Jump to content

Twitter v2.0 - powered by Elon

Featured Replies

Twitter je zlo.

Musk će na kraju balade skenjati twitter.

Ergo, Musk je heroj :D

Tviter je američki NPR i britanski BBC označio kao medije koje "finansira vlast", nakon što je NPR prvo označen kao "medij povezan s državom".

Ok ovo je do jaja :lolol:

Da li je to pogresno ? 

• Author

Nije

7 hours ago, Lezilebovich said:

Da li je to pogresno ? 

Eno ih Britanci ubiše se objašnjavajući kako nije tačno da Beeb finansira država nego pretplatnici :D Država samo uteruje pretplatu na potpuno nezavisan javni servis, razumete; ko ne želi, taj može lepo da ne plati, ali ako posle upadnu inspektori i ustanove da u stanu poseduje televizor, tablet, telefon, itd., kazna je oko 1,000 funti.

(Preko devedeset posto domaćinstava je pretplaćeno, naravno.)

9 hours ago, Weenie Pooh said:

Eno ih Britanci ubiše se objašnjavajući kako nije tačno da Beeb finansira država nego pretplatnici :D Država samo uteruje pretplatu na potpuno nezavisan javni servis, razumete; ko ne želi, taj može lepo da ne plati, ali ako posle upadnu inspektori i ustanove da u stanu poseduje televizor, tablet, telefon, itd., kazna je oko 1,000 funti.

(Preko devedeset posto domaćinstava je pretplaćeno, naravno.)

Imaju editorsku nezavisnost, a pokazali su vise puta da mogu i o sebi (negativne) vesti da prenose. Ja imam izuzece na pretplatu jer ne gledam C4 ili iPlayer kada sam u UK. Samo Netflix, Apple TV i Prime. Sasvim legalno.

kako za nekoliko minuta elon unistava novinarsku karijeru ovog morona

btw izgleda da bbc editovao interviju tako da nema ovog dela u snimku koji oni objavili

• Author

Kaze elon jos malo pa na pozitivnoj nuli tviter :D:wub:

29 minutes ago, black mirror said:

kako za nekoliko minuta elon unistava novinarsku karijeru ovog morona

btw izgleda da bbc editovao interviju tako da nema ovog dela u snimku koji oni objavili

Da je samo bolje pripremljen dosao, mogao bi mu naci milion primera - ali to je to keyboard novinarstvo.

• Author

Eno ko hoce da zaradi, musk nudi 1 milion u dogecoin ko god dokaze da je bio vlasnik rudnika emeralda 

Ajte vi sto ste bili naglasniji da je bio vlasnik :D 

(10% meni za objavljivanje vesti :lolol:)

Edited by mustang

30 minutes ago, mustang said:

Eno ko hoce da zaradi, musk nudi 1 milion u dogecoin ko god dokaze da je bio vlasnik rudnika emeralda 

Ajte vi sto ste bili naglasniji da je bio vlasnik :D 

Nudim ja 100 milijardi u weeniecoin ko dokaže da nije, invest now :fantom:

Niko i nije tvrdio da je Elon posedovao rudnik nego njegov otac ranih sedamdesetih, dakle tu negde kad se ovaj rodio. Rudnik bio valjda u Zambiji, kod Tanganjike, ništa diskutabilno nema u toj tvrdnji, lako je proveriva.

Besramno muljatorstvo mu je inače urođeno, sa obe strane porodice je to povukao.

• Author

Jos nisam dobila parfem. Sta sam bila cenila, maj bese? 

On je rekao do kraja januara, u startu sam pomerila za maj....ajd ima jos par nedelja fore :D deliverovace mi ko cyber truck sto je deliverovao do sada :lolol:

• Author
Just now, Weenie Pooh said:

Nudim ja 100 milijardi u weeniecoin ko dokaže da nije, invest now :fantom:

Niko i nije tvrdio da je Elon posedovao rudnik nego njegov otac ranih sedamdesetih, dakle tu negde kad se ovaj rodio. Rudnik bio valjda u Zambiji, kod Tanganjike, ništa diskutabilno nema u toj tvrdnji, lako je proveriva.

Besramno muljatorstvo mu je inače urođeno, sa obe strane porodice je to povukao.

A ne, optuzivao ga je neko ovde da je bio licno vlasnik rudnika. A on sa svojim ocem nije imao bas neki odnos...bese nasilnik

Jel se Musk vodi kao Afroamerikanac ili c? Pitam za neke Bure