mustang Posted April 4, 2023 Author Posted April 4, 2023 1 minute ago, JozoMujica said: Ctrl+F5. Kako na telefonu?
Patty Lee Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 2 minutes ago, JozoMujica said: Ctrl+F5. Sejm enerdži 1 1 2
JozoMujica Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 2 minutes ago, mustang said: Kako na telefonu? Nikako dok aplikacija sama ne uradi apdejt. Zašto je bolje pitanje. Just now, Patty Lee said: Sejm enerdži 1
black mirror Posted April 4, 2023 Posted April 4, 2023 23 minutes ago, Djuro said: cak ni ja ne nosim svoje bezazlene uredjaje, po random servisima, da mi “vracaju podatke”… A kamoli da sam ja neki frajer, da imam takve mailove, koji ce da mi caleta oteraju u zatvor, da nosim u svom laptopu dokaze o tome da sam umesan u pedofiliju, da sam narkoman i tome sl. nesto ne verujem ni da je on bas toliko glup. on je em glum, em drogiran i verovao je da je nedodirljiv jer ce establishment paziti na njega i bio je donekle u pravu, dosta su se trudili da to ne izadje u javnosti on je pre 2-3 nedelje tuzio onog servisera zbog laptopa i fakticki priznao da je to bio njegov laptop 1
Venom Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 FREEEEEEDOM* Twitter Takes Aim at Posts That Link to Its Rival Substack On Wednesday, the newsletter service Substack announced that it had built a Twitter competitor. On Thursday, Twitter prevented Substack writers from sharing tweets in their newsletters. And on Friday, Twitter took steps to block Substack newsletters from circulating on the platform. * restrictions apply 6
vememah Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 (edited) Malo konkurencije, i to za usku nišu korisnika, i odmah cenzura imena konkurencije i njegovom zamenom rečju newsletter i proglašavanje njihovog sajta nebezbednim. So much free speech. Edited April 8, 2023 by vememah 2
Sestre Bronte Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 mehdi je lepo rastavio taibia, mada to nema uticaj ni na šta, koga danas boli kurac za činjenice
Weenie Pooh Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 1 minute ago, Braća Strugacki said: mehdi je lepo rastavio taibia, mada to nema uticaj ni na šta, koga danas boli kurac za činjenice Rastavio ga do mojega, našao mu jedan typo (CISA vs. CIS) jednu netačnu definiciju (flagged vs. labeled). Ali hej, John Stewart je rekao da ga je rastavio, znači mora da jeste... Gornje likovanje zbog Taibijevog napuštanja Tvitera je takođe budalaština.
Lezilebovich Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 39 minutes ago, Braća Strugacki said: koga danas boli kurac za činjenice To si lepo rekao
Weenie Pooh Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 43 minutes ago, Braća Strugacki said: ti si idiot Moćni argumenti, kao i uvek.
Recommended Posts