April 3, 20231 yr Ne znam koliko je verno prevedeno ali Maldini je navodno rekao Spaletiju, koji je bio ljut na nekog zbog proslave gola, "Gospodine, sta koji kurac zelite" i iskreno to je nivo koji jednog dana zelim da dostignem.
April 3, 20231 yr U tunelu, pred početak drugog, je bilo verbalnog duela izmedju pomenute dvojice, ali je Maldini delovao kao neko ko je više popizdeo (to smo videli u prenosu).
April 7, 20231 yr U Leceu scena kao sa nekadasnjih utakmica Prve lige SFRJ, kontru Napolija u nadoknadi tipa 2 na 2 sa sve golmanom koji se sa centra vraca na svoj gol prekida sudija i svira kraj... Igraci Napolija ga okruzuju, navijaci slave titulu...
April 15, 20231 yr Lazio sinoć rutinirao Speziju, 3-0. Jako lijepa akcija Lazija kod drugog gola (malo pokvarena pred sami finiš). Napoli je prvak, Lazio izgleda kao ozbiljan kandidat za drugo mjesto. Za ostale pozicije u Evropi će biti makljaža, posebno jer se čini da milanski klubovi gledaju samo ka historijskoj šansi za ulazak u finale, a i Roma je još živa u EL.
April 16, 20231 yr Author On 5.8.2022. at 19:25, goofs said: Od novaka valja istaći Moncu, potpuno ludilo prave. Galliani i Berlusconi se vraćaju u Seriju A na mala vrata, dovode otpatke velikih timova, a pričalo se i o nekim većim imenima - Balotelli i Icardi. Očekujem da Milanu poklone lakih 6 bodova, a da poginu svaki put na terenu protiv Intera i Juventusa. Mislim, Galiani je i dalje redovan na San Siru, o čemu pričamo ovde. Monca protiv Milana 0/6, protiv Intera 4/6, protiv Juventusa 6/6. Inače, jeziv hrkljuš se napravio u borbi za top4, više nije ni smešno
April 16, 20231 yr Imobile jutros imao gadan sudar i polomio rebro činimse. Ništa od sustizanja Napolija Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
April 18, 20231 yr I Murinjo Marinu za trku ima. https://www.flashscore.com/news/soccer-serie-a-roma-name-former-olympiakos-executive-lina-souloukou-as-new-ceo/hIKZbcMF/