Sandens Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 1 minute ago, Lancia said: ko bi bio dobar da snimi Alan Forda?¿ bila je predstava alan ford u nekom bg pozoristu, mislim 90-ih, aleksandar dunjic je glumio alana i stvarno je podsecao na njega dok je bio mladji. 1
Lancia Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 1 minute ago, Sundance Kid said: bila je predstava alan ford u nekom bg pozoristu, mislim 90-ih, aleksandar dunjic je glumio alana i stvarno je podsecao na njega dok je bio mladji. Svasta, nikad nisam cuo za to, fala za info, jel bila dobra predstava?¿
Sandens Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 1 minute ago, Lancia said: Svasta, nikad nisam cuo za to, fala za info, jel bila dobra predstava?¿ nemam pojma, nisam gledao. secam se samo da sam uhvatio neku emisiju na 3K gde je dunjic najavljivao predstavu. evo ima i ovo: https://www.blic.rs/kultura/vesti/alan-ford-u-reziji-kokana-mladenovica-u-bitef-teatru/hgzy7qr 1
Filozof manijak Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 1 hour ago, Lancia said: ko bi bio dobar da snimi Alan Forda?¿ Tinto Brassi 1
zmanic Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 (edited) Besnilo - B.Pekića, to bi podiglo u standarde u nekim žanrovima. A kraj bi dao da se snima direct livecam-om Edited April 2, 2023 by zmanic
Ras Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Neće knjige same da se snimaju, pa da odmah imamo i filmove, a obzirom na sve ovo danas što se zove producentom i rediteljem, bolje je da se ničega i ne dohvataju. 1
slepa živana Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 10 hours ago, Lancia said: Svasta, nikad nisam cuo za to, fala za info, jel bila dobra predstava?¿ u teatru te se davalo. bata paskaljević igrao broja jedan tamo su se uglavnom igrale treš predstave, osim ako nisu bili mjuzikli a i to je uglavnom bilo treš 1
Lancia Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 4 minutes ago, slepa živana said: u teatru te se davalo. bata paskaljević igrao broja jedan tamo su se uglavnom igrale treš predstave, osim ako nisu bili mjuzikli a i to je uglavnom bilo treš Meni to zabavno, secam se u Sarajevu sam gledao pre Hrista, Kralj ibija u izvodejenju studenata glume, super bilo.
omiljeni Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 On 31. 3. 2023. at 22:00, 3opge said: Semper Idem bi bio opasan film somborsko pozorište ima predstavu u Gorčinovoj režiji moja kevasija i snajka išle da gledaju, sećam se samo da su mi rekle da traje oko 6.5 sati https://www.npozoristeso.co.rs/predstave/208/semper-idem.html 1 1
Duhovnost, ljubav i med Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Нећу да пишем "Време смрти" јер ће свакако бити екранизовано после успеха са Коренима и Временом зла.
Gojko & Stojko Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 16 hours ago, Lancia said: Svasta, nikad nisam cuo za to, fala za info, jel bila dobra predstava?¿ Gledao sam ja, jeste bilo u Vuku Karadžiću, epizoda "Bradati pljačkaši", nije bilo loše, sa solidnim hrvatskim akcentom i par replika koje sam dugo pamtio. debeli šef je bio iznenađujuće dobar, ali ne sećam se više ko ga je glumio. I ja bih voleo da vidim "Blood Meridian", da ga režira Džon Hilkout, po običaju uz muziku Kejva i Elisa a da sudiju Holdena igra Piter Garet, Za "Sto godina samoće" je šteta što Kusturica nije uspeo da ga napravi dok je za to bio sposoban, ja bih voleo i da je ekranizovao Ljosin "Rat za smak sveta", film koji postoji po ovj knjizi nije loš ali bi Kusturica to nekad uradio mnogo bolje. takođe bih voleo da vidim ekranizaciju "Život i priključenija vojnika Ivana Čonkina", za režiju mi pada na pamet Roberto Benjini ali šteta što on ne bi više mogao da igra Čonkina. SaE 2
3opge Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 6 hours ago, omiljeni said: somborsko pozorište ima predstavu u Gorčinovoj režiji moja kevasija i snajka išle da gledaju, sećam se samo da su mi rekle da traje oko 6.5 sati https://www.npozoristeso.co.rs/predstave/208/semper-idem.html dobro mache 1
Gojko & Stojko Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 (edited) 4 hours ago, Gojko & Stojko said: ja bih voleo i da je ekranizovao Ljosin "Rat za smak sveta", film koji postoji po ovj knjizi nije loš ali bi Kusturica to nekad uradio mnogo bolje Huh, lagao sam ovde, nisam ni znao da je film koji sam ovde gledao na TV (Guerra de Canudos) pravljen po knjizi Os Sertões brazilskog pisca/novinara De Kunje koji je bio očeviidac događaja u Kanudosu. Svejedno, voleo bih da neko napravi film po Ljosinom romanu i šteta što se Kusturica nije toga dohvatio. SaE edit - a sad vidim da postoji i film po Vojnovičevoj knjizi koji je režirao Jirži Mencl, ali izgleda da je prošao prilično nezapaženo - da li je neko gledao? Edited April 3, 2023 by Gojko & Stojko
Recommended Posts