, Eleniko said:

To je bez sumnje tako i tako će i biti. Ne verujem da će ranije iz zatvora niti da će mu otac živ izaći na slobodu.

Ovo moje se sve odnosi na ubicu iz Ribnikara za kog će se napraviti loophole.

Posted
8 hours ago, Fakundo Sava said:

U engleskoj je bio sličan slučaj sa maloletnicima ,dvojica su masakrirali neku decu ,posle nekoliko godina na posmatranju ,dobili su nove identitete .

Za  jednog se izgubio trag ,nema nikakve informacije a ovaj drugi ponovo pravio pizdarije i vraćen je ,verovatno u zatvor.

Tompson i Venebls?

Posted (edited)
4 hours ago, *edited by mod said:

Apsolutno. 

Samo da ga prebace na "odrasliji" odsek. 

Deca s drugim problemima koja tamo leže se traumiraju dodatno. 

Edited by Svemir Zeka
Posted

Film koji je delimično zasnovan na tom događaju "Boy A" (a i knjiga).

@Midžeta taj slučaj (ubistvo dvogodišnjeg deteta)

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Znam, znam gledala sam Boy A, bio je i krarki film (valjda i za Oskara nominovan) The detainment ili tako nesto o njihovom  hapsenju i policijskom ispitivanju.

Ovu seriju sto je @svashtabezneshtol postavila moram da odgledam, nissm znala za nju.

Gledala sam na BBC-ju dokumenatarc o tim Secure units (valjda, ako neki UK forumas ovde zalazi nek me ispravi) u kojima su bili oni i kako funkcionisu i zasto je jedan ispao ok i rehabilitovan, a drugi raspad sistema kompletan.

Taj ceo slucaj je jeziv sam po sebi, a i istraga i sudjenje su bili zestok botched job,pakao.

• +1 2