February 10Feb 10 Sjajno je ovo sročeno, bolje Mesec za 10 godina nego Mars za dvadeset!To što sam obećavao Mars za 5-7 godina još 2017, to zaboravite. Pay no attention to the man behind the curtain.
February 10Feb 10 3 hours ago, bios said:Sledeća faza će biti svemirska stanica u orbiti sa stalnom postavom. Po prvi put u istoriji čovečanstva.Generated by Grok
February 10Feb 10 A u medjuvremenu: SpaceX acquires xAI in record-setting deal as Musk looks to unify AI and space ambitions. Inace xAI (Grok) je pre skoro godinu dana preuzeo X (Tvjiter). Sad, mozda se pitate sta zajednicko imaju Tviter, Muskov AI startup i SpaceX? Pa... nista. Ali xAI i X imaju gubitke a SpaceX je profitabilna kompanija zahvaljujuci ugovorima sa NASA-om i USA vladom. U prevodu, presipa se iz supljeg u prazno dok igranka traje. Tesli isto opada profitabilnost, videcemo kako ce da se nosi sa Kinezima i Trampom. Sledeci je IPO za SpaceX kako bi se doslo do jos para da se svi propali projekti finansiraju.
February 10Feb 10 4 hours ago, bios said:Sledeća faza će biti svemirska stanica u orbiti sa stalnom postavom. Po prvi put u istoriji čovečanstva.E ali ovaj put ce biti privatna. Ali finansirana novcem poreskih obveznika kao i SpaceX uostalom. Jer zasto arciti buzet za Nasu i ostale big science pickematerine, kad nam je od nauke bilo sta dobro i korisno doslo?
February 10Feb 10 1 hour ago, Radoye said:E ali ovaj put ce biti privatna. Ali finansirana novcem poreskih obveznika kao i SpaceX uostalom. Jer zasto arciti buzet za Nasu i ostale big science pickematerine, kad nam je od nauke bilo sta dobro i korisno doslo?Naravno, država ima pare, a privatnik know howTM Mi smo barem eksperti za partnerstva takvog tipa. To što nas zajebava ovim Mars/Moon budalaštinama je samo dodatni bonus.
February 11Feb 11 17 hours ago, bios said:Sledeća faza će biti svemirska stanica u orbiti sa stalnom postavom. Po prvi put u istoriji čovečanstva.Mislim da će se završiti sa revolucionarnim izumom jedrilice: leti a nema motor, u potpunosti zelena agenda!Kakav ološ i prevarant!
February 13Feb 13 Ladno su debili uklonili jedinu dobru temu na Tviteru i sad postoje samo crna i bela. Jebem vam mater bednu.
February 14Feb 14 Realno najveći problem sa Tviterom danas šta da uradim da mi ne izlaze one slike iz 4 dela? kad će to da prestane :(