Kampokei Posted April 22, 2023 Posted April 22, 2023 Poslednja scena Kradljivaca bicikala. I Belmondo ovde, svaki put se iznova nadam da ce da prezivi: 1
Ras Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 Rastanak Marije (Bergman) i Džordana (Cooper) u Za kim zvono zvoni. Britke Hemingvejeve reči koje izgovara Geri Kuper. Scena zahteva pripremu, od mesta gde Džordan izdaje instrukcije Pilar, do trenutka kada ostaje sam suočen sa nadolazećom smrti: Na 1 sat 27 min, ovog videa:
ToniAdams Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 pogotovo uzevsi izbor muzicke podloge u obzir 1
Duhovnost, ljubav i med Posted April 23, 2023 Author Posted April 23, 2023 Док Црвени гласно негодује што његов обрачун са Марашем неће имати епску димензију, у просторију улази Цар са две бомбе, у самоубилачком походу, и каже: "Јел ово довољно епски за тебе?" 1
shimpu Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Montevideo, vidimo se - kad policajac vrati loptu u teren 1
Filozof manijak Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 i ja sam tu suzu pustio....onu mušku, najtežu
Midžeta Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Setih se danas, Up ona pocetna montaza Ljilja 4-ever je uzasno neprijatan film za gledanje od pocetka do kraja, mrzela sam sebe sto nisam mogla da ga zagasim
Blojler Posted April 24, 2023 Posted April 24, 2023 Skromni doprinos I dalje mislim da je Farel nekad negde nekog ubio jer neke stvari ne mogu da se odglume - pogled i osmeh pri kraju scene su preslikani sa nekih lica sa starog Dorcola kojih se i danas zivo secam.
Recommended Posts