morgana Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 1 hour ago, beyoncé said: i meni su prvo bile wtf, a onda sam ih videla na nekim devojkama u nekim odevnim kombinacijama i baš mi se svidelo. takodje. 1
beyoncé Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 isto i ove kada sam ih gledala po radnjama bile su mi onda sam ih opet videla na nekoj devojčici fino uparene, i izgledalo je kul sada ih ima raznije i želim i ja jedne sreća pa su preskupe za mene ( + sam tim adidas) 1
Filozof manijak Posted September 26, 2022 Author Posted September 26, 2022 Mene žene u takvoj obući podsećaju na: 1
Milošica Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 @beyoncé Kakva kidalica su ove koje si okacila. 1
beyoncé Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 2 minutes ago, morgana said: mnogo smo žalosne ne vidim na šta podsećamo (ne otvara mi se slika), ali sam isto pomislila, šta god bilo na njoj 1
beyoncé Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 fala bogu da sam dostigla zen godine da me zabole za mišljenja. o izgledanju pogotovo. (ništa na manijakov račun, on mi je simpa) 1
morgana Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 ha, da, to bas valja kod 40+ ili vec kad kod koga stigne 1
InvisibleLight Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 mene interesuje samo misljenje bratanice (12) zajedno smo i videle pre neki dan one budze starke u promenadi, nose neke curice, kaze mi, ocekujuci potvrdu:' tetka, vidi, jel ovo tebi lepo?' reko' 'nije' i tako se slozismo mogu misliti kako bi izgledale te traktorke na njenim pauk (tm by lancia) nogicama
Svemir Zeka Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 (edited) Ima još jedna ružnija stvar od onih patika, a to su balencijaga model šareniš pre par godina Patike su lepe kad im je đon skoro providan koliko je tanak Edited September 26, 2022 by Svemir Zeka
InvisibleLight Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 ma sve dizajnerske patike su bljak moj ukus za patike je bas vanila i tu se ne moze nista promeniti.. 1
napadaj Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Meni je ovo odvratno, ali ni blizu tako gadno kao vansice i starke.
Valk Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Aj što su ove zubate patike odvratne same po sebi, nego je meni generalno shit taj patike za Instagram po svaku cenu trend. Bukvalno i neke odrasle žene, relativno ozbiljne da kažem, pa imaju te look at my patike objave. Ja se ne sećam tolike opsesije ni u vreme najgore dizelaštine. A vidim po mojim sestričinama da su patike 1 vrlo važna tema u njihovim (cele generacije) životima. Volela bih da imam te brige na dva dana makar. 3
morgana Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 (edited) zubate patike su kul, odvratne su vase vanila patike. pardon, nisu, i njih volim. enivej, patike su bile veoma vazne i krajem osamdesetih pa i pocetkom devedesetih kad je jedva ko mogao da ih kupi. sjecam se nekih ribok iz recimo '89. i koliko su bile najbolje u svemiru, a to je bilo vazno, adidas silverki, pa onih teniskih adidaski, pa dubokih puma, u stvari sadasnji trend je bas izgradjen na osamdesetima i devedesetima. balenciage ne volim ni ja, ono sto mi je kod tih ruznih patika fenomenoloski interesantno je sto su kao skupa moda gradjene na ulicnom trendu ruznih dad sneakers od prije par decenija. mislim prisvajanje odbijanja trenda, bottom up i to onda nosi svako i njegova sestra koji se oblace u rajicevoj sa sintetikom od 500 eura. jos interesantniji mi je trend dekonstrukcije, opet sa slicnim usmjerenjem samo sada ne odozdo nego iz alternative ka centru. edit, sori za 35 tajpoa u prvih 25 verzija posta Edited September 26, 2022 by morgana 2
Recommended Posts