Ras Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 3 minutes ago, Lancia said: Uf, sto je ovo bio zajeban pokret Međed? Propustio sam, a vidim mu se ukazuje pomoć u toku gema.
Arkadija Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Međedu nije ništa, evo ga trči još brže nego pre pada.
Serena Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Najopasniji je ranjeni medo Napada kao lud, a sa ovom rascupanom kosom tako i izgleda 1 4
Serena Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Jesam li ja dobro videla da je u zadnjem Sasinom gemu nakon odserviranog asa Medo uzeo tu lopticu i ubacio je u boks kod kamermana?
Ras Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 (edited) 5 minutes ago, Serena said: Jesam li ja dobro videla da je u zadnjem Sasinom gemu nakon odserviranog asa Medo uzeo tu lopticu i ubacio je u boks kod kamermana? Dobro si videla. Edited March 14, 2023 by Ras
Lancia Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Zverev ostaje jedan od nejneugodnijih rivala za Medjeda. Sam mec nije bio bogznakako kvalitetan, kako sam rezultat govori.
Serena Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 20 minutes ago, Ras said: Dobro si videla. Koji zloćo
mlatko Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 Mislila sam da Sten resava mec u dva seta i otisla na spavanje, jutros vidim da se mali izgleda oporavio od povrede ramena i za malo dobio mec. Kakvo li je bilo pozdravljanje na mrezi bas me zanima obzirom da je lane u Parizu, kad je izgubio mec, Vava uputio ocinske savete neotesanom Dancu u vezi ponasanja . Siner osvetio zemljaka Muzetija pobedivsi Manarina i sledeci mec igra protiv Vavrinke. H2H im je 2 2 s tim sto je Siner dobio zadnja dva meca. Muzeti je inace na juzno americkoj turneji, na njemu omiljenoj podlozi, jako lose igrao, a u IW ispao u prvom kolu pa su se na drustvenim mrezama razocarani "ljubitelji" tenisa okomili na njega, psujuci i vredjajuci mu cak i familiju tako strasno da je morao blokirati komentare. Ne moze se ziveti vise od lesinara. Evo ko je jos ostao u osmini finala. U dnevnom terminu igraju Medo i Zverev, a Alkaraz i Draper u vecernjem. Cehinje dominiraju na IW, cak 5 u osmini finala. Predviđa se jedan sudar titančića u 1/4f gde Alijasim ima 3:0 protiv Alkaraza... pravi test za oboje.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Serena Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 Kakve razmene na mecu izmedju Mede i Fokine kakav repertoar udaraca sa obe strane. Ne znam dal ce moci jos dugo ovako da crtaju po terenu i stizu nemoguce. Ovaj Fokina me podseca na naseg Janka.
Serena Posted March 15, 2023 Posted March 15, 2023 Evo ga i servis ispod ruke koji Meda nije stigao jer ceka servu na tribinama.
Recommended Posts