booyaka Posted January 6 Posted January 6 Ja sam nosio ove limited winter edition duboke top ten pre petnaestak godina izašle povodom nekog jubileja. Obožavam taj model. 3
Lo Zingaro Posted January 6 Posted January 6 8 hours ago, InvisibleLight said: @Poludziber kako ti se odnose diadore spram adidas velicine, jel isti broj nosis? Nosim 46 I jedne I druge ali su mi adidas za par nijansi tesnije 1
Patty Lee Posted January 7 Posted January 7 19 hours ago, booyaka said: Ja sam nosio ove limited winter edition duboke top ten pre petnaestak godina izašle povodom nekog jubileja. Obožavam taj model. Sad fali @Djuro da rasteruje sa topika. 3
booyaka Posted January 7 Posted January 7 Ovo samo liči na zimsku obuću zbog pertli, zapravo je standardna duboka patika.
Valk Posted January 7 Posted January 7 23 hours ago, x500 said: Razmisljam da se malo ponovim - Adidas TopTen plitke to sam nosio pre 40 godina Ja sam duboke crne Top Ten nosila dok se nisu urnisale, a sad su mi obuća za u podrum. Ozbiljno dobar Adidas model. 1
foto Posted January 8 Posted January 8 to je prava reziklaza. nema bacanja. ja kada otvorim moj ormar setim se 8. razreda i srednje skole. sto da bacam? uvek ce za nesto da posluze. fine, skupe nenosene, za poklon drugima. ostatak, za drrljanje gde je potrebno. 3 1
Djuro Posted January 10 Posted January 10 On 6. 1. 2024. at 22:28, InvisibleLight said: I ja 88. al su tad bile lepse mozda zato sto ovo gore uopste i nisu top ten. (vec najobicnije plasticno djubre.) 1 1
InvisibleLight Posted January 17 Posted January 17 On 10.1.2024. at 12:04, Djuro said: mozda zato sto ovo gore uopste i nisu top ten. (vec najobicnije plasticno djubre.) kad je paspalj nosio bile su prave narucih diadora, br 40 mi idealno leze, ali menjam za drugu boju jer su poslali pogresnu...
Lo Zingaro Posted January 17 Posted January 17 4 hours ago, InvisibleLight said: kad je paspalj nosio bile su prave narucih diadora, br 40 mi idealno leze, ali menjam za drugu boju jer su poslali pogresnu... Koji model?
InvisibleLight Posted January 17 Posted January 17 (edited) 26 minutes ago, Poludziber said: Koji model? 'mi basket used', mozda jer je heritage edicija su manje? Tragala po youtubu i redditu recenzije za taj model, tamo uvek dele iskustva vezana za size, i videh da idu tts i da su ekvivalent jordan 1po velicini, pa sam se oidvazila naruciti isti broj Edited January 17 by InvisibleLight 1
ducca Posted January 18 Posted January 18 Koristi li se medj forumašima kakva krema ili sprej za održavanje kožnih patika i šta je preporuka? Prvenstveno ne bi li "koža" malo omekšala da se manje prave dobro poznati pregibi od nošenja...
Recommended Posts