copkillah Posted February 11 Posted February 11 2 hours ago, ToniAdams said: pa ok makar su udobne i povoljne Uživo su topčider! 1 3
Valk Posted February 11 Posted February 11 4 hours ago, ToniAdams said: pa ok makar su udobne i povoljne Pa bude povoljno kad ti baba plete, meni moje nikad nisu naplaćivale šalove and stuff. 1 2
Sara Posted February 17 Posted February 17 (edited) Trebaju mi patike/cipele za hodanje po sumama i gorama. U kraju sam nasla samo neke adidas terrex (par modela) i jedne merrell Neka preporuka? Edited February 17 by Sara
Sara Posted February 17 Posted February 17 (edited) Slikala sam u Intersportu na Stadionu ili Planeti sad vise nisam sigurna, valjda su prave🙁 inace, cini mi se da su to decji modeli, nisu preterano ni udobne Edited February 17 by Sara
Velocipede Posted February 17 Posted February 17 Vidi u Beosportu Salomon Ultra X (3 ili 4), po meni bolje nego Adidas Terrex (verovatno i malo skuplje). S članskom kartom PSS dodatni popust (mislim da je sad 20%, bio 25% do skoro) 1
Patty Lee Posted February 17 Posted February 17 @Sara je l da glasamo koje su nam najlepše? Ja glasam za Marrell! Ove prve baš izgledaju dečije, druge no comment. Sad, lična iskustva, za lomatanje imam isto neke Adidas Terrex, poluduboke, dobro su se pokazale, stare su 6-7 godina (kao nove su). 1
Moonwalker Posted February 17 Posted February 17 1 hour ago, Sara said: Trebaju mi patike/cipele za hodanje po sumama i gorama. U kraju sam nasla samo neke adidas terrex (par modela) i jedne merrell Neka preporuka? Ove zadnje. Ove orve dvoje mi nisu za sumu ili neki kamenjar, ni zemlju, ni po kamenu. 3
Sara Posted February 17 Posted February 17 Nije glasanje za lepotu😂 Vise me zanima korisnost, trebaju mi, a nisam istrazivala. Te sto sam okacila je sve sto sam nasla u najblizoj prodavnici. Te poslednje (marrell) me najvise mame jer su malo udobnije od ostalih.
Moonwalker Posted February 17 Posted February 17 6 minutes ago, Sara said: Nije glasanje za lepotu😂 Vise me zanima korisnost, trebaju mi, a nisam istrazivala zadnje su namenjene svrsi. Ozbiljno relativno glatke patike (djon) nisu za sumu i tucanik. Mozes da se skrsis ako je nizbrdo. Ove zadnje pretpostavljam idu tacno do skocnog zgloba. 1
Sara Posted February 17 Posted February 17 Da, do zgloba plitke su , mislila sam da je bolje ako su poluduboke 1
Lena Posted February 17 Posted February 17 1 hour ago, Sara said: Nije glasanje za lepotu😂 Vise me zanima korisnost, trebaju mi, a nisam istrazivala. Te sto sam okacila je sve sto sam nasla u najblizoj prodavnici. Te poslednje (marrell) me najvise mame jer su malo udobnije od ostalih. te poslednje su ti sa vibram đonom, što znači da se manje klizaju na tvrdoj podlozi (kamen, stena). to ti najviše odgovara za tu svrhu koju si navela. 2
Recommended Posts