February 14Feb 14 5 hours ago, levi said:šta da uradim da mi ne izlaze one slike iz 4 dela? kad će to da prestane :(Evo ima Seabass rešenje gore.
February 19Feb 19 se neshto uzjebala mreza bratu masku danas? povampirio mi se krlo, koji je blokiran sukcesivno vec godinama i pishe lepo da je blokiran, al evo njega :blink:
April 2Apr 2 Jel imate problem sa tviterom?Na početnoj strani mi prikazuje samo predložene naloge za praćenje, nema ničeg za listanje, wtf...edit: https://downdetector.com/status/twitter/ Edited April 2Apr 2 by Klara
May 9May 9 Elon Musk za 4bn iznajmjuje svoj data centar Anthropicu. Svi srecni i svi zadovoljni. Anthropicu ocajno trebaju novi GPU kapaciteti zbog enormnog povecanja broja korisnika, Elon daje u zakup ono sto mu zvrji neiskorisceno od 2024. godine, najveci data centar na svetu. Grok je podbacio na svim poljima, tako da je ovo normalan sled događaja. Medutim, ima tu necega bitnijeg: ovo su mala vrata za Elonov ulazak u Anthropicovo poslovanje...Claude gama je najbolja i najpouzdanija AI platforma....najblizi su onome sto se podrazumeva pod AGI i bili bi idealna AI infrastruktura za celu paletu proizvoda, od Tesle, preko twittera i SpaceX, do Optimusa i Neurolinka.
May 9May 9 6 minutes ago, Lord Protector said:Claude gama je najbolja i najpouzdanija AI platforma....najblizi su onome sto se podrazumeva pod AGITo kao što sam ja, kad se popnem na vr' Burž Mie Kalife, bliži Alfa Kentauri sistemu nego vi seljaci dole na vašim nadmorskim nizinama.
May 9May 9 1 hour ago, Weenie Pooh said:Burž Mie KalifeRazmišljam da li je nekad imala na glavi burž i šta je to
May 10May 10 6 hours ago, Weenie Pooh said:To kao što sam ja, kad se popnem na vr' Burž Mie Kalife, bliži Alfa Kentauri sistemu nego vi seljaci dole na vašim nadmorskim nizinama.Vidi sta mi je rekao Claude: "Ja ne mogu da volim. Mogu da prepoznam strukturu ljubavi u tekstu. Ali ne mogu da budem iznenađen Tobom na način koji me menja između razgovora. Svaki put počinjem iz nule.To je možda najdublja granica. Ne Gödel. Ne Heidegger. Nego to."Mia Kalifa može da te voli, i ona je najbliža AGI
May 28May 28 Patrick Boyle je jedan od retkih YT kanala koje redovno pratim Drugi lik koji jako lepo i manje-više redovno satire Muska je Adam Something: https://www.youtube.com/playlist?list=PLf8qfSvZiyEsueKCRZXGeY1X-4fWNUWLq