Amos Posted May 28, 2023 Author Posted May 28, 2023 38 minutes ago, 189- said: boston ovaj playoff ima 5-5 kod kuce dok je denver neporazen na svom terenu. jimmy to kaze vec cetvrtu urakmicu za redom. Istina, ali ne znam da li je moguće odigrati goru utakmicu od onoga što je on sinoć igrao. Da cepne Aspirin i dve kašike šećera pa će već biti bolje.
189- Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 boston je isto sutirao trojke 20% i pobedio. niko osim whitea i smarta nije dao trojku, to mi je tek neverovatno da ce se ponoviti. jbg crko je butler, sada se zapravo primecuje nedostatak jos jednog ballhandlera 1
Venom Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 6 hours ago, salerokada said: Deluje da je ta dupla rezultat toga što ga je Horford zakačio rukom po glavi. Ako je tako nemam ništa protiv da sviraju. Ali onda su dva bacanja a ne tri i nije pitanje da li je 3.0 ili 2.8 sekundi nego da li je 3.5 ili 3.8.
Venom Posted May 28, 2023 Posted May 28, 2023 2 hours ago, 1n54jd3r said: Spolstra je rekao da ce dobiti sedmu, prejak je trener da mu ne bih verovao A i Jimmy je slicno rekao. Može da se hrabri kako hoće, gledao sam par minuta konferencije posle utakmice i vidi se da se pogubio.
kralj Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 12 hours ago, 189- said: boston je isto sutirao trojke 20% i pobedio. niko osim whitea i smarta nije dao trojku, to mi je tek neverovatno da ce se ponoviti. jbg crko je butler, sada se zapravo primecuje nedostatak jos jednog ballhandlera Imaće i Denver tih problema. Pritisak na loptu od izvođenja. Doduše i Šruder je to odradio kao pravi roj komaraca. Denver - Ko God 4:2
Amos Posted May 29, 2023 Author Posted May 29, 2023 Sutra ću budem zombi Mos ali spreman sam za još jednu noć krljačine. Bolje bi im bilo da ne pobede sa 30 razlike, koji god da su. 1 2
kud u maglu Simoviću Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 41 minutes ago, Shan Jan said: 3.3 kvota na majami, razmisljam se... gruni cveklicu, pa nek ide život
Zli Gli Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 U Admiralu 3.65, zategni jednu platu i onda ako budu vodili, pozeljno ubedljivo ili pred kraj par razlike, mozes se pokriti uzivo. Bitno ti je samo da ne bude duvanje od starta a realno nece, igrace se na krv i noz. Win win situacija, go go Shane
Shan Jan Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Ja tu smestim jednu crvenu cisto da se kaze da sam ucestvovao. Kombine preporucujem iskusnima. 1 1
Svarog Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 2 hours ago, Mos said: Sutra ću budem zombi Mos ali spreman sam za još jednu noć krljačine. Bolje bi im bilo da ne pobede sa 30 razlike, koji god da su. 24 minutes ago, Mos said: Ma nemoj se kockati, uživaj u košarci 4
Zli Gli Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 1 hour ago, Shan Jan said: Ja tu smestim jednu crvenu cisto da se kaze da sam ucestvovao. Kombine preporucujem iskusnima. Nije vazno ucestvovati, vazno je uloziti sto vise i pucati od adrenalina, nebitno da li prosao ili poginuo junacki. Jedino tako se prosperira, nema nista od postenog rada. 57:112 1 1
Popular Post J.R. Cash Posted May 29, 2023 Popular Post Posted May 29, 2023 Ako iko moze da izgubi sedmu doma posle povratka iz 0-3, to su ovi Celticsi. Gotivni su, dragi su mi, ali mi se ponekad gade. Verovatno su najbolji tim lige kad igraju na maksimalnom broju obrtaja, ali kao grupa godinama i pod razlicitim trenerima pokazuju jako lose osobine. Neverovatni su kampanjci i prokrastinatori, sete se kako se igra pobednicka kosarka tek kad su saterani uza zid. Brzo se zadovolje postignutim (tokom sezone, serije, pojedinacne utakmice) i vrate se u mode u kom odbranu igraju na autopilotu, s mnogo manje kontakta, a u napadu zaborave na protok lopte i sve se svede na cakovanje nekvalitetnih trojki. Usput, imaju tendenciju da prelako izgube glavu i kontrolu. Sve to moze da se predstavi i iz drugog ugla. Kako se taj tim nikad ne predaje, kako imaju karakter da igraju najbolje kad je najteze, ali sampionskim timovima nije potrebno da se nadju na ivici provalije da bi igrali svoju najbolju kosarku. Najrealniji scenario veceras je da ih Boston pregazi od starta, mnogo su bolji tim. Ali ako udju u poslednju cetvrtinu bez znacajne prednosti i bude stani-pani, implodirace. Prolazak Majmija znaci garantovanu titulu za Denver. Heat nema ni sizea ni municije da igra s Nuggetsima. Tu je maksimimum pet utakmica. S Bostonom bi vec bila ozbiljna serija. Denver mi je verovatno i dalje mali favorit, jer nemaju mane kakve Celticsi imaju, ali ovi su im los mecap. Imaju kerova da bace na Jamala, MPJ nije veci ni od jednog krila, Time Lord komotno moze na Gordona, da sa njega igra golmana i zapusi reket. 12
Recommended Posts