Popular Post MocaVukotic Posted December 17, 2022 Popular Post Posted December 17, 2022 Wenger kaze bice minut cutanja pred finale WC 14 3
Popular Post pojmaš Posted December 17, 2022 Popular Post Posted December 17, 2022 Za mene i moj doživljaj sporta, jedan od parametara veličine nekog igrača je kad on teške i komplikovane stvari čini da izgledaju jednostavno i lagano, kao da su odrađene bez ikakvog truda. Ono gdje drugim igračima možeš da vidiš da umiru od napora ili neki drugi potez uspijevaju da izvedu jednom u životu, oni najveći to rade rutinski i bez da se oznoje. Jer, šta je slobodan udarac? Kad objektivno pogledaš, to je slaba prilika: velika je daljina, tu je živi zid, a onda i prokleti golman i potpuno je normalno što se rijetko daju golovi iz slobodnih. Mihajlović je za mene učinio suprotno, ja bih se iznenadio kako svaki slobodni udarac ne završi u golu, toliko mi se to kao djetetu podrazumijevalo, samo zbog njega. Na stranu objektivno velika karijera puna bitnih trofeja u kojima je itekako učestvovao, više nego išta ostaje da se pamti da je bio jedan od najboljih u istoriji fudbala u izvođenju slobodnih. Na ličnom planu, tuga je ogromna. Prva utakmica koju sam gledao sa nepune 4 godine je taj revanš sa Bayernom, a onda sam je gledao ponovo i ponovio jer je tata snimio reprizu na kasetu jer je znao kakvo je ludilo bila i utakmica i sam ulazak u finale (Bari nije snimio). Valjda da je bila neka gora utakmica ne bi me zarazila fudbalom, a dobrim dijelom je mene najviše dojmilo Mihajlovićevo radovanje nakon gola, toliko da je meni kao djetetu bilo bitno i da ispratim radovanje nakon gola. Mi smo ovđe u CG religiozno gledali Rai Uno i Novantesimo minuto, a kad bih na teletextu vidio da su gol dali Mihajlović ili Dejo, to bi se iščekivalo kao malo što što sam kasnije u životu iščekivao. Mihajlović pogotovo, znao sam da ide spektakl i šutina u rašlje. Pogodilo me sinoć ovo dosta, sjećanja na djetinjstvo, kasetu koju sam izlizao, Novantesimo koji sam gledao sa ocem... Ionako sam emotivan u ove dane SP, već drugo koje gledam bez tate i to mi je dovoljno teško palo, pogotovo što je tata obožavao Messija i što smo nekako njega ispratili zajedno još od kad se pojavio, a sad me je Mihajlovićev odlazak dodatno utukao. Pozdrav Siniša, bila je privilegija gledati i tebe i tvoje golove, hvala ti. 24 4
John Coltrane Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 4 hours ago, MocaVukotic said: Bese tajna u malom stopalu, neki broj 37 38 Ima kratak snimak iz FRA 98 kad Milojko Pantić i on sede na trotoru (ili nekom ivičnjaku na parkingu valjda) i Milojko ga pita da mu otkrije tajnu kako šutira slobodnjake. Miha drži, milsim FILA kopačku, i pokazuje mu, otprilike druga polovina unutrašnjeg dela stopala pa do početka nožnog palca, samo tih par santima. 1
Svarog Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 Na RTS vestima u poluvremenu kažu da je pre utakmice za treće mesto bila minuta ćutanja. Na topiku za utakmicu pročitah da nije. Je l znamo šta je tačna informacija? 1
renne Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 Ogroman red ispred Marakane za upis u knjigu žalosti Sutra ponovo od 10h
Frank Pembleton Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 Na RTS vestima u poluvremenu kažu da je pre utakmice za treće mesto bila minuta ćutanja. Na topiku za utakmicu pročitah da nije. Je l znamo šta je tačna informacija?Nisam primetio.Gledao na AS da vidim pošto se oni uključuju rano... ... Shiit has hit the fan 1
renne Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 8 minutes ago, Svarog said: Na RTS vestima u poluvremenu kažu da je pre utakmice za treće mesto bila minuta ćutanja. Na topiku za utakmicu pročitah da nije. Je l znamo šta je tačna informacija? Nije, sad sam ponovo premotao početak 1
Frank Pembleton Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 Ja bi PTC pitao a kako možemo da znamo kad zbog vas nismo ni himne čuli... ... Shiit has hit the fan 1
mlatko Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 Koliko je fudbal bio život za Mihu i koliko je on dao tom fudbalu nešto sam ubeđen da je ispadanje sa Mondijala ubrzalo neminovnost. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
dragance Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 HNS se bunio oko minuta Siniši prema tračevima koje čujem.
Valk Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 Odmah pelcer iz Pg za Bg dok ne uzme ona netalentovana budala da žvrlja. 4
Dimitrije Posted December 17, 2022 Posted December 17, 2022 Nece biti minuta cutanja u finalu kao sto ga nije bilo u utakmici za 3. mesto. Ljudi iz FIFA su doneli odluku da se oda pocast preminulom Sinisi Mihajlovicu na utakmici veterana koja je juce odigrana u Dohi gde su svi ucesnici noslili majce sa brojem 11 i imenom Mihajlovica. Iznenadjuje je da se niko od celnika FSS nije oglasio vec je FSS na svojoj web-strani objavio zaljenje. Ni reci od VD-a, niti od Generalnog sekretara. Jedini clan FSS koji se oglasio je Piksi. Djorovic i Drulovic, koji su igrali sa Mihom - nista. Bivsi pretsednici FSS Karadzic, Kokeza i Pantelic - nista.
Recommended Posts