goofs Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 1 hour ago, J.R. Cash said: Prolazak Majmija znaci garantovanu titulu za Denver. Heat nema ni sizea ni municije da igra s Nuggetsima. Tu je maksimimum pet utakmica. S Bostonom bi vec bila ozbiljna serija. Denver mi je verovatno i dalje mali favorit, jer nemaju mane kakve Celticsi imaju, ali ovi su im los mecap. Imaju kerova da bace na Jamala, MPJ nije veci ni od jednog krila, Time Lord komotno moze na Gordona, da sa njega igra golmana i zapusi reket. Gde li sam ovo već čuo, a da, u svakoj seriji Denvera do sada
J.R. Cash Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Od koga si cuo da su mrtvi Lakersi los mecap Denveru? Ili razvaljena Minesota i Sunsi s dva igraca? Mozda jedino od Micka. 1 1
Lancia Posted May 30, 2023 Posted May 30, 2023 (edited) Dobra noc, sta sam propustio?¿ Edited May 30, 2023 by Lancia
reg Posted May 30, 2023 Posted May 30, 2023 Kakva indijanska košarka, izvlače sve najgore iz onog drugog. Kao da se skupilo 10 napaljenih likova u nekoj sali. Ne bi me čudilo da se završi opštom tučom. 1
cartman Posted May 30, 2023 Posted May 30, 2023 Bukvalno kao onaj fajt biciklista kad se promasuju cca 10 minuta Deluje mi kao da su ili mrtvi umorni i iscedjeni ili da su im se stisla muda zbog istorijske važnosti utakmice 1
Recommended Posts