dragance Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 Nije tačno. Ima nas i ekonomski desno da smo anti oba 1
Pokojni Ruxin Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 šta je to pro-twitter? ja sam bio pod utiskom da niko ne mrzi twitter više od twitteraša
Weenie Pooh Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 47 minutes ago, dragance said: Nije tačno. Ima nas i ekonomski desno da smo anti oba Kako može ko je ekonomski desno da ne voli 1 Elona, pionira entrepreneurshipa i slobodne misli? Želeli ste Johna Galta, self-made milijardera koji prkosi mrskoj državnoj birokratiji i kultur-marksističkom šljamu? Onda gledaj, lafčino, vidiš ga:
Weenie Pooh Posted January 1, 2023 Posted January 1, 2023 38 minutes ago, Pokojni Ruxin said: šta je to pro-twitter? ja sam bio pod utiskom da niko ne mrzi twitter više od twitteraša Amorfna shitlib masa koja je obožavala sterilisanu atmosferu pre-Musk Tvitera, ali je tek po ustoličenju gore ilustrovanog debila zaključila da ovako više ne ide, da se Twitter iskvario, počeli da cenzurišu novinare majku mu staru...
dragance Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 2 hours ago, Weenie Pooh said: Kako može ko je ekonomski desno da ne voli 1 Elona, pionira entrepreneurshipa i slobodne misli? Želeli ste Johna Galta, self-made milijardera koji prkosi mrskoj državnoj birokratiji i kultur-marksističkom šljamu? Onda gledaj, lafčino, vidiš ga: Ti si zaista dosadan i jednodimenzionalan. Izvini što sam ti replicirao 1
mustang Posted January 2, 2023 Author Posted January 2, 2023 Navalio ko mutava baba Nikakve ni koristi ni stete licno nema ....sto ne mrzis toliko bilngejtsa, klaus svaba, wef, faucija...
Weenie Pooh Posted January 2, 2023 Posted January 2, 2023 9 hours ago, mustang said: Navalio ko mutava baba Nikakve ni koristi ni stete licno nema ....sto ne mrzis toliko bilngejtsa, klaus svaba, wef, faucija... Moja mržnja je bez dna, nađe se mesta za sve. Što kaže Rambo Amadeus, prvo ću one bolje pa posle one lošije. 1 3
mraki Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Prodali u Q4 40% više auta nego u istom periodu prošle godine, ali i dalje manje od očekivanog.
Sestre Bronte Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 a dobro, šta na zaradi na tesli, zaradiće kopanjem tunela
mlatko Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 I od USSF dividendi.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Weenie Pooh Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 1 hour ago, Shan Jan said: 1 hour ago, Braća Strugacki said: a dobro, šta na zaradi na tesli, zaradiće kopanjem tunela
Lord Stef Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Nije sve tako crno, evo ima i prica sa srecnim krajem: https://www.theguardian.com/us-news/2023/jan/03/car-rescue-tesla-autopilot-cliff-devils-slide-california
Recommended Posts