Mil@n Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Koja je fora sa poenima?Sa 10.000 poena možeš da produžiš nalog ili da otvoriš novi. A u poslednje vreme, vidim da možeš da ih unovčavaš tj menjaš za neku robu, tako nešto, ima na sajtu, pa vidi. Kada upuješ file, za svaki skinut file od strane FREE korisnika dobiješ po poen. Za bilo koji file, nebitno da li je file deo filma npr od 8 rarova. Od skora su uveli da i od premium skidača dobijaš 255 dnevno, ja imam upovano više od 220 giga, pa zamisli koliko mi je to značilo, sigurnih 7.500 poena mesečno. Nije stvar (samo) u našem CiCijašenju.Ni Rapidšer više ne dozvoljava istovremeni download sa dve ili više IP preko jednog Premium naloga.Pa ti vidi ko je veća cicija.Vidi ti šta možeš da skineš mesečno za 600, 650 dinara ili koliko već dinara, onda vidiš koliko bi te TONE filmova, muzike, igara i software-a platio ovako, pa š videti računicu. Meni je to smešna cifra za mesečni nalog. Pušačima par pakovanja otrova, alkosima jedna jača tura, a svako je nešto od ta dva :D ovo jednostavno nije istina. nikada nisu ogranicavali na samo jednu ip adresu, cak ni istovremeno (bar u poslednje 2 godine).To ipak jednostavno jeste istina, pošto sam se nagledao obaveštenja da mi neko već skida sa naloga dok sam isti delio sa ortakom.
voja i Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 sto mrzim kada moram da dokazujem da ne lazem, a pogotovo kada moram da trosim vreme na to. <_< klik na screenshot vodi na isti u punoj rezoluciji (>600k). preko terminala sam share-ovao nalog sa samim sobom. druga ip, drugi isp. nikakav problem, nikakav error page.
Mil@n Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Nisam ja sumnjao da je tebi to funkcionisalo, ali zato sam na 5 foruma minimum (stranih i domaćih) čitao tone postova na tu temu, tako da je ta mera definitivno postojala, i bila aktuelna od strane RS. Ne znam kako je sada, i od tada, pošto sam se "osamostalio" od ortaka, pa ne obraćam pažnju na to, niti me zanima.
ion Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 (edited) Vojo, daleko od toga da ti ne verujem.Što reče GR, načitao sam se o tome toliko da se odlučim da NE uplatim ponovo nalog (koji sam do tada delio sa drugarom, i naravno, nismo prekoračivali čak ni 25GB za 5 dana).Lično, nisam naletao na tu poruku jer je uvedena taman kad mi je istekla 1godišnja pretplata.Ipak, postoji mogućnost da su to primenjivali/i još uvek to rade samo za neke opsege (možda za istočnu Evropu, Balkan...)Ovo je deo obaveštenja sa sajta jednog od dva zvanična rapidshare resellera u zemlji SrBiji: Krajem juna 2008. RapidShare je povećao svoju sigurnost s ciljem da spreče deljenje Premium naloga. Deljenje naloga je, i uvek bilo, suprotno RapidShare uslovima korišćenja.RapidShare tehnička podrška sada savetuje sve Premium korisnike koji imaju problema (tj. korisnici koji dobijaju sledeću grešku - "The premium account xxxxxxxx is already in use with another ip. It looks like this account is used on different computers at the same time.")... Edited October 12, 2008 by ion
Roger Sanchez Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 hmmm, svašta...ja skidao normalno do prekjuče, juče nisam ništa skidao, i danas me baca na 15 minuta čekanjakakvih 15 minuta čekanja?? meni odbrojava 30 sec...
ion Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Izgleda da posle nekoliko uzastopnih downloada ubacuje tih 15 min.Pa će pomalo svakih par meseci da povećavaju do 180 min...pa ispočetka.
eye of the beholder Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 (edited) Izgleda da zavisi sa kog servera skidate....Sa nekog servera ceka se i preko 900 sekundidok sa nekih ceka se 67 sek.. Edited October 20, 2008 by eye of the beholder
Timmi Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Izgleda da zavisi sa kog servera skidate....Sa nekog servera ceka se i preko 900 sekundidok sa nekih ceka se 67 sek.. To vjerovatno gledas u cryptloadu. To 900 sekundi znaci da imas cekanje od 15 min, a kad to prodje onda cekas jos tih 67 sekundi, mada to zavisi od velicine fajla.
blek Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ja skidam cuda i ludila pomocu JDownloadera. Ne znam da li je bilo reci o njemu, preporucujem srdacno, samo skines poslednju verziju. Ubacis mu linkove i ostavis komp ukljucen, i to je to. Sam ceka 15 minuta i ispisuje capcha...
ion Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Definitivno provereno:Rapid odobrava istovremeni download sa više IP i na mračnom Balkanu.Ako je i bilo zabrane ranije, sad je ukinuta.
nixolaus Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 sta je fora sa rapidom, kada skidam kao free, na svakih skinutih 500 kb on se zaustavi na desetak sekundi... je l to problem samo do mene?
bios Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 nije samo do tebe, ali noću kad se rastereti ide normalno.dobra stvar: ne znam da li ste primetili, ali sada i free juzeri mogu da skidaji fajlove veće od 100MB.
ion Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 To jeste dobra, ali je loša da sve što free juzer okači može da skine max 10 puta.
John Coltrane Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jel koristi neko Jdownloader?...neka preporuka za slicne programe?...
eye of the beholder Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Koliko primetih ima par nas na forumu koji smo zadovoljniCryptLoad-omJednostavan programcic instaliras i pokrenes ..i onda samo kopiras RS fajlove on ih automatski preuzme i tvoje je samo da li ces odmah da ih skidas ili kasnije tj "manual"-nonikakva podesavanja ti nisu potrebna
Recommended Posts