Jump to content
IGNORED

NBA 22/23

Amos

Recommended Posts

Posted (edited)

Nego, je l' ovo Mozgov u hodniku sa kojim se debeli onoliko grlio i pozdravljao? 

Edited by Mos
Posted
1 hour ago, Venom said:

Ti sledeci put uplati i za sebe samo kontra ovog lika.

Bilo je i toga mnogo puta i zakljucili smo da sam ja ipak veci maler

• +1 1
  • -1 1
Posted (edited)

+1

Videćemo kako će ishendloovati Psiha koji će sigurno probati da se okoristi o eventualnu titulu. Biće u fazonu "prvo one komfete, pa sad ovaj, kud sam i osvajao". 

Edit: Na mosa se nadovezao

Edited by kralj
Posted

A Thrill simbolično poručuje:

Nek je živ i zdrav. 

• Haha 1
Posted
29 minutes ago, Filozof manijak said:

Navijam za Lejkerse od kako sam saznao za NBA i Medžika, Worthija i Divca. Nikad nisam imao klub koji mrzim, to mi je besmisleno i glupo. Imam tim za koji navijam a prema ostalim sam indiferentan.

1 misaoni eksperiment: zamislite da Jokić pređe u Lejkerse (nije bitno koliko je to realno) , za koga bi onda navijali? :fantom:

Ja sam showtime Lakerse mnogo voleo, iako ih nikada nisam gledao, saznao sam za njih kroz neke časopise i igrice, Magic je bio prva faca lige, pa još Divac bio u LA. Onda su zbog Sakramenta postali sile Mordora. Ni Bulse nisam voleo dok su igrali, mada sam počeo sve da ih jako poštujem nekih 5-10 godina kasnije.

Sasvim je normalno da menjaš svoje navijačke preferencije kad živiš pola planete daleko i nisi geografski privržen nijednoj ekipi, plus je NBA sistem surov pa je vrlo moguće da ti ekipa tavori u draft-pik zoni dobrih deset godina bez ikakve naznake za pomak. Izgubiš lako interesovanje i onda prestaneš da pratiš, malo je ljudi koji su baš istrajni (kapa dolepun intended @Kec u Nisu ljudi kec uNisu ).

• +1 4
  • Hvala 1
Posted

Sta sam propustio:isuse:.... aaaaa,ne verujem

Bio sam siguran da lejkersi dobijaju ovu

No,dobro.

Ipak je lepo videti ovaj brutal rezultat na kraju. Bez izgubljene u finalu zapada tesko da je iko mogao da prognozira.

Svaka im ga cast!

Posted
37 minutes ago, Mos said:

Nego, je l' ovo Mozgov u hodniku sa kojim se debeli onoliko grlio i pozdravljao?

Da da

• +1 1
Posted

Ništa ovo ne bi bilo da se mos nije odjavio od gledanja denvera tamo početkom sezone. 

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 2
Posted

Pa nek mu neko javi da je Denver u finalu..

Posted
1 hour ago, Olimpijac said:

Bio sam siguran da lejkersi dobijaju ovu

Dobijaju sledecu, sad su ih bez ikakve sale i sarkazma najozbiljnije provalili.

Posted
52 minutes ago, Hele said:

Dobijaju sledecu, sad su ih bez ikakve sale i sarkazma najozbiljnije provalili.

Dosadan si u picku materinu.

4 hours ago, kralj said:

Haynes veli da Lebron razmišlja o penziji. Nema šanse, al eto, ima čovek razumne životne dileme. 

Konacno docekasmo ovo

• Tužno 1
Posted

Ijujuju, pa sta li ce mu Lebron uraditi. :D

• Haha 2
Posted

Hteo da bacim hiljadu dve dinara na Boston da osvaja, mislio kvota 50 ili jace, a ono samo 15 :ohmy: Da prolaze Majami samo 8.5, i to ce se i desiti. 

• Haha 1
  • -1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...