copkillah Posted February 5 Posted February 5 3 minutes ago, Filozof manijak said: Ali stvarno ne razumem, kome se iole odraslom jebe za tamo neku javnu ličnost, jednog nebitnog glumca. (dakle, ne političara) Shvatam pojam javne ličnosti, ne shvatam emocije koje se prema takvim ličnostima emituju. Precenio si to "emocije", jer niko ovde aktivno ne mrzi Bikovića, samo smo (neki) u fazonu: ko ga jebe, ionako je smrda. Ne znam, evo recimo ja mislim da je Bijonse šljam i smejem se što opet kmeče, jer je izduvala za Gremije, ali sigurno ne sedim o njoj i razmišljam van komentarisanja nekog događaja. isto kao i sada sa Bikovićem. 1
Shan Jan Posted February 5 Posted February 5 17 minutes ago, Mil@n said: Ili se uopšte ne postavljaju... Kao npr Đoković. To me ubedljivo najviše nervira kod njega. Brine o ATP i WTA igračima i igračicama, bori se za 300 kuraca i pravdi osim za dobro svog naroda. Djokovic se itekako bori za dobrobit svog naroda, pricao je puno puta o nepravdi bombardovanja, svuda gleda da istakne Srbiju na dobar nacin a i daje tonu para za realne probleme u Srbiji (samo sto se ne reklamira toliko). Sad, da li je picka sto se ne mesa u politiku? Verovatno da, sto je i u skladu sa njegovim karakterom, kao sto nikad nije smeo publici na Zapadu da kaze sta zaista misli o njima. Radi dobre stvari ali se plasi da se uhvati u kostac sa ozbiljnim neprijateljem koji moze da mu sjebe zivot. Ne bih rekao da je los covek, samo nije hrabar kao neki. 1
Svemir Zeka Posted February 5 Posted February 5 Ja recimo stalno podsećam, kad god sam u prilici, na Jagodinu, na devojke s bogoslovskog fakulteta itd. Neke teme su valjda manje zanimljive, ili nedokučive (Jagodina), pa ko ih jebe, lakše je baviti se Džonijem Depom 3
Milošica Posted February 5 Posted February 5 Just now, Shan Jan said: kao sto nikad nije smeo publici na Zapadu da kaze sta zaista misli o njima. Ako neko poslednjih godina ne jebe publiku dva posto, u smislu šta će misliti o njemu, to je on. Sad što koja izjava nakon meča bude tu i tamo fina, pa naravno da neće i tada da se svađa
Shan Jan Posted February 5 Posted February 5 5 minutes ago, Moonwalker said: Vrlo malo je onih koji ce da ugroze bilo sta. A i kad ugroze mogu da se nadju ostavljeni na ledini od onih za koje su ledja podmetnuli. Bravo! Ovo je jedna velika istina koja se uci na tezi nacin i ne vazi samo za velike vec cesto i za male teme. Ne podmeci svoja ledja za nekog ko ne bi isto to uradio. Ljudi se teska govna, neverovatno je koliko ima onih kojima se vrlo lako menja moral kad imati isti znaci lose posledice po njih. Pazljivo birajte za koga se izlazete riziku, mnogi to nece uciniti ni za sebe a i jednako velika kolicina ce se okrenuti protiv vas jer jbg, u suprotnom ce da najebe pa "mora", no hard feelings. 2
Shan Jan Posted February 5 Posted February 5 7 minutes ago, Milošica said: Ako neko poslednjih godina ne jebe publiku dva posto, u smislu šta će misliti o njemu, to je on. Sad što koja izjava nakon meča bude tu i tamo fina, pa naravno da neće i tada da se svađa Eh, lako je sada kad je zgrnuo meleone, al da, bolje ikad nego nikad
Moonwalker Posted February 5 Posted February 5 (edited) 7 minutes ago, Shan Jan said: Bravo! Ovo je jedna velika istina koja se uci na tezi nacin i ne vazi samo za velike vec cesto i za male teme. Ne podmeci svoja ledja za nekog ko ne bi isto to uradio. Ljudi se teska govna, neverovatno je koliko ima onih kojima se vrlo lako menja moral kad imati isti znaci lose posledice po njih. Pazljivo birajte za koga se izlazete riziku, mnogi to nece uciniti ni za sebe a i jednako velika kolicina ce se okrenuti protiv vas jer jbg, u suprotnom ce da najebe pa "mora", no hard feelings. Ne bijh ja koristila tako teske reci, neki jesu, neki nisu, nemamo staklenu kuglu i zajeb nikad nije isljucen. Radis ono sto moras radi svog dusevnog mira bez velikih, da ne kazem ikakvih ocekivanja od drugih. Za ovo zadnje se slazem i posebno je gadno. Edited February 5 by Moonwalker 7 1
pt 2.0 Posted February 5 Posted February 5 20 minutes ago, Shan Jan said: To je upravo dokaz da se prema i velikim temama odnose kao prema malim. Prave se da nesto rade dok gledaju svoj interes. suštinski - da. njihovi motivi su uvek isti, ali ih zajednica percipira kao da su npr. borci za ljudska prava, demokratiju, šume amazona ili već nešto sedmo. samo poneki vide da su veliki borci za demokratiju i ljudska prava paralelno i izrabljivači radnika u svojim firmama, itd. @kumsinjo - u pravu si. samo, nekad prođe jako puno vremena dok ne dođemo do te situacije. uostalom, da ne davim dalje - imamo biljane, verane i brojne druge primere na izvol'te. ono što ja tu vidim kao problem jeste pogubljenost društva koje takve ličnosti promoviše u elitu kojoj veruje, a nakon što ta navodna elita kljokne u blato. nije mi cilj moralna istraga pojedinaca, niti je to moj posao. 3
pt 2.0 Posted February 5 Posted February 5 24 minutes ago, Moonwalker said: Iskustva su mnoga i razlicita. Vrlo malo je onih koji ce da ugroze bilo sta. A i kad ugroze mogu da se nadju ostavljeni na ledini od onih za koje su ledja podmetnuli. Taj aspekat se cesto zanemaruje. I jedan je od osnovnih uzroka te situacije. Dzaba kad je neki broj onih koji su spremni da rizikuju sve, uglavnom to ne promeni nista sem sto sami upropaste sebe. sve si tačno napisala, a 1. i 2. bold mogu da potpišem 1 znanjem i neposrednim iskustvom treći bold jako zavisi od same osobe, i od samog središta njene motivacije da čini pojavno ispravne, dobre, moralne ili hrabre stvari. nekad to središte nije... hm, najzdravije. i onda se osoba uništi. 24 minutes ago, Moonwalker said: Situacija se menja kad mnogo onih koji rizikuju po malo i na vreme. ovu rečenicu ne razumem, kao da fali par reči...
