February 29, 20242 yr I meni došao taj mejl ionako sam mislio da se opraštamo, pokazalo se da zapravo nema toliko sadržaja...
December 18, 2025Dec 18 Author landman s02 izbačene epizode 1, 2, 3 i 4taman nešto vredno pažnje da se odgleda
December 19, 2025Dec 19 Author šuri šeridan, deluje da će demi mur dobiti više prostora u ovoj sezonia pojavio se i sem eliot
December 20, 2025Dec 20 39 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:šuri šeridan, deluje da će demi mur dobiti više prostora u ovoj sezonia pojavio se i sem eliotŠeridan potpisao da prelazi iz Paramount/Skydance u NBC/Universal.Priča se da je ugovor vredan 1 milijardu dolara..."Televizijski" ugovor startuje 2028, a "filmski" 2026. godine...
December 20, 2025Dec 20 Ne znam kako možete da gledate seriju a nisu izašle sve epizode...Ne bih se nikad tako mučio Edit: ja ću da se bacim na mayor of kingstown samo da završim Dextera Resurrection. Edited December 20, 2025Dec 20 by Mil@n
December 20, 2025Dec 20 On 18. 12. 2025. at 23:12, kud u maglu Simoviću said:landman s02 izbačene epizode 1, 2, 3 i 4taman nešto vredno pažnje da se odgledaLepo vozi, tnx za ovo. Jedini nedostatak za sada je preocigledna reklama, za duvansku industriju, za naftnu da i ne spominjem. Lik ladno prica netacne podatke oko pusenja u Japanu i veze sa rakom pluca ali ok vidjali smo i gore stvari.
December 20, 2025Dec 20 Kad smo već kod SkyShowtime, nova serija All Her Fault deluje dosta dobro, mada nisam daleko odmakao. Uvek je lepo videti Dakoticu.
December 21, 2025Dec 21 9 hours ago, glibav said:Lepo vozi, tnx za ovo. Jedini nedostatak za sada je preocigledna reklama, za duvansku industriju, za naftnu da i ne spominjem. Lik ladno prica netacne podatke oko pusenja u Japanu i veze sa rakom pluca ali ok vidjali smo i gore stvari.Jerry Jones je bukvalno platio za ovu seriju.Čak se i pojavljuje u jednoj epizodi...
January 2Jan 2 Nešto sam tražio, juče i danas, pa napravih nalgo na Showtime, ali bezuspešno pokušavam da se pretplatim na neki od planova™Non stop mi izbacuje 404 404Ups… ova stranica je izumrla.Žao nam je, ova stranica ne postoji. Na početnoj stranici ćete pronaći mnogo toga za istražiti.Početna
March 26Mar 26 Ali kako je ovaj Landman meni dobra serija. Ne znam kako cu d'izdrzim do trece sezone. Voleo bih da mi je Bili Bob najbolji drug.
March 26Mar 26 Author 1 hour ago, Lo Zingaro said:Gledas li ti?ne jošsačekaću da se nagomila, bar 2/3 sezone, na app imam 4 epizode, a po imdb ima 13 😳
April 22Apr 22 Meni ovaj The Madison skroz OK, pejzaži Montane su stvarno spektakularni, čak i mene fasciniraju iako ne poznajem nikoga ko je više gradsko dete od mene.Iz nekog razloga mi se Mišel Fajfer nikad nije previše dojmila, ali ovde je odlična.