Weenie Pooh Posted April 24 Posted April 24 9 minutes ago, Venom said: Nemam podatke ali imam mišljenje. Na bazi Ace Petrovića. 14 minutes ago, Weenie Pooh said: Ponavljam, razgovaramo o konkretnim primerima koji sugerišu širi trend.
Venom Posted April 24 Posted April 24 Kod mene je juče bio sunčan dan, da li to sugeriše da živim u periodu lepog vremena? Možda. A onda pogledam vreme prethodne dve nedelje i vidim da je padala kiša sve vreme. Tebi neki pojedinačni slučajevi nešto sugerišu, ok. Da vidimo potvrdu toga. Ah da, ti bi da preskočiš taj korak i odmah izvlačiš zaključke. Da nisi možda doktorirao na sveučilištu Đo Rogan? 1
Mel Posted April 25 Posted April 25 Trans deca su retka, tako da mozda ukupan broj ovih koje vidimo kod Andje, Megan i koga jos, ne odstupa od ukupnog procenta gledajuci Holivud, ali godishte kad su njihova deca izinsistirala na svom trans identitetu ukazuju samo i jedino na roditelje ili konkretno uvrnute majke. To oko stvarnog problema sa identitetom ide malo kasnije, i ni tad ne znachi da je dete nuzno u problemu sa svojim bioloshkom polom. Ja znam dete, devojchicu, koja je negde vec do prvog razreda pochela da se oblachi kao dechak shisha na kratko i slichno. Posle kad je porasla ipak svidjaju joj se mushkarci, ne zene, oblachi se kao zensko. Ali su joj baba i deda po ocu jako stavljali do znanja kad je bila mala da nisu zadovoljni shto je ona treca devojchica i da nemaju unuka nego samo unuke, mislim da je jasno da je to bio njen nachin da udovolji porodici, mozda ne samo to, ali delom verujem da je uticalo. To sa polom je vrlo tachi stvar i nije neshto shto ce bilo koji dobronameran roditelj imbrejsovati onako u fulu na detetu od 2 god (ili josh nerodjenom, onako po sistemu beat that). Kasnije naravno da ce detetu koje stvarno ima drugachiji setap trebati odana podrshka roditelja u tome. (chak i tad ne mora da znachi da je trans i da odmah treba u promenu pola, govorim gledajuci sa strane roditelje chija su deca, devojchice konkretno, negde oko 7-8-9 pochele da traze da ih oslovljavaju sa mushkim imenom i zamenicom they, majke su jako supportive kao shto i treba da budu, ali ni ovde nije nuzno u pitanj u trans fenomen i ne treba ono punim plucima napred odmah u promene pola itsl. A kako ces tek sa 2 reci Ah ona misli da je dechak ahaha... slatko, a ja sam bash otvorena po tom pitanju i eto koincidentno, zapade me dete koje misli da je onaj drugi pol.). 2
Weenie Pooh Posted April 25 Posted April 25 39 minutes ago, Mel said: To sa polom je vrlo tachi stvar i nije neshto shto ce bilo koji dobronameran roditelj imbrejsovati onako u fulu na detetu od 2 god (ili josh nerodjenom, onako po sistemu beat that). TBF prema retardiranim selebritijima, nisu oni izmislili tu roditeljsku praksu. Ima i potpunih anonimusa koji se ponose što im je dete od druge godine genderfluid™, samo se pitaju šta će sad oko pete godine kad je krenulo da ih zajebava i traže da ga oslovljavaju sa "whaty-what". 2
Mel Posted April 25 Posted April 25 45 minutes ago, Weenie Pooh said: TBF prema retardiranim selebritijima, nisu oni izmislili tu roditeljsku praksu. Ima i potpunih anonimusa koji se ponose što im je dete od druge godine genderfluid™, samo se pitaju šta će sad oko pete godine kad je krenulo da ih zajebava i traže da ga oslovljavaju sa "whaty-what". Ili taj zajebava druge roditelje na tom forumu. Kako god, ima milion nachina da se upropashtava sopstveno dete, nije ovo (proglasiti dete u pelenama ili josh nerodjeno za genderfluid) ni jedini ni najzastupljeniji. Bukvalno ne bih ulazila dalje jer ako je roditelj lud, lud je pa je lud. Neshto ce vec izmisliti. Tih narcis majki ima od pamtiveka i nisam ni sigurna da tu ima mnogo pomoci. 3
Pokojni Ruxin Posted May 17 Posted May 17 jel ove gluposti sa twittera prenosite u fazonu šega i zajebancije ili neko stvarno veruje u ove #thathappened priče? 1
JozoMujica Posted May 18 Posted May 18 10 hours ago, Pokojni Ruxin said: jel ove gluposti sa twittera prenosite u fazonu šega i zajebancije ili neko stvarno veruje u ove #thathappened priče? Zašto je bitno? Cirkus je cirkus.
Pokojni Ruxin Posted May 18 Posted May 18 jel znaš da je prvi daily wire film ladyballers trebao da bude dokumentarac pa se onda ispostavilo da ben shapiro nije mogao da pronađe adekvatne slučajeve u stvarnom životu jer prosto ne postoje? zato što stvarni život jbg ne funkcioniše kako histerični konzervativci zamišljaju bitno je 5
Patty Lee Posted May 18 Posted May 18 1 hour ago, Pokojni Ruxin said: pa se onda ispostavilo da ben shapiro nije mogao da pronađe adekvatne slučajeve u stvarnom životu jer prosto ne postoje Ne nego nisu mogli da nađu muškarce koji bi se za potrebe dokumentarca pretvarali da su žene. Ideja je bila da se rendom muškarci infiltriraju u ženske timove pa “da vidimo šta će da se desi”. Ladyballers je đubre kako god. 2
Pokojni Ruxin Posted May 18 Posted May 18 da, našao sam sad citat i generalno si u pravu ali razlog zašto nisu mogli da nađu muškarce je to što stvari u ril lajfu ne funkcionišu onako kako su oni zamišljali
Patty Lee Posted May 18 Posted May 18 Pa da. Problem ovde je bio što ako hoćeš košarku da igraš tu moraš godinu dana ili dve godine (ne znam koji su tačno uslovi) da budeš na hormonima, a niko nije bio spreman da ispuni te uslove zarad dokumentarca/sada filma u kom se pojavljuje jebeni Ted Kruz. Mislim, kad je i Critical Drinker rekao ovo možete nepogledati, sve mi je bilo jasno 1
Recommended Posts