zorglub Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 13 minutes ago, Braća Strugacki said: Inače, broj faza u proizvodnji pamučnog proizvoda je odvratan, količina vode koja se traći ogromna, pesticidi i herbicidi koji se bace po poljima nezaobilazni i pamuk je 1 ekološki grozan proizvod. Jel' konoplja nekakvo rešenje?
Sestre Bronte Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 9 minutes ago, zorglub said: Jel' konoplja nekakvo rešenje? Nemam pojma, o njoj ne znam dovoljno da bih išta rekao.
napadaj Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Meni obične Fruit of the Loom i Gildan majice baš dugo traju, a preživele su ogroman broj pranja. Kupujem samo bele i crne majice, nikakve druge sa kraktim rukavima ne nosim. 1 1
Lancia Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Generalno vazi da je pamuk iz Bangladesa odlican i dugotrajan, jbmlg da li je tacno, ali vidim da ga firme iz Skandinavije i Holandije dosta koriste.
brusli Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 1 hour ago, Djuro said: Uniqlo Gde ima u Srbiji da se kupi, ja ga ne videh ? Inace glavni problem sa garderobom je kroj, ovi kreatori kao da su kombinacija gejeva i debila. Majice sve uze, rukavi sve kraci, sve vise lice na zenske, i tako sve T-shirt majice izgledaju, dok ove sa kragnom moze i da se nadje nesto normalno.
borris_ Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 25 minutes ago, napadaj said: Meni obične Fruit of the Loom i Gildan majice baš dugo traju, a preživele su ogroman broj pranja. Kupujem samo bele i crne majice, nikakve druge sa kraktim rukavima ne nosim. Samo bijele i tamno plave, druge ne nosim. Do sada je bio Gap ali su propali u evropi (zadnji butik blizu zatvorili prije par mjeseci). Sledece ce vjerovatno biti Uniqlo ili Zara. Ove Gapove su bile bas dobre i dosta su izdrzale.
borris_ Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 59 minutes ago, Lancia said: Ja se izvinjavam, tak sad vidim posle posta Strugackog, na kom sam topiku nisam citao raniju raspravu, upao sam ko padobranac. Mislim, post stoji ali mu nije mesto ovde. Vratice se diskusija na pravi put, potrudicemo se venom i ja. A i klimatski aktivisti. 1
Leia Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 53 minutes ago, brusli said: Gde ima u Srbiji da se kupi, ja ga ne videh ? Mislim da nema
Djuro Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Bio je webshop ali su prestali sa isporukama u aprilu ove godine, zbog milion problema. ovo sto sad postoji (uniqlo-srbija.com), to je fake website. Nemojte tamo kupovati.
Hamlet Strašni Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 1 hour ago, napadaj said: Meni obične Fruit of the Loom i Gildan majice baš dugo traju, a preživele su ogroman broj pranja. Kupujem samo bele i crne majice, nikakve druge sa kraktim rukavima ne nosim. А поло мајице за посао?
napadaj Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 39 minutes ago, Hamlet Strašni said: А поло мајице за посао? Na posao uvek u košulji. 1
Djuro Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 58 minutes ago, Hamlet Strašni said: А поло мајице за посао? i te su dobre kod njih.
Mel Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Ima li neki play by play za kolaps klime. Tipa do 2030 imacete ozbiljne nestashice namirnica u Evropi, a lichna bezbednost ce biti ugrozena riotingom gladnih hordi sa juga i lokalnog stanovnishtva. Ako ste ovo preziveli, 2035 odnece vas flash floods.
Hamlet Strašni Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 41 minutes ago, napadaj said: Na posao uvek u košulji. E jbg. Ja imam neku politiku da na sudjenje uvek idem sa kravatom, pa od sredine maja često budem jedini na celom spratu u palati tako obučen. Kada idem samo informativno, često sam u polo majici. O klijentima u kancu i da ne pričam. 23 minutes ago, Djuro said: i te su dobre kod njih. Ja sam se opskrbio u Navigare, plus imam par sumnjivih pjer karden i nekoliko nekih finih kupljenih u navigare ali neke druge marke. To mi dovoljno za sada. I još neke sportskije za neposlovne situacije. Imam stomak, to mi generalno pravi problem sa kupovinom. Doduše, u poslednje vreme mi ponekada i ramena prave problem 💪
Djuro Posted August 1, 2023 Posted August 1, 2023 Just now, Hamlet Strašni said: E jbg. Ja imam neku politiku da na sudjenje uvek idem sa kravatom, pa od sredine maja često budem jedini na celom spratu u palati tako obučen. Kada idem samo informativno, često sam u polo majici. O klijentima u kancu i da ne pričam. Ja sam se opskrbio u Navigare, plus imam par sumnjivih pjer karden i nekoliko nekih finih kupljenih u navigare ali neke druge marke. To mi dovoljno za sada. I još neke sportskije za neposlovne situacije. Imam stomak, to mi generalno pravi problem sa kupovinom. Doduše, u poslednje vreme mi ponekada i ramena prave problem 💪 onda samo americki brendovi. 1
Recommended Posts