Jump to content
IGNORED

The White Lotus

Mil@n

Recommended Posts

Posted

Jasno ti je da kad bi poceo da prica o vucicevim nepravdama da bi istog momenta postao drzavni neprijatelj broj jedan, upravo zahvaljujuci svojoj popularnosti? Nadam se da si isto tako svestan kroz sta prolazi bilo koja malo poznatija licnost koja se usudi da osudjuje ovu vlast? Ironicno, njemu je teze da napada politicki vrh nego nama anonimusima jer medijska masinerija nas ne smatra dovoljno bitnim da se bavi sa nama.

Ja licno ne bih imao ni stomak ni snage da prolazim kroz to, pa me zovi pizdom koliko hoces. 

Posted

A ima stomak da  mu familija sklapa poslove sa rezimom?(Djokovic, ne ti:D)

• +1 1
Posted
38 minutes ago, Shan Jan said:

Jasno ti je da kad bi poceo da prica o vucicevim nepravdama da bi istog momenta postao drzavni neprijatelj broj jedan, upravo zahvaljujuci svojoj popularnosti? Nadam se da si isto tako svestan kroz sta prolazi bilo koja malo poznatija licnost koja se usudi da osudjuje ovu vlast? Ironicno, njemu je teze da napada politicki vrh nego nama anonimusima jer medijska masinerija nas ne smatra dovoljno bitnim da se bavi sa nama.

Ja licno ne bih imao ni stomak ni snage da prolazim kroz to, pa me zovi pizdom koliko hoces. 

Državni neprijatelj no. 1 - Narodni prijatelj no. 1.

Izbor je na njemu...

Zašto je uopšte njemu bitno da ne bude državni neprijatelj? Ima milijardu dolara. Može da živi gde poželi. Trebaće mu Vučić ili Vulin do kraja života za nešto? Right.

• +1 2
Posted

mozda zato sto srdjan voli da se bavi biznisom, a za to nije sposoban u neproteziranim trzisnim uslovima

• +1 5
Posted
3 minutes ago, Mil@n said:

Izbor je na njemu...

Zašto je uopšte njemu bitno da ne bude državni neprijatelj? Ima milijardu dolara. Može da živi gde poželi. Trebaće mu Vučić ili Vulin do kraja života za nešto? Right.

Tako izgleda ali svi na kraju nekako oce da zive ovde, pa im je bitno da eliminisu moguce problemcice familijama

• +1 1
Posted
9 minutes ago, morgana said:

mozda zato sto srdjan voli da se bavi biznisom, a za to nije sposoban u neproteziranim trzisnim uslovima

da se i sa tobom slozim oko necega, dugo nije toga bilo:D

• Haha 1
Posted
1 hour ago, Shan Jan said:

On ima toliko moći da je režimska nenaklonost državne Srbije nešto što sebi može da dozvoli....da hoće. 

Kad već mogu, na primer, neki novinari koji žive ovde, a njima medijska mašinerija ume da se bavi....

• +1 4
Posted
9 hours ago, Nikodije said:

Lol imam ubedljivo najviše postova na ovoj temi, a nit sam gledao ovu gej seriju nit planiram. ...

ja sam isto mislila i nastojala da ne gledam, pa sam na kraju pogledala i dobro se zabavila. tako da budi drug i ti :hihi:

Posted
2 hours ago, Mil@n said:

Izbor je na njemu...

Ja cu te samo podsetiti da ludi Radule kad je rekao da se kandiduje protiv vucica, maltene istog momenta izasao na naslovnoj strani tada najtiraznijih novina, kurira, u clanku koji opisuje kako je u uregentni primljena njegova cerka nakon sto ju je krvnicki premlatio. Kasnije je i kurir priznao da su ga kao prevarili, od cele price nema nista, al steta je ucinjena.

Ako mislis da je Novak siguran od takvih stvari, jako se varas. Pogledaj kako prolazi Kasparov u Rusiji. Ima on para, ne fali mu za sada dlaka sa glave, ali ga provlace kroz blato dan i noc i gledaju da mu se useru u zivot koliko god mogu. Budi siguran da ako bi Novak samo kritikovao vlast u Srbiji da bi ga jednako provlacili kroz blato svi mediji a verovatno i gledali koliko god mogu njemu i njemu bliskim ljudima da se useru u zivot, bar u Srbiji.

• +1 1
Posted

ma da, bolje mu je ovako, sa Vucicem i Dodikom.

• +1 4
Posted (edited)
15 minutes ago, Shan Jan said:

Pogledaj kako prolazi Kasparov u Rusiji.

Koji Kasparov u Rusiji?

Teško da bi ovako nešto smeo da tvituje da živi tamo.

On već duže vreme živi u Hrvatskoj, dobio je i njihovo državljanstvo 2014. kao osoba koja ih je podržavala pri otcepljenju. Evo šta je izjavio pretprošle godine.

"Ne putujem u neke zemlje za koje vjerujem da KGB ima slobodne ruke djelovati. Recimo, ne bih išao u Tursku ili pak u Mađarsku", kazao je.

https://www.vecernji.hr/sport/gari-kasparov-za-vecernji-prvi-sam-stao-uz-hrvate-u-ratu-sa-srbima-dokovicu-sam-objasnio-kako-se-ubija-1601354

Intervju od sat vremena ako nekog zanima:

Spoiler

Edited by vememah
  • +1 1
Posted

Pa o tome i pricam, covek se sjebao za sva vremena. 

• -1 1
Posted

Mi smo mala zemlja spram Kasparov/Putin sukoba. Pa opet Kasparov nema dovoljan potencijal. Meni cudno kako je Novak u stvari, kao ipak samo sportista, najmocniji covek u Srbiji, obzirom da ne kontrolise medije i nema instrumenet sile a moze jednim preciznim tvitom pred izbore skoro pa da smeni vlast 

• +1 1
Posted
6 minutes ago, villiem said:

Mi smo mala zemlja spram Kasparov/Putin sukoba. Pa opet Kasparov nema dovoljan potencijal. Meni cudno kako je Novak u stvari, kao ipak samo sportista, najmocniji covek u Srbiji, obzirom da ne kontrolise medije i nema instrumenet sile a moze jednim preciznim tvitom pred izbore skoro pa da smeni vlast 

kult licnosti je kult licnosti..e, sad, AV je svoj kult sam sebi stvorio, dok je mit o svetom Noletu narod kreirao, jer, ako si najbolji na svetu u sprtu kojim se bavis, to te maltene cini Bogom u ocima sludjenog, istraumiranog naroda..