Patty Lee Posted June 24, 2023 Posted June 24, 2023 12 hours ago, nera said: Ako dodjes ovamo do Vankuvera bolje cuti ako nisi siguran 😜 salim se malo ali ovde je sediste wokeizma i LGBT svega. Ha! Moja no2 omiljena trans-žena je iz Vankuvera i taj sam utisak i ja stekla iz njenih priča/vlogova.
JozoMujica Posted June 24, 2023 Posted June 24, 2023 3 hours ago, Radoye said: svuda vise zastave duginih boja i van pride month, u zadnjih par godina pridodate su i ukrajinske zastave, i takoto vec woke opstemestasenje) Da ponovim svoje pitanje sa jednog drugog topika, ima li ringišpil i žena sa bradom? 1
Radoye Posted June 24, 2023 Posted June 24, 2023 4 hours ago, JozoMujica said: Da ponovim svoje pitanje sa jednog drugog topika, ima li ringišpil i žena sa bradom? Za ringispol ne znam ali sam video par bradatih zena za ovih mojih 20+ godina ovde. (znam, zajebavas se a ja ti kvarim zajebanciju ozbiljnim odgovorom al' neka bas! )
JozoMujica Posted June 24, 2023 Posted June 24, 2023 16 minutes ago, Radoye said: (znam, zajebavas se a ja ti kvarim zajebanciju ozbiljnim odgovorom al' neka bas! ) Ne mogu ništa da zamerim čoveku koji ima bagniša na avataru. 1 1
nera Posted June 26, 2023 Posted June 26, 2023 Pa da, drag performance je od sotone to svi znamo, treba da bude kao bogougodni izbori za mis obdanista i jaslica 4 1
I*m with the pilots Posted June 29, 2023 Posted June 29, 2023 1 hour ago, Venom said: Ispravka, nastrani uzvraćaju udarac Ovo je loše ili nije, ne razumem bas? 4
Midžeta Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 On 26. 6. 2023. at 21:18, nera said: bogougodni izbori za mis obdanista i jaslica Ono toddlers and tiaras je mozda i najbolesnija emisija ikad, bukvalno je bilo neprijatno za gledanje 5
autsajder Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 Prije neki dan saznao da mi se jedan od omiljenih goa trance artista Dave Young aka Chi-A.D. još prije par godina redimenzirao u Hannah Mai Young. Spoiler Ne primijeti se u muzici. from trance to trans, spirits roam free 1
Venom Posted June 30, 2023 Posted June 30, 2023 10 hours ago, I*m with the pilots said: Ovo je loše ili nije, ne razumem bas? Odlično je za nastrane sklone protivprirodnim radnjama. Normalnost prop'o.
nera Posted July 1, 2023 Posted July 1, 2023 Ovo na temu donosenja zakona o zabrani da se prica o menstruaciji decama mladjim od 12 godina, i da se mladim devicama ne smeju davati tamponi jer sotona, vanbracno gubljenje nevinosti i tako to 1
Recommended Posts