James Marshall Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 otišle stvari u kurac, ovo je kocka isto, ne možda u rangu Denvera i MPJ ali opet 3
Have_Fun Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 2 minutes ago, James Marshall said: otišle stvari u kurac, ovo je kocka isto, ne možda u rangu Denvera i MPJ ali opet Htedoh da sad napišem ovo.. Ne kažem da je loš igrač, ali ovaj ugovor je ludost.. 2
James Marshall Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 Mislim, čovjek ima isuviše bagaža i mana da bi dobio najjači ugovor u ligi, ok, kad bude isticao biće vjerovatno pedeseti ugovor, ali čovjek nije najbolji igrač ni u svom timu 4
omiljeni Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 koliko bi mu ti ponudio? ono, zadnja cifra preko koje više ne bi išao.
Bane_V Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 (edited) Pa dobro, potpisao je i Mike Conley najjači ugovor u ligi svojevremeno. Evo gledam, bila 2016, $153 mn, isto 5 god. Duplo jbt. Edited July 25, 2023 by Bane_V 3
MangupIzCivilstva Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 Pa valjda i nisu imali puno izbora, covjek je ispunio ono sto treba da dobije max ugovor. Druga je stvar diskusija koliki treba da bude max ugovor ali i to je odredjeno NBA pravilnikom. Mogli su ili da mu dadu max ili da ne urade nista sto bi indiciralo da nisu spremni da mu dadu max pa da bude nezadovoljan i ode sa sezonom 24/25.
James Marshall Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 (edited) Problem sa ovakvim ugovorima je, kao što vidimo iz Denverovog slučaja, što ti veže ruke u pogledu ostatka rostera. Jbg, logično je da mu daju max pošto je njihov i dio je uhodanog sistema, inače ode za dž, ako osvoje nekad nešto, neće niko ništa pitati. Ali opet, valja milion kockica da se sklopi. Meni je on suviše nepouzdan u svakom pogledu, a nije da ga ne gotivim, djeluje da nije budaletina tipa Zajon, već neko fino i pismeno čeljade. Nije ovdje puno izbora imao Boston, jbg. To im je što im je, ako je pristao, valja im živjeti i mrijeti sa njim i Tejtumom. Edited July 25, 2023 by James Marshall
kralj Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 (edited) Samo što za razliku od Denvera imaju poziciju i da dovode igrače za džabe. Npr. mogli su za te pare da dovedu 2 igrača kalibra van Vlita. Kapiram da nije baš tako jednostavno kao kad se tako baci na tastaturu, ali ne sumnjam da bi se Stivens snašao. Dok nesrećni Denver mora da preplaćuje Redžija. Edited July 25, 2023 by kralj
MangupIzCivilstva Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 Pa to je, nije bas tako jednostavno. Jaylenu tekuci ugovor jos ne istice, i Boston nece poceti placati taj novi ugovor jos godinu dana. Dakle nemogu potpisati free agenta nego samo da trejduju Jaylena za igraca relativnog istog kvaliteta a koji ce biti placen manje. E sad pitanje je koga mogu naci a da je u tim parametrima...
kralj Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 52 minutes ago, MangupIzCivilstva said: Pa to je, nije bas tako jednostavno. Jaylenu tekuci ugovor jos ne istice, i Boston nece poceti placati taj novi ugovor jos godinu dana. Dakle nemogu potpisati free agenta nego samo da trejduju Jaylena za igraca relativnog istog kvaliteta a koji ce biti placen manje. E sad pitanje je koga mogu naci a da je u tim parametrima... Znam da mu ističe dogodine, FVVa sam pomenuo kao red veličine igrača sa skoro duplo manjim ugovorom. Ne znam sad ko je dogodine FA, ovi klinci (Hali, Bol...) su valjda produžili, jedino mi Siakam i Harden padaju na pamet. Meni ovo užasan potpis.
189- Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 1 hour ago, kralj said: Samo što za razliku od Denvera imaju poziciju i da dovode igrače za džabe. Npr. mogli su za te pare da dovedu 2 igrača kalibra van Vlita. Kapiram da nije baš tako jednostavno kao kad se tako baci na tastaturu, ali ne sumnjam da bi se Stivens snašao. Dok nesrećni Denver mora da preplaćuje Redžija. cak i da nije potpisao novi ugovor tj produzio ne bi mogli nikoga dovesti jer bi i dalje imao ugovor za sledecu sezonu. a brown ce one tamo sezone samo 10 miliona imati veci ugovor od van vleeta.
Micko8 Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 Jebo vas Denver, da bog da ispao iz lige sledece godine. 2 1
zorglub Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 4 hours ago, Bane_V said: $153 mn, isto 5 god. Duplo jbt. Za 7 godina čoveče. Dokle će to da ide?
Recommended Posts