Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Twitter v2.0 - powered by Elon

Featured Replies

Sjajno je ovo sročeno, bolje Mesec za 10 godina nego Mars za dvadeset!

To što sam obećavao Mars za 5-7 godina još 2017, to zaboravite. Pay no attention to the man behind the curtain.

• Replies 3.1k
  • Views 234.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pa ne. Upravo je to bio problem sa automobilima iz 50-tih, 60-tih i takoto sto su bili gradjeni kao tenkovi pa pri udesu samo se malo ulubi branik a vozac i putnici svi izgibose. U udesu se oslob

• Ono sto ce ubiti ljude je inercija. Telo tezi da nastavi kretanje napred u smeru vozila.   Druga stvar koja je tu bitna je koliko je usporenje(negativno ubrzanje) pri udarcu, jer to je ono s

Posted Images

3 hours ago, bios said:

Sledeća faza će biti svemirska stanica u orbiti sa stalnom postavom. Po prvi put u istoriji čovečanstva.

Generated by Grok

A u medjuvremenu: SpaceX acquires xAI in record-setting deal as Musk looks to unify AI and space ambitions. Inace xAI (Grok) je pre skoro godinu dana preuzeo X (Tvjiter).

Sad, mozda se pitate sta zajednicko imaju Tviter, Muskov AI startup i SpaceX? Pa... nista. Ali xAI i X imaju gubitke a SpaceX je profitabilna kompanija zahvaljujuci ugovorima sa NASA-om i USA vladom. U prevodu, presipa se iz supljeg u prazno dok igranka traje. Tesli isto opada profitabilnost, videcemo kako ce da se nosi sa Kinezima i Trampom. Sledeci je IPO za SpaceX kako bi se doslo do jos para da se svi propali projekti finansiraju.

4 hours ago, bios said:

Sledeća faza će biti svemirska stanica u orbiti sa stalnom postavom. Po prvi put u istoriji čovečanstva.

E ali ovaj put ce biti privatna. Ali finansirana novcem poreskih obveznika kao i SpaceX uostalom. Jer zasto arciti buzet za Nasu i ostale big science pickematerine, kad nam je od nauke bilo sta dobro i korisno doslo?

1 hour ago, Radoye said:

E ali ovaj put ce biti privatna. Ali finansirana novcem poreskih obveznika kao i SpaceX uostalom. Jer zasto arciti buzet za Nasu i ostale big science pickematerine, kad nam je od nauke bilo sta dobro i korisno doslo?

Naravno, država ima pare, a privatnik know howTM Mi smo barem eksperti za partnerstva takvog tipa. To što nas zajebava ovim Mars/Moon budalaštinama je samo dodatni bonus.

17 hours ago, bios said:

Mislim da će se završiti sa revolucionarnim izumom jedrilice: leti a nema motor, u potpunosti zelena agenda!

Kakav ološ i prevarant!

Ladno su debili uklonili jedinu dobru temu na Tviteru i sad postoje samo crna i bela. Jebem vam mater bednu.

Realno najveći problem sa Tviterom danas D

Screenshot-20260214-123746-Chrome.jpg

Sam se šiša da izgleda ko Hitler.

Eh, da je samo zbog frizure smešan… 😂

Wegovy nestašica

Space Karen - cringe lord

Realno najveći problem sa Tviterom danas D

šta da uradim da mi ne izlaze one slike iz 4 dela? kad će to da prestane :(

mislim da sam ko zna kad odavno blokirala elona na tviteru rolf