Jump to content

NBA 22/23

Featured Replies

U to ni oni sami ne veruju. Delovali su potpuno razbijeno u trećoj. Bilo bi dobro da dobiju neku zbog Denvera. :)

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

• Replies 9.1k
  • Views 520.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Popular Post
1 hour ago, Zli Gli said:

Hteo da bacim hiljadu dve dinara na Boston da osvaja, mislio kvota 50 ili jace, a ono samo 15 :ohmy: Da prolaze Majami samo 8.5, i to ce se i desiti. 

Posle se pitaš kako si propao :fantom:

2 hours ago, Zli Gli said:

Hteo da bacim hiljadu dve dinara na Boston da osvaja, mislio kvota 50 ili jace, a ono samo 15 :ohmy: Da prolaze Majami samo 8.5, i to ce se i desiti. 

nije uopste iskljuceno da prodju ako nekako dobiju veceras

imace sasvim solidne sanse, reako bih cak pola/pola samo sto jbg, sumnjam da ce dobiti vcrs, u teskom su kurcu, a ovima samopouzdanje na vrhuncu

boston se bukvalno raspao. tuga ih je gledati. potpuno drugacije su igrali lejkersi. velika borba do kraja

Boston se predao u 3Q prethodne utakmice, zaista ne vidim kako mogu da urade bilo šta večeras. 

Pa imali su 2 dana da smisle kako i sta. Ako dobiju veceras, onda imaju zapravo neke sanse posto igraju jos 2 kuci i samo jos 1 na strani i verovatno imaju kvaliteta da se nose sa Miamijem.

Ako izadju ponovo bezvoljno, onda ce naravno biti gotovo veceras.

Ma meni djeluje da su oni odustali od sezone onom trećom četvrtinom. I Mazula je nešto izokola rekao u tom fazonu. 

takvu odluku na svesnom nivou sigurno nisu doneli

nego, cini mi se da nismo kacili

1 hour ago, pbg12345 said:

nije uopste iskljuceno da prodju ako nekako dobiju veceras

imace sasvim solidne sanse, reako bih cak pola/pola samo sto jbg, sumnjam da ce dobiti vcrs, u teskom su kurcu, a ovima samopouzdanje na vrhuncu

To date, there has never been a successful comeback from a 0–3 series deficit in the NBA.

40 minutes ago, Hele said:

To date, there has never been a successful comeback from a 0–3 series deficit in the NBA.

ne samo to, nego su samo 3 ili 4 uspele da izjednace na 3:3 

Nadam se da ce Boston da bude cetvrta ili peta, pa da pukne sedmu, taman da izmore Majami pred Nugetlije 😁

Jel su bile nekad metle u oba finala?

Edited by Midgeta

verujem da ne, jer bi vec culi za taj podatak ovih dana.

Ako mi Hele dislajkuje onda znam da Seltiksi lagano uzimaju

IMG_20230524_002412.thumb.jpg.36aa63eb83a99bdfc2cd104f83318260.jpg

Daj Zli brt mani se klađenja koji ti je jbt...

Znam da si u fazonu samo malo, rekreativno, al kontam da je pitanje vremena kada će da ti se otvori dizna...

Edited by Mil@n

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout