May 23May 23 1 minute ago, morgana said:apsolutno. 20 postova kasnije, znam da cu kupiti patike a ili patike b one mint su nekako obične, druge pak imaju taj bikolorni(sjajno uklopljene) šmek
May 23May 23 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:one mint su nekako obične, druge pak imaju taj bikolorni(sjajno uklopljene) šmekslazem se, ove druge su mi omiljeni model patika u posljednjih par godina, kombinacije boja su odlicne, a i crne kidaju, ali za zenske ljetne autfite, tj makar moje, minimalisticke patike takodje imaju smisla. mimo sezone svijetog i bezcarapnog ne bih ni imala dilemu, uzela bih druge.idem malo, imaju i drugi ljudi patike (mada nisu fine koliko ove moje buduce )
May 23May 23 1 minute ago, morgana said:slazem se, ove druge su mi omiljeni model patika u posljednjih par godina, kombinacije boja su odlicne, a i crne kidaju, ali za zenske ljetne autfite, tj makar moje, minimalisticke patike takodje imaju smisla. mimo sezone svijetog i bezcarapnog ne bih ni imala dilemu, uzela bih druge.idem malo, imaju i drugi ljudi patike (mada nisu fine koliko ove moje buduce )Kako samo balansiras si razmisljala da udjes u politicke vode? Edited May 23May 23 by Lancia
May 23May 23 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:one mint su nekako obične, druge pak imaju taj bikolorni(sjajno uklopljene) šmekŠta je sad ovo, ceo forum se urotio da navede morganu na protivprirodne kupovine.
May 23May 23 1 minute ago, Pixie said:Šta je sad ovo, ceo forum se urotio da navede morganu na protivprirodne kupovine. Otisao forum u desno
May 23May 23 1 minute ago, Lancia said:Otisao forum u desno Od Albukerkija? Evo da ne bude da samo trolujem, a i da možete malo da se smejete. Stvarno ne znam šta mi bi. U svoju odbranu imam da kažem da ih ne nosim leti i da volim mačke.
May 23May 23 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:sreće te ima nas kojima nisu odstranili laparaskoskim metodom žlezdu za estetikuStvarno velika sreća. Ako nije minimalno invazivno onda se bar zna kome šta fali. Edited May 23May 23 by Pixie
May 23May 23 2 minutes ago, Pixie said:Od Albukerkija? Evo da ne bude da samo trolujem, a i da možete malo da se smejete. Stvarno ne znam šta mi bi. U svoju odbranu imam da kažem da ih ne nosim leti i da volim mačke.Jesu li bar neudobne? Greota bi bila da ne patis malo P.S. Edited May 23May 23 by Lancia
May 23May 23 50 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:đe ima ove ljepote?nike.de > DE prevoz braća > parking Rode > domaćinstvo SimovićaTako meni stigle ove
May 23May 23 12 minutes ago, Lancia said:Kako samo balansiras si razmisljala da udjes u politicke vode?brt, da pratis moj rad znao bi da sam isto to rekla i na pocetku i da mi zatim niste pomogli
May 23May 23 1 minute ago, Lancia said:Jesu li bar neudobne? Greota bi bila da ne patis malo Avaj, nisu. A čak i mačke ih vole, najpopularnija sam bila u njihovom kafiću.