Radoye Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 Kad smo vec kod SF, voleo bih da vidim neki film ili seriju smestenu u 'Eschaton' svemir Carlsa Strosa. https://en.wikipedia.org/wiki/Singularity_Sky https://en.wikipedia.org/wiki/Iron_Sunrise Ne mora ni da bude direktna ekranizacija knjiga... 1
Moća Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 Triologiju Mistborn.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 jbt ovde sve ljubitelji sf i epske fantastike 3
igoraki Posted March 30, 2023 Author Posted March 30, 2023 7 hours ago, Profesionalac said: 100 godina samoće - mada je verovatno nemoguće snimiti smislen film. to me podseti da bi satanski stihovi takođe bili teško izvodljiv ali svakako jako dobar kandidat za ekranizaciju. da pohvalim Vapada za Uplift serijal, stvarno dobar predlog
Aleksija Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ovo je trebao da radi paskaljević, po želji amanitija sreća te nije sad si me podsetio, ovo je prilicno pristojna ekranizacija I'm Not Scared htela sam da predlozim ovu, a vidim da vec postoji filim iz 2017, pa ce se gledati onda cekam drugu iz serijala 1 1
Sandens Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 o junacima i grobovima. alehandru bi morala da glumi neka opaka riba. 1
radisa Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 Iskra Života od Remarka... Mislim da nije ekranizovan...
Svemir Zeka Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jbt ovde sve ljubitelji sf i epske fantastike Nikadođija od Nila Gejmena Nemezis od Asimova Zakopani džin i Ne daj mi nikada da odem od Išigura Tvrdo kuhana zemlja čuda i kraj svijeta od Murakamija
Profesionalac Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 2 hours ago, Aleksija said: sad si me podsetio, ovo je prilicno pristojna ekranizacija I'm Not Scared htela sam da predlozim ovu, a vidim da vec postoji filim iz 2017, pa ce se gledati onda cekam drugu iz serijala Preporuka za film, bio je na FEST-u pre 4-5 godina. Doduše, ne znam koliko je ispratio knjigu još mi stoji na polici netaknuta. Znaš li da ima i treći deo knjiga? 34 minutes ago, Svemir Zeka said: Nikadođija od Nila Gejmena Nemezis od Asimova Zakopani džin i Ne daj mi nikada da odem od Išigura Tvrdo kuhana zemlja čuda i kraj svijeta od Murakamija Never let me go postoji već sa Kirom i Endrju Garfildom. 1 1
jms_uk Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 7 hours ago, Svemir Zeka said: možda 1Q84 od Murakamija, mada je sve to nekako tako difuzno da pojma nemam kako bi se neki delovi prikazali vizuelno...možda. Da, ta bi bila interesantna i verovatno teska za uraditi. Ali kad ga pomenusmo - pojavilo se ovo
Filozof manijak Posted March 31, 2023 Posted March 31, 2023 Ovu knjigu bi trebalo ekranizovati kao najbolji srpski horor film posle Leptirice:
Aleksija Posted March 31, 2023 Posted March 31, 2023 11 hours ago, Profesionalac said: Preporuka za film, bio je na FEST-u pre 4-5 godina. Doduše, ne znam koliko je ispratio knjigu još mi stoji na polici netaknuta. Znaš li da ima i treći deo knjiga? Never let me go postoji već sa Kirom i Endrju Garfildom. e, hvala, kupila sam treci deo - smestila sam je u stek za putovanja i letovanja, tu idu one koje cu sigurno poneti onamo gde mogu na miru da uzivam. nadam se da drzi paznju kao prve dve (prva i nesto vise). never let me go takodje vredno gledanja, dosta verno knjizi. 1
3opge Posted March 31, 2023 Posted March 31, 2023 13 hours ago, Svemir Zeka said: Nikadođija od Nila Gejmena Nemezis od Asimova Zakopani džin i Ne daj mi nikada da odem od Išigura Tvrdo kuhana zemlja čuda i kraj svijeta od Murakamija postoji dosta dobra engleska serija Neverwhere. 1 2
Recommended Posts