bradilko Posted January 22 Posted January 22 (edited) nike gamma force, popust i sad kostaju 68 eura, kao neki zenski air force 1. kakva je razlika izmedju ovih i air force one? ovo bih mogao da poklonim pa zato pitam. ove sam kupio sebi ali crne. udobne su i lake za vansice. e malo su glomazne i ne mogu bas dobro da vozim u njima. posto sam 46 broj desi mi se da dohvarim papucicu kvacila i kocnicu ili kocnicu i gas. ali navici cu se ili ce se naviknem 💪 kupio i ove za 50 i kusur. bio popust 50 % a volim ovaj model. svidza mi se i kombinacija boja Edited January 22 by bradilko 1
kud u maglu Simoviću Posted January 22 Posted January 22 za obično oko skoro pa nikakve evo šta kaže stručnjakinja 1
Djuro Posted January 22 Posted January 22 (edited) Vidim da u Bg ima sve vise Axel Arigato. Bilo bi lepo da potisne popularnu a narodnjacku Premiatu, al nesto se bojim da nece. edit: 300-400 evra. Edited January 22 by Djuro 1
napadaj Posted January 22 Posted January 22 1 hour ago, Djuro said: Air Force je vec out of style, krindž takoreći. Lol nismo tinejdžeri da se ložimo na nešto što je u trendu. 1
Djuro Posted January 22 Posted January 22 (edited) Ni ne kazem da ste tinejdzeri vec objasnjavam zasto je nike izbacio nesto drugo, skoro pa isto al” ipak drugacije. prodaja AF1 pada strmoglavo vec pet-sest godina. Edited January 22 by Djuro
booyaka Posted January 22 Posted January 22 Previše ih je, a nemaju cool faktor kao adidas superstar koji se ne gubi sve i da ih je duplo više.
Djuro Posted January 22 Posted January 22 9 minutes ago, napadaj said: Ma dobro to, al nije krindž. Ne brini, doci ce opet u modu, negde oko 2040.
napadaj Posted January 22 Posted January 22 Tačno me zabole, mi metalci uvek idemo kontra bilo kakve mode 1
Valk Posted January 22 Posted January 22 On 17. 1. 2024. at 14:52, Bogotac said: ... On 17. 1. 2024. at 15:12, kud u maglu Simoviću said: 🇦🇱❤️ Tzv Air Dardan 6 1
Eleniko Posted January 22 Posted January 22 1 hour ago, napadaj said: Tačno me zabole, mi metalci uvek idemo kontra bilo kakve mode ja sam pogrešno verovao da vi metalci nosite samo one bele puma duboke sa debeljuškastim delom oko zgloba zauvek, ne mogu da nađem sliku nigde ali su nosili svi metalci od ritopeka do surčina, znate koje su 2 3
Recommended Posts