June 24, 20231 yr 12 hours ago, nera said: Ako dodjes ovamo do Vankuvera bolje cuti ako nisi siguran 😜 salim se malo ali ovde je sediste wokeizma i LGBT svega. Ha! Moja no2 omiljena trans-žena je iz Vankuvera i taj sam utisak i ja stekla iz njenih priča/vlogova.
June 24, 20231 yr 3 hours ago, Radoye said: svuda vise zastave duginih boja i van pride month, u zadnjih par godina pridodate su i ukrajinske zastave, i takoto vec woke opstemestasenje) Da ponovim svoje pitanje sa jednog drugog topika, ima li ringišpil i žena sa bradom?
June 24, 20231 yr 4 hours ago, JozoMujica said: Da ponovim svoje pitanje sa jednog drugog topika, ima li ringišpil i žena sa bradom? Za ringispol ne znam ali sam video par bradatih zena za ovih mojih 20+ godina ovde. (znam, zajebavas se a ja ti kvarim zajebanciju ozbiljnim odgovorom al' neka bas! )
June 24, 20231 yr 16 minutes ago, Radoye said: (znam, zajebavas se a ja ti kvarim zajebanciju ozbiljnim odgovorom al' neka bas! ) Ne mogu ništa da zamerim čoveku koji ima bagniša na avataru.
June 26, 20231 yr Pa da, drag performance je od sotone to svi znamo, treba da bude kao bogougodni izbori za mis obdanista i jaslica
June 29, 20231 yr 1 hour ago, Venom said: Ispravka, nastrani uzvraćaju udarac Ovo je loše ili nije, ne razumem bas?
June 30, 20231 yr On 26. 6. 2023. at 21:18, nera said: bogougodni izbori za mis obdanista i jaslica Ono toddlers and tiaras je mozda i najbolesnija emisija ikad, bukvalno je bilo neprijatno za gledanje
June 30, 20231 yr Prije neki dan saznao da mi se jedan od omiljenih goa trance artista Dave Young aka Chi-A.D. još prije par godina redimenzirao u Hannah Mai Young. Spoiler Ne primijeti se u muzici. from trance to trans, spirits roam free
June 30, 20231 yr 10 hours ago, I*m with the pilots said: Ovo je loše ili nije, ne razumem bas? Odlično je za nastrane sklone protivprirodnim radnjama. Normalnost prop'o.
July 1, 20231 yr Ovo na temu donosenja zakona o zabrani da se prica o menstruaciji decama mladjim od 12 godina, i da se mladim devicama ne smeju davati tamponi jer sotona, vanbracno gubljenje nevinosti i tako to