Zli Gli Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Lepse bi bilo da nije predaja ali em se Ribakina razigrala, em ova stvarno proklizala na samom kraju drugog seta i dozivela mini povredu pa je predala kad je videla da ce izgubiti. Bas steta, mogla je da je okrene skroz regularno i jako do samog kraja. 1
Serena Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Videla sam kad je proklizala, nije delovalo strasno. Ali obzirom da je hladno, opasno je, svaki nagli pokret moze da te kosta povrede.
Serena Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 Ostapenko juce protiv Badose imala 44 vinera letece perje sutra Ribakinoj 😬
Ros Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 4 minutes ago, ivy said: kako je moguce da nemamo WTA temu? rodna ravnopravnost nemamo ni atp, ali se atp vise prati
Serena Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 2 hours ago, ivy said: kako je moguce da nemamo WTA temu? I ja se pitam. Mislila sam da je otvorim ali se bojim da cu na njoj samo ja pisati, a niko nece citati onda s vremena na vreme ubacim po nesto ovde pa se neko zezne i ipak procita 1
Zli Gli Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 Cicipas otprilike prvi put u karijeri pokazao emocije kad je uzeo ribrejk za 5:4 u drugom setu, stisnuo pesnicu i mlatarao reketom... Izgleda da ga je Coric nesto iziritirao pre toga, cak se pozalio i sudiji par minuta pre toga.
Zli Gli Posted May 20, 2023 Posted May 20, 2023 Kako dobro igraju obojica, svaka cast. Rud se ili sastavio sa sobom konacno ili mu prosto lezi atleta, ima 4-0 skor s njim valjda. Bice jako zajeban Rolan Garos. 1
Zli Gli Posted May 20, 2023 Posted May 20, 2023 Ipak Kasper nema taj sampionski mentalitet, klasican njegov raspad u bitnim finalima 1
Jeremija Posted May 20, 2023 Posted May 20, 2023 Definitivno nema mentalitet. S druge strane, i po ovom meču se vidi da (ako ne bude povreda i sličnog) Rune ima i mentalitet i kvalitet da bude veliki igrač.
Lancia Posted May 20, 2023 Posted May 20, 2023 3 minutes ago, Jeremija said: Definitivno nema mentalitet. S druge strane, i po ovom meču se vidi da (ako ne bude povreda i sličnog) Rune ima i mentalitet i kvalitet da bude veliki igrač. Alkaras, Rune, Siner i Medjedovic. Bice klanica. 1 1
Arkadija Posted May 20, 2023 Posted May 20, 2023 Rune zasluženo, čak ni u prvom setu nije bio toliko loš, jedino u TB-u, a onda epski raspad Ruda u drugom setu. Nema on to u sebi. Uvek pri vrhu, ali taj jedan korak do šampiona sada izgleda kao nedostižan san.
Recommended Posts