Moonwalker Posted February 5 Posted February 5 (edited) 7 minutes ago, pt 2.0 said: ovu rečenicu ne razumem, kao da fali par reči... Da bi bilo bolje, mora masa ljudi po vertikali drustva da ima svest da rizikuje po malo. Kad se svede na pojedinca koji rizikuje sve do golog zivota, ode taj zivot kao nista dok se ne izdesava toliko zla da masi eventualno dodje iz dupeta u glavu. A nekad nekad cesto ne dodje nikada. Edited February 5 by Moonwalker 1 2
pt 2.0 Posted February 5 Posted February 5 31 minutes ago, Shan Jan said: Bravo! Ovo je jedna velika istina koja se uci na tezi nacin i ne vazi samo za velike vec cesto i za male teme. Ne podmeci svoja ledja za nekog ko ne bi isto to uradio. Ljudi se teska govna, neverovatno je koliko ima onih kojima se vrlo lako menja moral kad imati isti znaci lose posledice po njih. Pazljivo birajte za koga se izlazete riziku, mnogi to nece uciniti ni za sebe a i jednako velika kolicina ce se okrenuti protiv vas jer jbg, u suprotnom ce da najebe pa "mora", no hard feelings. ja se s tobom uopšte, ali uopšte ne slažem. ne podmećeš svoja leđa ni za koga, nego radiš po svojim uverenjima, bez očekivanja ikakve zahvalnosti ili protivusluge. 3
Misko Posted February 5 Posted February 5 1 hour ago, Mil@n said: Ili se uopšte ne postavljaju... Kao npr Đoković. To me ubedljivo najviše nervira kod njega. Brine o ATP i WTA igračima i igračicama, bori se za 300 kuraca i pravdi osim za dobro svog naroda. a, kao, veliki patriota..
Misko Posted February 5 Posted February 5 Evo sta kaye i struka, ona prava, ne pojedina "struka" sa foruma..ne slazem se oko svega, ali u principu, uboli su za mene sustinu..
Jimmy Kowalski Posted February 5 Posted February 5 Quote Iako između produkcijske kuće HBO i glumca Miloša Bikovića neće doći do saradnje u trećoj sezoni serije“ White Lotus“, on će biti u potpunosti isplaćen kao da je i igrao u njoj, potvrđeno je Blicu. Lik koji je trebalo da tumači Miloš Biković trebalo da bude u šest od ukupno osam epizoda nove sezone ove TV serije. Ipak, glumac je odlučio da celokupan iznos koji će mu HBO isplatiti usmeri u humane svrhe, kao pomoć mladima da se školuju i profesionalno usavršavaju. „Kao što sam već rekao, bila mi je izuzetna čast da budem pozvan da radim sa Majkom Vajtom u takvoj seriji. Moj motiv za učestvovanje na takvom projektu bio je isključivo glumački i umetnički izazov. Kako do realizacije neće doći, želim da honorar koji bih zaradio usmerim onima kojima će nas sutra predstavljati u svetu“, potvrdio je Biković za Blic. Ovakvog su coveka nasli da izbacuju..
Mil@n Posted February 5 Author Posted February 5 4 hours ago, Shan Jan said: Djokovic se itekako bori za dobrobit svog naroda, pricao je puno puta o nepravdi bombardovanja, svuda gleda da istakne Srbiju na dobar nacin a i daje tonu para za realne probleme u Srbiji (samo sto se ne reklamira toliko). Sad, da li je picka sto se ne mesa u politiku? Verovatno da, sto je i u skladu sa njegovim karakterom, kao sto nikad nije smeo publici na Zapadu da kaze sta zaista misli o njima. Radi dobre stvari ali se plasi da se uhvati u kostac sa ozbiljnim neprijateljem koji moze da mu sjebe zivot. Ne bih rekao da je los covek, samo nije hrabar kao neki. Wow, pričao je puno puta o nepravdi bombardovanja... Ali ne može da priča o Vučićevim nepravdama. Say no more. Dok mu je lakše da gradi i skuplja pare umesto da jasno osudi neke poprilično očigledno poremećene pojave u sopstvenom društvu, jasno je da balansira i zbog toga je jajara i licemer. Ne kažem ni ja da je esencijalno loš čovek, ali ni to totalno ignorisanje svih sranja u sopstvenoj zemlji nije za pohvaliti se. Ta i sta bombardovana zemlja prolazi 150i krug pakla i uništava se do temelja, bespovratno. U suštini, u toku bombardovanja zemlja je uništena infrastrukturno i finansijski, ovi su satrli mnogo još stvari pored dužničkog ropstva koje nas neminovno čeka. 5 1 1
Recommended Posts