Jump to content

Umro je Siniša Mihajlović

Featured Replies

• Popular Post

Wenger kaze bice minut cutanja pred finale WC

I polufinale

• Popular Post

Za mene i moj doživljaj sporta, jedan od parametara veličine nekog igrača je kad on teške i komplikovane stvari čini da izgledaju jednostavno i lagano, kao da su odrađene bez ikakvog truda. Ono gdje drugim igračima možeš da vidiš da umiru od napora ili neki drugi potez uspijevaju da izvedu jednom u životu, oni najveći to rade rutinski i bez da se oznoje.

Jer, šta je slobodan udarac? Kad objektivno pogledaš, to je slaba prilika: velika je daljina, tu je živi zid, a onda i prokleti golman i potpuno je normalno što se rijetko daju golovi iz slobodnih. Mihajlović je za mene učinio suprotno, ja bih se iznenadio kako svaki slobodni udarac ne završi u golu, toliko mi se to kao djetetu podrazumijevalo, samo zbog njega. Na stranu objektivno velika karijera puna bitnih trofeja u kojima je itekako učestvovao, više nego išta ostaje da se pamti da je bio jedan od najboljih u istoriji fudbala u izvođenju slobodnih.

Na ličnom planu, tuga je ogromna. Prva utakmica koju sam gledao sa nepune 4 godine je taj revanš sa Bayernom, a onda sam je gledao ponovo i ponovio jer je tata snimio reprizu na kasetu jer je znao kakvo je ludilo bila i utakmica i sam ulazak u finale (Bari nije snimio). Valjda da je bila neka gora utakmica ne bi me zarazila fudbalom, a dobrim dijelom je mene najviše dojmilo Mihajlovićevo radovanje nakon gola, toliko da je meni kao djetetu bilo bitno i da ispratim radovanje nakon gola.
Mi smo ovđe u CG religiozno gledali Rai Uno i Novantesimo minuto, a kad bih na teletextu vidio da su gol dali Mihajlović ili Dejo, to bi se iščekivalo kao malo što što sam kasnije u životu iščekivao. Mihajlović pogotovo, znao sam da ide spektakl i šutina u rašlje.

Pogodilo me sinoć ovo dosta, sjećanja na djetinjstvo, kasetu koju sam izlizao, Novantesimo koji sam gledao sa ocem... Ionako sam emotivan u ove dane SP, već drugo koje gledam bez tate i to mi je dovoljno teško palo, pogotovo što je tata obožavao Messija i što smo nekako njega ispratili zajedno još od kad se pojavio, a sad me je Mihajlovićev odlazak dodatno utukao.

Pozdrav Siniša, bila je privilegija gledati i tebe i tvoje golove, hvala ti.

4 hours ago, MocaVukotic said:

Bese tajna u malom stopalu, neki broj 37 38

Ima kratak snimak iz FRA 98 kad Milojko Pantić i on sede na trotoru (ili nekom ivičnjaku na parkingu valjda) i Milojko ga pita da mu otkrije tajnu kako šutira slobodnjake. Miha drži, milsim FILA kopačku, i pokazuje mu, otprilike druga polovina unutrašnjeg dela stopala pa do početka nožnog palca, samo tih par santima.

Na RTS vestima u poluvremenu kažu da je pre utakmice za treće mesto bila minuta ćutanja. Na topiku za utakmicu pročitah da nije. Je l znamo šta je tačna informacija?

Ogroman red ispred Marakane za upis u knjigu žalosti

Sutra ponovo od 10h

Na RTS vestima u poluvremenu kažu da je pre utakmice za treće mesto bila minuta ćutanja. Na topiku za utakmicu pročitah da nije. Je l znamo šta je tačna informacija?
Nisam primetio.
Gledao na AS da vidim pošto se oni uključuju rano...

... Shiit has hit the fan

8 minutes ago, Svarog said:

Nije, sad sam ponovo premotao početak

Ja bi PTC pitao a kako možemo da znamo kad zbog vas nismo ni himne čuli...

... Shiit has hit the fan

Koliko je fudbal bio život za Mihu i koliko je on dao tom fudbalu nešto sam ubeđen da je ispadanje sa Mondijala ubrzalo neminovnost.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

HNS se bunio oko minuta Siniši prema tračevima koje čujem.

• Popular Post

Podgorica :hail:

FkNc9lQXEAcnHPZ?format=jpg&name=900x900

Odmah pelcer iz Pg za Bg dok ne uzme ona netalentovana budala da žvrlja.

pok. mijat

:gospode:

Nece biti minuta cutanja u finalu kao sto ga nije bilo u utakmici za 3. mesto.  Ljudi iz FIFA su doneli odluku da se oda pocast preminulom Sinisi Mihajlovicu na utakmici veterana koja je juce odigrana u Dohi gde su svi ucesnici noslili majce sa brojem 11 i imenom Mihajlovica.

Iznenadjuje je da se niko od celnika FSS nije oglasio vec je FSS na svojoj web-strani objavio zaljenje.  Ni reci od VD-a, niti od Generalnog sekretara.  Jedini clan FSS koji se oglasio je Piksi.  Djorovic i Drulovic, koji su igrali sa Mihom - nista.  Bivsi pretsednici FSS Karadzic, Kokeza i Pantelic - nista.