October 16, 20232 yr 3 minutes ago, pt 2.0 said: plovite između oblasti (pravo, psihologija, psihijatrija, sociologija), u ljudskoj (očajničkoj?) potrebi da utvrdite da se moglo uočiti, a time predviteti i prevenirati. i da će tako biti sledeći put. radim isto, samo nemam snage o tome da pišem. a nemam ni potrebnog znanja i sve što bih rekla neko je već napisao. Upravo tako.
October 18, 20232 yr večeras je išo na n1 kakav jebeni horor ja sam i pre filma znala da nam se sprema pakao ako se ne osvestimo, sad sam ubeđena da će životi ovako da nam izgledaju, hiljadama nas, vrlo brzo
October 18, 20232 yr 13 hours ago, Paul Gompitz said: 1:32 Škole su bezbedna mesta! Kad je snimljeno ovo? Odakle ti da su nebezbedna?
October 19, 20232 yr On 13. 10. 2023. at 9:03, morgana said: otac ima neku fobiju ili traumu iz mladosti, vezanu za oruzje - tako je formulisano u medijima, Njegov deda je bio major Dragutin Kecmanović koga komite optužuju za ubistva i zločine Crnoj gori posle WW1 Cela ta familija je debeovska . Ko zna šta mu se motalo po glavi
October 19, 20232 yr 2 hours ago, Fakundo Sava said: Njegov deda je bio major Dragutin Kecmanović koga komite optužuju za ubistva i zločine Crnoj gori posle WW1 Cela ta familija je debeovska . Ko zna šta mu se motalo po glavi ako se dobro sjecam, to je opovrgnuto
October 19, 20232 yr 10 hours ago, Svemir Zeka said: Odakle ti da su nebezbedna? Javlja mi se od 3.5.
October 19, 20232 yr 2 minutes ago, Paul Gompitz said: Javlja mi se od 3.5. Na osnovu tog slučaja ti izvodiš generalizovane zaključke za svaki dan, za svaku školu?
October 19, 20232 yr 13 minutes ago, Svemir Zeka said: Na osnovu tog slučaja ti izvodiš generalizovane zaključke za svaki dan, za svaku školu? Ne nikako. Ogromno povjerenje mi uliva to sto sad ispred skola dzedze dva skolska policajca (btw i u Ribnikaru je bio jedan) sa radnim vremenom do 17h. Nivo bezbjednosti posebno podize ideja drzave da se zlocin u Ribnikaru zaboravi uz perfidnu mantru „idu djeca u skolicu sa svojim drugarima“. Toma Mona postovao na Insta kako i njegova djeca idu u Ribnikar. Preslatko. Jesu sprovedene po skolama neke obuke za bilo kakve krizne situacije? Postoje neki protokoli? Uciteljice znaju sta ce sa djecom u slucaju zemljotresa?
October 19, 20232 yr 1 hour ago, Paul Gompitz said: Ne nikako. Ogromno povjerenje mi uliva to sto sad ispred skola dzedze dva skolska policajca (btw i u Ribnikaru je bio jedan) sa radnim vremenom do 17h. Nivo bezbjednosti posebno podize ideja drzave da se zlocin u Ribnikaru zaboravi uz perfidnu mantru „idu djeca u skolicu sa svojim drugarima“. Toma Mona postovao na Insta kako i njegova djeca idu u Ribnikar. Preslatko. Jesu sprovedene po skolama neke obuke za bilo kakve krizne situacije? Postoje neki protokoli? Uciteljice znaju sta ce sa djecom u slucaju zemljotresa? Jesu. Ovaj podeljeni video nije vest, nego uputstvo kako da se roditelji ophode s decom, kako bi mogla da nastave život i školu. Edited October 19, 20232 yr by Leia Obrisan deo koji deluje kao lična prozivka
October 19, 20232 yr 13 hours ago, morgana said: ako se dobro sjecam, to je opovrgnuto Šta je opovrgnuto da mu je deda major Dragutin ili njegova veza sa zločinima u Cg
October 19, 20232 yr Just now, Fakundo Sava said: Šta je opovrgnuto da mu je deda major Dragutin ili njegova veza sa zločinima u Cg opovrgnuto je da mu je to deda, ako se dobro sjecam price
November 3, 20232 yr Da li je realno da se jedino NovaS setila da je danas pola godine od masakra u Ribnikaru? Opet je gostovao otac jedne od devojcica i opet nisam mogao da ispratim ni tih 20ak minuta 😢