February 17Feb 17 Ovako na prvu deluje da je ova ekipa nešto manje zanimljiva od prošle, ali dobro, znamo da je slow burn, ima vremena.
February 18Feb 18 sto volim kameru u wl, skoro kao da sam licno u rizortu a ne u bgd u dva dzempera i naslonjena na radijator
February 18Feb 18 22 minutes ago, morgana said: sto volim kameru u wl, skoro kao da sam licno u rizortu a ne u bgd u dva dzempera i naslonjena na radijator vodu u lavor, dodaj so pa se brckaj
February 19Feb 19 Ne znam. Meni bas tanka prva epizoda a bas sam uzivao u prve dve sezone. Schwarzenegger Jr, ima trenutno najvise punchable facu u Holivudu. Zene su sve izoperisane da bas iritiraju. Mada videcemo kako ce razviti, ima neke nade...
February 19Feb 19 Još nisam pogledao, čekam da izađe par epizoda, ali ako igra Volton Gogins i ako su ga pustili da sere onako kako on to uobičajeno radi, nema leba da bude loša sezona.
February 19Feb 19 1 hour ago, bags said: Zene su sve izoperisane da bas iritiraju. Savršen prikaz današnjih žena više klase, sve do jedne botksi, zatezanje i ostala čuda.
February 19Feb 19 Pogledao, deluje ok za sad. Trebao sam čekati da se završi pa onda… Meni ni prva sezona nikako nije bila na prvu loptu, tako da dajem šansu i ovome.