oyashirazu Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Na Xiao Mi box se instalira očas posla al pare ne dam dok ne utvrdim da ima sunđerbob epizode.
Mil@n Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 Nakačio se, poprilično skroman izbor ali sa obzirom da je 3e i da može da se deli na 3, stvarno je smešna cena. A kontam da će povećavati sadržaj.
Arkadija Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 (edited) A što su mi naplatili 2,99 + 1,00 $ ???? pri tom je izbor baš oskudan, dobro, ima Frejžer, ali....... Edited December 23, 2022 by Arkadija
Frank Pembleton Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 A što su mi naplatili 2,99 + 1,00 $ ???? pri tom je izbor baš oskudan, dobro, ima Frejžer, ali.......Mislim da je taj 1$ "proba" kartice i da se to vrati/stornira tj. meni je bilo tako.......shiit has hit the fan.
Arkadija Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 24 minutes ago, Frank Pembleton said: Mislim da je taj 1$ "proba" kartice i da se to vrati/stornira tj. meni je bilo tako... ....shiit has hit the fan. Ajd, da vidim i to
renne Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 2 hours ago, Arkadija said: A što su mi naplatili 2,99 + 1,00 $ ???? pri tom je izbor baš oskudan, dobro, ima Frejžer, ali....... To su ti odmah i vratili, provera validnosti kartice
Arkadija Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 2 hours ago, renne said: To su ti odmah i vratili, provera validnosti kartice Ma da, proverila sam na M bankingu, nisu ni uzimali.
Ted Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 (edited) 5 hours ago, Mil@n said: Nakačio se, poprilično skroman izbor ali sa obzirom da je 3e i da može da se deli na 3, stvarno je smešna cena. A kontam da će povećavati sadržaj. upravo tako, prijavio se i ja juče. mislim cena je više nego simbolična, ko besplatno da gledaš a sadržaj će se sigurno povećavati, mada sam i ovde odvojio nekoliko vrlo zanimljivih stvari Tulsa King pre svega i the The Calling (extra je ovo što sam odgledao do sada). a i klinka je danas odgledala neki dečiji NG film, sinhronizovan na Srpski Edited December 23, 2022 by Ted
gospa buba Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 Mislim da je taj 1$ "proba" kartice i da se to vrati/stornira tj. meni je bilo tako.......shiit has hit the fan.vratilo se. i meni bilo chudno.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Frank Pembleton Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 vratilo se. i meni bilo chudno.sent from bash mnogo dobar novi bubamotoA zapravo to mnogi servisi rade, nego brzo vrate pa ni ne primetmo... ... Shiit has hit the fan
gospa buba Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 A zapravo to mnogi servisi rade, nego brzo vrate pa ni ne primetmo... ... Shiit has hit the fanmeni se to javilo kao da je skinuo 2.99 i to mi je odmah javio, i onda javio i 1.00 kao odbijeno placanje, pa nisam bila sigurna da li je trebalo da im dam a nisam imala, pa mi bilo malo teshko [emoji38]ol:sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
arheolog1981 Posted December 25, 2022 Posted December 25, 2022 upravo tako, prijavio se i ja juče. mislim cena je više nego simbolična, ko besplatno da gledaš a sadržaj će se sigurno povećavati, mada sam i ovde odvojio nekoliko vrlo zanimljivih stvari Tulsa King pre svega i the The Calling (extra je ovo što sam odgledao do sada). a i klinka je danas odgledala neki dečiji NG film, sinhronizovan na SrpskiJa uzeo baš jer je tako jeftino. Sad sam na HBO i Sky, otkazan Disney i ranije Netflix. Samo se nadam aplikaciji za PS5 jer tako gledam sve Sent from my DN2103 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted December 26, 2022 Author Posted December 26, 2022 the offer kakva puslica od serije, sasvim sigurno zaslužna da opet pogledam kuma n-ti put
Arkadija Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 Jel postoji neko podesavanje za velicinu i boju slova? Slova su bela i jedvacse vide koliko su mala.
gospa buba Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 gledajte aferu ako niste, ja nisam videla poslednju sezonu pa ne znam da li su i koliko zguzvali kraj. odlichna serija.
Recommended Posts