Jump to content
IGNORED

NBA 22/23

Amos

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Hele said:

Capture.png

Kako se lepo popunjava ovo. A u narednih par meseci ce biti i NBA champion (2023), NBA Finals MVP (2023), FIBA World Championship MVP (2023), World Cup Gold Philippines / Japan / Indonesia (2023).

Ne delje se ražanj dok je zerc u šumi 

• +1 1
Posted

ali western conference finals mvp :D

ameri carevi

nemaju playoff mvp nagradu, ali zato uveli za finala konferencije

• +1 1
  • Haha 2
Posted
37 minutes ago, Milošica said:

Mnogo lepo je Lebron govorio o Jokiću na konferenciji posle meča.

Ima li ovde ikog da ga gotivi osim Midžete, Bradilka i mene? :D

Hide contents

Sad ide palac dole od Milana kao kuća :D

Ja imam sa Lebronom love/hate odnos. Gotivio sam ga u početku kad je predvodio Cavse i sve one njihove šlj timove, onda sam ga iskreno mrzeo u Majamiju, pa sam opet bio sucker za comeback story i skakao po kući kad je pobedio GSW. Onda se istorija ponovila kao farsa kad je otišao u Lejkerse i sad mi je opet onako meh, mada ga iskreno poštujem. I večeras se videlo kakva je igračina sa skoro 40 godina pored ovih njegovih šonja. AD nije zrno pizde kakav je Lebron igrač.

• +1 7
Posted

LeBrona sam voleo dok je bio u Klivlendu kao klinac, razumeo zašto je otišao (The Decision je sranje, naravno), navijao protiv njega u serijama sa Dalasom i San Antonijom, dopalo mi se i kad se vratio u Klivlend, titula iz 2016. je jedna od najvećih ikada, ali je odlaskom u Lejkerse sve to pokvario i otad ga ne volim. Verovatno mi ne bi smetalo da je otišao u neku drugu ekipu, čak i da je formirao supertim, ali taj Holivud ne podnosim. Bilo bi tužno da ovako završi karijeru, pa se nadam da još neće u penziju, iako znam da ću povući ove reči kad krene farewell tour.

• +1 2
Posted
8 minutes ago, Mos said:

Ja imam sa Lebronom love/hate odnos. Gotivio sam ga u početku kad je predvodio Cavse i sve one njihove šlj timove, onda sam ga iskreno mrzeo u Majamiju, pa sam opet bio sucker za comeback story i skakao po kući kad je pobedio GSW. Onda se istorija ponovila kao farsa kad je otišao u Lejkerse i sad mi je opet onako meh, mada ga iskreno poštujem. I večeras se videlo kakva je igračina sa skoro 40 godina pored ovih njegovih šonja. AD nije zrno pizde kakav je Lebron igrač.

same here.

a i mora se priznati da u pocetku karijere nije bio ovakav floper i drama queen, kao sto je danas.

• +1 3
Posted (edited)

Zbog prirode same organizacije i kreiranja ekipa, nekako u NBA ne mozes da se vezes za timove, vec samo za trenutni sklop igraca. Zbog toga nikad nisam voleo jedan tim sve vreme, ali sam zato Lejkerse mrzeo oduvek i u svakom trenutku. Tu su negde i Majami i Niksi, ali su mi prvi gotivni samo sad u Batler eri, a Niksi su bili za vreme Sprivela i Alana Hjustona.

Najblize konstantno simpaticnom klubu su mi bili pokojni Soniksi. 

Edited by Defunctus
  • +1 4
  • Hvala 1
Posted
4 hours ago, 1n54jd3r said:

@goofs i @Mos izdali ste hard-core braco...nema vas u ovom istorijskom trenutku :P

Avaj, ja sam sa tim ubijanjem bioritma zavrsio 2002. sad mi je rutina da ujutro premotam pa lagano, uz dorucak, mailove, malo preskocim reklame, posle poslusam i Barklija. Jeste jajarski i bez stresa, ali uzivam :) 

• +1 3
Posted (edited)

Navijam za Lejkerse od kako sam saznao za NBA i Medžika, Worthija i Divca. Nikad nisam imao klub koji mrzim, to mi je besmisleno i glupo. Imam tim za koji navijam a prema ostalim sam indiferentan.

1 misaoni eksperiment: zamislite da Jokić pređe u Lejkerse (nije bitno koliko je to realno) , za koga bi onda navijali? :fantom:

Edited by Filozof manijak
Posted
1 minute ago, kralj said:

Neće se desiti. 

O bre, a zamisli hipotetički da se desi?

Posted

Ne mrzim ni ja mnogo, samo tri - Zvezdu, Liverpul i Lejkerse, in that order. :fantom:

• +1 1
Posted
13 minutes ago, Filozof manijak said:

Navijam za Lejkerse od kako sam saznao za NBA i Medžika, Worthija i Divca. Nikad nisam imao klub koji mrzim, to mi je besmisleno i glupo. Imam tim za koji navijam a prema ostalim sam indiferentan.

1 misaoni eksperiment: zamislite da Jokić pređe u Lejkerse (nije bitno koliko je to realno) , za koga bi onda navijali? :fantom:

To jedino kod Srba ima da se ne navija za klub no za igraca. I kako taj igrac mijenja sredinu tako se i navijacka ljubav seta od grada do grada. Zato mi u 🇲🇪 navijamo skromno samo za Chicago.

Naravno da bi ppp navijao za Jokiceve Lejkerse nemam trunku dileme i za svaki LBJ flop bi pricali da je cist faul :fantom:

• +1 1
Posted
23 minutes ago, Filozof manijak said:

Protiv Lejkersa, naravno. To bi mu bio potez jadnosti nivoa onog na inauguraciji pa još i gori. Kao da se danas učlani javno u SNS sa Tipsom i Tomaševićem. 

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...